|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   beli tok
27.10.2004 12:10:42   
ksenjak
Vsake toliko časa imam povečan beli tok, pa me zanima, če je možno, da je včasih bele, včasih pa tudi malo temnejše rumene barve. Oz. ali gre v obeh primerih za beli tok ali kaj drugega:zmeden:. Zaradi vsega tega sem danes kar malo depresivna in kar naprej razmišljam o nekih črnih stvareh, da s pikico ni vse v redu in kaj bi dala, da bi jo v tem trenutku začutila, in bi vedela, da je vse OK:). Sem pa bila v četrtek pri G, sva poslušali srček, ki je delal kot mora, ampak danes se nikakor ne morem pomiriti.
Poleg tega me med spolnim odnosom ali še bolj po njem peče nožnica, predvsem pa zunanje spolovilo.

Lp, Ksenja 17t 3/7:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   beli tok
27.10.2004 12:38:07   
Ninica
Pozdravljena!

Ne sekiraj se zaradi svoje:duda:, z njim je sigurno vse vredu. Če imaš rumen beli tok in peče pa gre verjetno za kakšno vnetje (vsaj meni je tako rekel moj G, da če bi me peklo + rumen izcedek, da je to prvi znak vnetja). Zato raje pojdi na pregled k svojemu G in ti bo predpisal kakšne vaginalne svečke ali kaj podobnega.

Pozdravček, Ninica (18t3d)9nebesa

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   beli tok
27.10.2004 12:43:17   
ksenjak
Si me kar malo pomirila. Sem hotela v četrtek G tudi to omeniti, pa je nikoli nočem kaj preveč spraševati, čeprav ne vem zakaj. Se mi zdi, da me bo potem imela za avšo, češ kaj vse jo sprašujem in le zakaj me vse tako skrbi. Ali misliš, da bi daktarin krema, ki je tudi za glivično vnetje, mogoče pomagala?

Lp Ksenja:metulj:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   beli tok
27.10.2004 12:52:13   
Ninica
To pa ne vem , za to kremo še nisem slišala in nevem kako je s to uporabo kreme v nosečnosti. Meni je moj G vedno predpisal kremo Canesten in Canestenove vaginalete. Raje pojdi h G ker, če je izcedek rumen je vnetje znotraj, zunaj te peče samo zaradi tega izcedka, sigurno boš dobila svečke.

LP, Ninica

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   beli tok
27.10.2004 12:57:02   
ksenjak
Daktarin je v bistvu ista zadeva kot Canesten. Prav tako imam doma kremo kot svečke, ker sem imela že večkrat glivično vnetje. Sem pa že tudi Canesten dobila. Samo vseeno se mi zdi čudno to, da me peče samo po spolnih odnosih. Kaj ni pri vnetjih značilno, da se pekoča bolečina večkrat pojavlja?

Lp, Ksenja:metulj:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   beli tok
27.10.2004 13:25:09   
BONI*
Ksenja, tudi moj beli tok ni več beli, ampak rumeni in to že nekaj časa. Pa sem bila ravno včeraj pri G na rednem pregledu in sem ji povedala za to. Sem rekla,da se bojim, da bi bile glivice, ker me občasno tudi malo srbi. Pa mi je brez pregleda kar Rp za 2 kanesten vaginaleti dala.
Če so slučajno glivice, jih je vsekakor dobro pozdraviti pred porodom.

Lp, Boni

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   beli tok
27.10.2004 13:36:57   
ksenjak
Ja, Petra, nekako tak občutek je, kot, da bi imela zdaj ožjo nožnico. Ampak to po mojem zaradi tega, ker imam najbrž bolj suho in potem najbrž zaradi tega tudi peče.
Drugače pa bom punce upoštevala vaš nasvet in se ne zdravila kar sama.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   beli tok
27.10.2004 19:41:53   
beba76

Tudi jaz ti priporočam obisk pri G, ker po tvojem opisu menda samo krema ne bo dovolj. Če te peče, je to ziher kakšno glivično vnetje in boš poleg kreme dobila še svečke.
Pa fajn opravi!

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   beli tok
28.10.2004 13:49:32   
sebtan
Draga ksenjak,
ne se sikirat, v 20 tednu sm mela podobne probleme kot ti, skoz sem si brisala in skozi gledala, in vohala in tipala, in valda ti vse črne misli po glavi grejo, ampak zamanj.Moja G mi je rekla da je izcedek lahko rumen, bel, rumeno-bel, rumeno-rjav, le rjavkasto-roza ne sme bit pa rozardečkast ne.Jaz sm res paniko zganjala in potem sem ugotovila, da se preveč umivam in čistim z mokrimi robčki za intimno nego in da se mi je od vsega tega vse to pojavilo.Potem sem se par dni mazala z Canesten kremo in je blo cool.
Vedet moramo, da se hormoni odzivajo na različne načine in je močnejši, drugačnejši izcedek nekaj normalnega.Pomiri se ki je use ok:))
pa lepo nadaljevanje nosečnosti ti želim.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   beli tok
28.10.2004 14:19:19   
ksenjak
Se mi zdi, da je vse skupaj krivo branje o takih in drugačnih primerih in potem takoj še jaz pomislim na najhujše. Se pa bom vsekakor poskušala pomiriti in črne misli odgnati stran ter ponovno uživati v nosečnosti.

Lp, Ksenja:metulj:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   beli tok
28.10.2004 14:56:22   
BONI*
Meni se itak zdi vsa ta stvar okoli tega, kaj :nosecka: lahko jejo in kaj ne, precej napihnjena. Vsakič kaj novega pogruntajo, kaj naj ne bi jedle.
Včasih so jedli glih čisto vse, pa še hodijo normalni ljudje po svetu.
Če te ena stvar napenja, jo pač ne ješ (toliko)-pa za to še ne rabiš biti noseč.
Moje mnenje!

Lp, boni

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   beli tok
28.10.2004 14:58:32   
BONI*
Ups:ups:, kaj sem pa zdej jaz naredila? Ta odgovor pa ne paše sem! Se opravičujem! Sem malo :nosecka:niško :zmeden2:!
Bom skopirala drugam!

Lp, Boni

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?