|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bebi keksi
18.8.2008 15:12:07   
teja28
kdaj ste jih prvic ponudile svojim user posted image ? z uvajanjem goste hrane smo zaceli pred kakim mesecem in razmisljam, da bi mu nadrobljene kekse vmesala v kaksno sadno kasico. mislite, da je prezgodaj? sinko je star dobrih 6 mesecev.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bebi keksi
18.8.2008 15:26:16   
glen
ti kr dej

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2008 20:13:36   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: glen

ti kr dej

se strinjam. jst sm mojmu dala prvi keks pri 6,5 mesecih.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2008 21:06:26   
t*e*j*k*a
Mi smo dali nekje pri 6m, tako da mislim da lahk daš.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2008 23:20:21   
Tende
Tudi mi. Zelo rada je imela kuhana jabolka, lepo pretlačena, pa kakšen keks sem ji zdrobila noter, da je bilo bolj gosto.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2008 21:04:38   
petrika
Če si že dala jedi z glutenom kar daj. Jaz sem ji dala te Albert kekse, ker imajo Plasma keksi notri med in moja je ratala flekasta. Pa bom raje počakala do enega leta. ostale pa rada je, tudi te jajčne Mannerjeve sem ji že dala.

(odgovor članu Tende)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2008 22:07:53   
jajula
petrika,
sej prodajajo tud plasmon piškotke brez glutena.

(odgovor članu petrika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2008 21:11:40   
Tisana
A majo kje tud take brez mleka?

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.8.2008 23:23:37   
maja&m
jaula-jaz sem danes videla te Plasmon (tudi kupila),pa gor piše da so od 4 meseca dalje. Potem,ko pa sem bolje prebrala,pa sem videla,da piše tudi (kar precej na veliko) da vsebujejo gluten in mleko.user posted image Moja pupa bo kmal stara 7 mesecev,a ji naj dam kakšnega?Kateri so pa potem brez glutena (od Plasmon)?

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.8.2008 0:42:49   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: maja&m

jaula-jaz sem danes videla te Plasmon (tudi kupila),pa gor piše da so od 4 meseca dalje. Potem,ko pa sem bolje prebrala,pa sem videla,da piše tudi (kar precej na veliko) da vsebujejo gluten in mleko.user posted image Moja pupa bo kmal stara 7 mesecev,a ji naj dam kakšnega?Kateri so pa potem brez glutena (od Plasmon)?

je bla lih tle debata o tem
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2264711

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.8.2008 6:20:24   
dmavrel
Tisana, a niso ti keksi Savoiardi (upam, da sem prav napisala) brez mleka?user posted image
Moja kolegica ima hčerko, ki ima alergijo na mleko in mlečne izdelke in ji daje te kekse, ker naj bi bili brez mleka!

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.8.2008 13:10:23   
jajula
sm lih dons kupla plasmon brez glutena v dmju

(odgovor članu dmavrel)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.8.2008 13:30:07   
blaža
Jaz sem jih tudi kupila v dm.ju v Postojni in sem šla zdej pogledat kaj piše na škatli. Je od 4m dalje in vsebuje mleko in gluten. No pa saj moj ta mali ima šest mesecev in pol, pa itak malo je te piškotke, le občasno, jih malo gloda. Imam bolj problem, da mu jih dam, da malo žuli po dlesnih, ampak, ko piškotek prime z rokico, ga takoj zdrobiuser posted image . Im po ga imamo po celem vozičkuuser posted image . Sem se pohecala, da bom kupla tistePlazma, ki jih delajo v Srbiji, so mogoče bolj betonski.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.8.2008 15:40:13   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jaz sem jih tudi kupila v dm.ju v Postojni in sem šla zdej pogledat kaj piše na škatli. Je od 4m dalje in vsebuje mleko in gluten. No pa saj moj ta mali ima šest mesecev in pol, pa itak malo je te piškotke, le občasno, jih malo gloda. Imam bolj problem, da mu jih dam, da malo žuli po dlesnih, ampak, ko piškotek prime z rokico, ga takoj zdrobiuser posted image . Im po ga imamo po celem vozičkuuser posted image . Sem se pohecala, da bom kupla tistePlazma, ki jih delajo v Srbiji, so mogoče bolj betonski.

no tisti k sm jih jst kupla pa majo mlek, ampak že na prednji strani škatle na velik piše, da so brez glutena.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.8.2008 9:56:40   
klarisima
sej prodajajo tud plasmon piškotke brez glutena.

Tudi mi smo ji dali plasmon kekse v večerni obrok Novolaca in je oz še ima ima rada.

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.8.2008 11:17:46   
Neni13
Naš 6 mesečnik je ravno zmazal celo hruško z enim keksom Hipp.Na keksu sicer piše po 6. mesecu, sam po moje je gluten notr.
Skupaj je bilo cca. 240 g. user posted image user posted image
Ko keks je zmazal..user posted image user posted image user posted image
Kot so že prehodnice napisale, daj mu,pa opazuj..

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?