|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   beli tok
30.4.2009 13:38:27   
*zabica*
Kot berem veliko nosecnic v prvih mesecih opaza povecan beli tok...a mi lahko katera prosim pove, kdaj ste prvic opazile povecan beli tok v nosecnosti....pred izostankom menstruacije ali kasneje?
hvala za info user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: beli tok
1.5.2009 22:32:46   
Katjusa
kak teden po pričakovani M

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.5.2009 12:41:30   
Jada82
Pa je to res močen beli tok? Jaz ga imam zdaj namreč kar povečanega ... da so hlačke včasih kar mokre ... user posted image
PA itak čakam user posted image oz. še raje user posted image user posted image
Ampak se mi zdi, da tale beli tok bolj kot ne napoveduje user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2009 12:12:07   
Katjusa
v kubikih se to meriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem ga mela tolk da bi ga lahko z lopato stran metalauser posted image user posted image user posted image sam se mi je pojavo po pričakovani M sam to je pomoje čist odvisno kdaj je O in kdaj pride do zanositveuser posted image user posted image user posted image
držim pesti da jeuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2009 10:15:56   
Pupa83
jaz sem danes ugotovila da sem user posted image  in morm povedat, da imam ogromno belega toka že več kot 14 dni (vsake tolko časa imam prave "kepice" na hlačkah)...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2009 11:02:40   
*zabica*
cestitke user posted image ...lepo nosecnost ti zelim user posted image
tud sama mam povecan bel tok ze kaksen teden, moram prov dnevne vlozke uporabljat, pa ga pred tem nisem imela. Pocakam do 08.05., ce je tudi nama slucajno ratalo ta mesec user posted image Zanimivo, da drugace nimam PMS-a, le ocvrta jajcka mi skoz hodjo po glavi, bi jih jedla tud 2x na dan user posted image

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2009 11:24:22   
tinncyka
se vidi da smo si različne med sabo! tudi jaz sem zagledala danes user posted image  in imam vse suho tam spodajuser posted image !

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.5.2009 11:26:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

se vidi da smo si različne med sabo! tudi jaz sem zagledala danes user posted image  in imam vse suho tam spodajuser posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke.... jst mam tud vse suho ampak res suho že 3 dniuser posted image ja no sej se bo pojavlo al eno al drugouser posted image user posted image user posted image user posted image
uživaj nosečnost in lepega zdravega dojenčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.5.2009 11:37:56   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke.... jst mam tud vse suho ampak res suho že 3 dniuser posted image ja no sej se bo pojavlo al eno al drugouser posted image user posted image user posted image user posted image
uživaj nosečnost in lepega zdravega dojenčkauser posted image user posted image user posted image

hvala in držim pesti da zagledaš user posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.5.2009 12:02:19   
elevitka
Tudi men pipica vso nosečnost spušča (občutek namreč ni nič dober- vse mokro kot da si polulana pa še zadržat ne moreš, se kar usuje user posted image ) ... tak da tiste ki ste spodaj suhe... bodite srečne user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.5.2009 13:00:00   
Pupa83
IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

cestitke user posted image ...lepo nosecnost ti zelim user posted image
tud sama mam povecan bel tok ze kaksen teden, moram prov dnevne vlozke uporabljat, pa ga pred tem nisem imela. Pocakam do 08.05., ce je tudi nama slucajno ratalo ta mesec user posted image Zanimivo, da drugace nimam PMS-a, le ocvrta jajcka mi skoz hodjo po glavi, bi jih jedla tud 2x na dan user posted image

tudi jaz nimam nobenih znakov PMS-a, razen joški me zelooo bolita!!!
Navijam, da zagledaš user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.5.2009 13:06:38   
*zabica*
kdaj so te pa zacele bolet? Ma sej vem da smo vsaka posebaj edinstvene, sam je vseeno fajn, ce tkole kaksno recemo...itak nas pa druzi skupna zelja po user posted image

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.5.2009 20:26:00   
Jada82
Pupa83 in Tynncika¨! Bravo, bravo, čestitam!!!! Upam, da tudi drugim uspe!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.5.2009 7:04:41   
Pupa83
IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

kdaj so te pa zacele bolet? Ma sej vem da smo vsaka posebaj edinstvene, sam je vseeno fajn, ce tkole kaksno recemo...itak nas pa druzi skupna zelja po user posted image

bolijo me že kakšen teden, samo zadnje dni pa zeloooo-na dotik je tak, ne znam opisat, "pekoče boleč" občutek....nikoli me še niso tako bolele...
Ja se strinjam s tabo, da je fajn, da si med seboj "delimo" izkušnje (predno sem zanosila, sem tudi jaz zelo redno prebirala te poste o znakih nosečnosti.... user posted image )
zabica in Jada82 sedaj sta vidve na vrsti, da nas razveselite z novico user posted image !!! Navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.