|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   beli tok!
1.2.2007 12:48:07   
puhica13
Punce eno hitro vprašanje.
Ali ima katera povečani beli tok pred user posted image  in če ja, kaj lahko to pomeni, namreč jaz ga pred user posted image  skoraj nikoli nimam!
Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: beli tok!
1.2.2007 13:54:29   
polma
Jaz sploh nimam belega toka. Lp!

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2007 14:05:11   
*marjetica*
Čisto odvisno - včasih ja, včasih ne.

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2007 14:10:37   
MP30
enako ko pri marjetica, včasih ja, včasih ne. lp.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2007 13:21:34   
andreja2000
Jaz,pa sem imela beli tok v user posted image ,pa imam ga sedaj ko sem na klomifenu.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2007 16:14:49   
puhica13
Andreja pa si ga imela povečanega preden si izvedela , da si noseča! Mene vse skupi sicer malo bega. Vem, da ta mesec naj ne bi bila user posted image , ker sva bila premal pridna, sam se mi pa vse skupi čudn zdi. Jutri bi morala dobiti user posted image , pa imam še danes ful močen beli tok, ponavadi imam kakšen dan prej neki rjavi izcedek, pol se mi pa ulije. No pa sej itak, bomo vidl kaj je, malo me sicer matra, da bi že danes delala test, pa si ga nekak ne upam, ker itak vem da ne bo nič. Bomo vidl, kaj bo vikend prinesel.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2007 17:22:45   
andreja2000
A veš da se nekak ne spomnem kako je bilo z belim tokom pred pričakovanouser posted image ,vem samo,da se mi je zdelo kot da mi že user posted image  teče,ko pa sem pogledala je ni bilo,ne vem ,a možno,da je že bil.Spomnim se,da sem ga pa imela že tisti dan ko sem delala test-en dan po izostali user posted image
Držim pesti za user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?