Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: besedilo v vabilu za poroko 19.3.2007 10:06:29
|
|
|
|
coolbabe
|
no verz verjetno imaš izbran, besedilo je pa lahko nekako takole (glede na to da že imata otroka): Skupaj z najinim Nikom vas XXX in XXX vabiva, da se nama pridružite pri sklenitvi najine zveze (ok ta sklenitev je mogoče mal suhoparna) Civilnemu obredu v XXX ob XXX bo sledil še cerkveni v XXX ob XXX, nato pa ste prisrčno vabljeni na pogostitev v XXX. Ne bodi predolga, raje dodatno pokliči vsakega in se detajle o tem kje in s kom se zberete dogovori osebno. Vabilo je bolj za tiste tri uradne ure in kraje (oba obreda in pogostitev). To je to, kratko pa sladko.
|
|
|
|
RE: besedilo v vabilu za poroko 20.3.2007 15:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem delala vabila sama. Na notranji levi strani sem dala verz: Ko srca dela Bog višin iz različnih dela jih tvarin, iz iste pa snovi po dvoje src naredi in vrže ju v svet, da našla bi se v teku let. (S. Gregorčič) Na desno stran pa vabilo: Večno zvestobo in ljubezen si bova prisegla DNE na Ljubljanskem gradu ob XX uri. Duhovnik naju bo pred božjimi očmi poročil ob XX uri v cerkvi Sv. XX v XX. Slavje bomo nadaljevali v gostilni XX v XX. Upava, da nama boste s svojo prisotnostjo polepšali ta dan. ženina in nevesta Prosiva, da svojo prisotnost ter število članov potrdite čimprej, na tel. št. XX.
|
|
|
| Stran: [1] |
Druga nosečnostпеперутка16Koliko časa po prvi nosečnosti in carskem rezu delati na drugi nosečnosti?6 mesecev je zadostna doba. (
8%)
Približno 9 mesecev kasneje. (
8%)
Najmanj eno leto. (
38%)
Več kot eno leto. (
46%)
Število vseh glasov: 13Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!