|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   besna ko hudič
14.3.2007 21:40:21   
Blejka26
to kar se mi je zgodilo danes,še sedaj ne morem verjeti...v glavnem jaz sem pred kratkim imela svoj stalni naslov pri očetu,čeprav živim že 4leta pri fantu,šele po novem letu sem dala začasni naslov...ampak to ni bistvo.No ko sem pred 14imi meseci rodila,so me v bolnici spraševali,na katerem naslovu živiva...pa sem povedala da na njegovem in da naj otroka tudi dajo pod ta naslov (fantov)..in vse je potekala kao normalno!Danes pa hoče moj fant urediti osebno za otroka,da bi šli lahko mal na morje-hrvaška in mu na občini rečejo,da nima on brez mojega soglasja kaj početi,ker je otrok prijavljen na mojem "bivšem"naslovu!svašta,kako znajo zakomplicirat.No in do danes sva mislila da je moj otrok prijavljen pri nama je bil pa čisto drugje!!In tud ko sva šla podpisat očetovstvo je bilo,da otrok živi na tem naslovu,pa noben ne be ne me!!Za znort...Čist sem jezna res!

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: besna ko hudič
14.3.2007 21:49:14   
mala Tinka
Otroka avtomatsko prijavijo na materin stalni naslov. Pa ni važno, kaj ti v bolnici rečeš. 

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
14.3.2007 21:52:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala Tinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2007 21:56:01   
Miška76
IZVIRNO SPOROČILO: mala Tinka

Otroka avtomatsko prijavijo na materin stalni naslov. Pa ni važno, kaj ti v bolnici rečeš. 

Ne vem, če to ravno drži. Midva sva poročena, vendar jaz imam stalni naslov še pri svojih starših, začasnega pa pri možu, pa je user posted image prijavljena na moževem naslovu, tako, da res ne vem kaj zdaj drži user posted image ...

(odgovor članu mala Tinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2007 21:58:13   
Blejka26
sej sem jaz tud rekla,pa je niso.Še spraševala me je,ker je rekla da more podatke vpisat.Pol sem pa še rekla,da grem jaz takoj ko pridem iz bolnice uredit moj naslov in naj res napišejo njegov naslov.Do danes sem mislila da je prijavljena na tem naslovu,sedaj pa šok..Če bi to vedela bi zanalašč bila prijavljena kot samohranilka in vlekla denar od države-zanalašč

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2007 22:00:45   
Blejka26
meni se pa ne da spreminjat stalnega naslova ker je potem treba toliko denarja za nove dokomente..pa se mi ne da s tem ubadat zato imam sedaj le začasno pri fantu...pa na občini še to komplicirajo.Pa kaj jih hudiča briga.Ne bi rekla da bi bila res prijavljena kot samohranilka pa nisem ...

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2007 7:32:21   
srki
Ah, birokracija...... .........in pol naj se človek ne jezi, ko take neumnosti delajo. Ma ni čudno, da moram jez z mojim po raznih uradnih hodit, ker dobiva ****is, ker te pošiljajo od vrat do vrat, pol pa še zaj*****.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2007 7:43:56   
kalbo
Men pa ni jasno kaj za hudiča se greste s temi naslovi. Če nekje živiš stalno, tam prijavi stalno bivališče, pa je. Tko maš pa stalnega, pa začasnega, pa nevemžekerga. Pa tja dobivaš eno pošto drugam drugo. Ni čudno, da prihaja pol do takih napak. Imaš srečo, da možu ni blo treba vzet bolniške za malega, ker je nebi dobil. Poleg vsega si pa cariniku na meji takoj sumljiv, če imaš ti eno bivališče na osebni, mož drugo, otrok pa tretje.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
15.3.2007 7:44:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2007 9:16:36   
Pajaca
Meni so prijavli otroka na fantov naslov, sem sicer ornk zatežila, da kaj se grejo, da od kdaj so mame več vredne ko očetje, pa je potem to napisala. Imam pa urejeno začasno prebivališče pri fantu. Tako da komot dobim bolniško za otroka, sicer pa ne vem v čem je problem če vzame oče za otroka bolniško????

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.3.2007 9:32:01   
živa
Oče lahko vzame bolniško za otroka le, če sta prijavljena na istem naslovu. Zato za otroka ločenih staršev dobi bolniško samo tisti, pri katerem otrok uradno živi. mislim, da je to problem pri bolniškah.

Lp,

živa

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?