Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bebe comfort voziček....... 18.5.2008 21:50:26
|
|
|
|
thaiss
|
ja katerega pa imaš ogledanega???
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2008 22:29:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2008 22:45:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: bebe comfort voziček....... 19.5.2008 9:41:20
|
|
|
|
ključek
|
ja katerega pa imaš ogledanega??? upsi.......... ..........high trek-a.
|
|
|
|
RE: bebe comfort voziček....... 19.5.2008 9:44:04
|
|
|
|
Anonimen
|
prve 4 mesece je bil v kosarici in tudi v avtu smo ga v njej vozili (kar je super na dolge razdalje, je spal leze) Ma je to dovoljeno? Jaz imam tudi high treka pa nisem zasledila, da bi imela košara kak zatič za varnostni pas...
|
|
|
|
RE: bebe comfort voziček....... 19.5.2008 10:40:39
|
|
|
|
ključek
|
aja - pa kupili smo vse v Zagrebu - vzames na potni list in ti vrnejo davek, 22%, kar pri tej ceni ni malo... kje pa .............mislm trgovina pa to????
|
|
|
|
RE: bebe comfort voziček....... 19.5.2008 13:26:54
|
|
|
|
pikica_30
|
Jaz sem se tudi dokončno odločila - in sedaj imamo High Treka že doma! Kupili pa smo ga v Gradiščici v Italiji (15 minut čez mejni prehod Vrtojba), kjer ga dobiš cca. 200 € ceneje kot v Slo. Za 3 delni komplet (ogrodje s športnim delom, košara, lupinica) + torba smo dali 625 €. Lahko pa kupuješ posamezno: npr. samo športni del in košaro brez lupinice in vsak del druge barve. Tudi v Monfalconeju imajo podobno ceno za 3-delni komplet (634 €), ampak tam moraš kupiti vse v kompletu in vse v isti barvi. Ja drugače je pa res, da je košara taka, da je dovoljeno v njej voziti v avtu. Upam, da bomo z nakupom zadovoljni!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2008 13:33:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2008 13:42:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: bebe comfort voziček....... 22.5.2008 17:35:06
|
|
|
|
*tajda*
|
A ni pri nas zakonsko prepovedano vozit v košari,tudi če ima zatič za varnostni pas? Me pa zanima če se lahko športni del obrača v obe smeri,tako v smer vožnje kot obratno?
|
|
|
|
RE: bebe comfort voziček....... 22.5.2008 17:40:15
|
|
|
|
*tajda*
|
sem že na njihovi spletni strani našla,da se sedež obrača v obe smeri
|
|
|
| Stran: [1] |
Kje kupujete?kincapikaKje najraje kupujete nosečniška oblačila?V trgovinah (Slovenija) (
75%)
V trgovinah (tujina) (
9%)
Kataloška prodaja (
4%)
Internetni nakupi (Ebay) (
1%)
Dobim od prijateljic (
11%)
Število vseh glasov: 1357Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!