|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   beli mozoljčki in kapilarna znamenja
17.1.2010 15:55:33   
tulipancica
Moja punčka ima od rojstva bele mozoljčke po nosu in kapilarna znamenja po obrazu (stara je 1 mesec). Punce kdaj naj bi ti mozoljčki izginili? Pa kdaj kapilarna znamenja? Ali ste s čim mazale?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: beli mozoljčki in kapilarna znamenja
17.1.2010 15:59:55   
Katy78
A s kapilarnimi znamenji misliš t.i. štorkljin ugriz? Če je štorkljin ugriz (razširjene kapilare pod kožo), ponavadi do 1. leta izginejo. Nik je imel malo na veki, pa je kmalu izginilo, več ima pa na zatilju, pa do danes ni izginilo, so pa že zdaj laski prekrili. Mazala nisem z ničemer, ker tudi ne pomaga.

Beli mozoljčki so pa verjetno v zvezi z običajnim čiščenjem kože. Pri eni traja manj časa, pri drugih več, ponavadi pa imajo tja do 3. meseca že lepo kožo. Pri nas je bilo tole "čiščenje" kar precej hudo, sem šla z njim k P in je rekla, da taka huda oblika ni prav pogosta, nismo pa dobili nič za mazanje. Rekla je, da lahko mažem z bepanthenom ali ro+iboderminom ampak da ponavadi bolj malo pomaga in da je treba počakat, da mine samo od sebe. In tudi je.

(odgovor članu tulipancica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2010 16:24:19   
zmajči25
Štorkljinega ugriza nismo imeli, smo pa tudi mi v fazi čiščenja kože (stari smo 3 tedne) in kolikor se spomnim od starejše hčerke, je po mesecu dni samo od sebe izginilo, mazali niso z ničemer, ker lahko stanje samo še poslabšaš (se zamašijo pore).

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2010 20:14:20   
Petka09
Samo od sebe bo izginilo. Nič mazat z ničemer, ker se s tem pore samo še bolj zamašijo.
Jaz sem našo samo po pregibih malo z mandljevim oljem namazala, drugače je pa nikjer nisem nič packala. Pa je mela kar fejst suho kožo po rokicah... Pa se je hitro vse spucalo. V roku enega mesca.
Tudi zdej, ko je že velika dojenčica (bo 9 mesecev) je ne mažem z ničemer nikoli.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?