|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bazeni na naši obali
5.5.2010 20:55:00   
Pinkyca
prosim prosim za predlog bazena za 3 letnika na naši obali,
katerega priporočate, nič ne poznam pa gremo tja za 4 dni

hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bazeni na naši obali
6.5.2010 6:42:47   
kesi
Notranje bazene ima za mene najboljše morski park Laguna Bernardin, v hotelu Histrion. Bili večkrat že v tem hotelu, ravno zaradi bazenov.

KESI

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2010 8:55:55   
kasso
Meni je isto všeč v Bernardinuuser posted image

(odgovor članu kesi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2010 9:09:11   
tralala
Jaz sem bila včeraj z 10 mesečnico v Adrii Ankaran. Za dve uri je cena za odraslega 5,80 Eu. Nimajo nič več kot en mali tobogan, a meni je tam uredu in domače. Ni tako turisitčno. Priporočam. Tel: 05/6637356

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2010 20:55:30   
kenka
se strinjam z bernardinom. je res najboljš za tamale. 

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2010 7:59:29   
Teja29
Bernardin.
Imajo malo večji, zavit tobogan in našega 3-letnika ni bilo za spravit dol. Imajo pa tudi 3 manjše, ampak mislim, da mu ne bodo tolk zanimivi.
Voda topla, ozračje tudi, ker imajo stekleno steno. Pogled na morje... čudovito za celo družino.

(odgovor članu kenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2010 21:23:43   
Pinkyca
hvala vam za nasvete - Bernardin prihajamo!!!user posted image

(odgovor članu Teja29)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako otroka naučimo smučati?
Sneg je za otroke velika zabava in smučanje prav tako, vendar le, če so starši pri učenju smučanja potrpežljivi in če zn...
Prvič na smuči
Ko zima pobeli pokrajino, se začne obdobje snežnih dogodivšičin. Če so tudi vaši otroci navdušeni nad belo odejo in obču...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.