|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bazeni in savna
5.6.2008 10:35:45   
N.SI
Ojla user posted image ,

zanima me, če katera uporablja save in ali bazene v času nosečnosti... Savne se baje strogo odsvetujejo (zaradi vročine in možnosti splava), pa tudi bazeni niso priporočljivi (zaradi možnih okužb nožnice in prodiranja vode vanjo)...

No, vseeno, ali je katera uporabljala kaj od tega - sicer sem pa komot brez obeh zadev - samo da bo user posted image  ok! user posted image

Hvala...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bazeni in savna
5.6.2008 10:40:15   
AnciM
Meni je g rekla, da bazen ni problem. Samo vsakič ko pridem iz bazena moram kopalke zamenjat, ne smem bit v mokrih, da se slučajno ne bi začelo kaj "kuhat" spodaj. Če pa začutim skelenje zvečer ali v naslednjih dneh, naj pa vstavim tampon z jogurtom namazan za vsak slučaj. Če ne bi pomagal, naj se pridem pa pokazat.

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2008 11:04:12   
MikyMiska
Oj,

jaz sem hodla v savno in plavat 1 krat na teden v nosečnosti pa sem rodila zdravega fanteka :) Jepa res, da sem počakala tri mesece, pa tudi pretiravala nisem, hodim pa v savno že od malega.

Pa smo tukaj :)

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2008 11:09:52   
čipka
mene je pa moja g napizdila ko sem ji rekla da sem enkrat v začetku user posted image šla v  svano in mi je strogo odsvetovala!!   na bazen sem pa lahko hodila.

(odgovor članu MikyMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2008 11:20:52   
Inigo
savna je dovoljena v primeru, da si jo tudi prej pogosto obiskovala. prve tri mesece mogoče jst nebi hodila... potem pa. ampak moraš poslušat svoje telo. ko se začneš močno potiti ali pa da ti ni več najbolj ok, moraš takoj ven. knajpat pa se ne. najprej se stuširaj z mlačno vodo, in postopoma jo ohlajaj. pri tem bodi res pozorna.

bazeni in plavanje pa so zelo priporočljivi v nosečnosti. ampak tako kot so predhodnice že povedale - menjavat kopalke! v primeru, da stakneš glivice ali vnetje pa ti bo G tko predpisala zdravila. meni se do zdaj še to ni naredilo, pa grem kar dostikrat plavat. mi ful paše, da razbremenim telo teže...

pa srečno! user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2008 11:29:51   
mojsoncek
Za v bazen si kupi tampone za nosecnice, drugace je pa plavanje ena od najbolj priporocljivih oblik vadbe za nosecnice.

V savno pa tudi jaz ne bi hodila, razen ce si jo vajena ze od prej. Moras pazit, da se telo ne pregreje.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2008 12:08:09   
anaya
In če imaš tampon za nocečnice, ga menjaš cvsakič ko prideš iz bazena al kako? Sej verjetno na škatli piše ampak jih še nisem kupla...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2008 15:27:47   
tejči28
ojla, tudi jaz uporabljam te tampone.So namazani z vazelinom,da jih ni problme vstavit.Menjavat jih je potrebno na 3 do 4 ure.Jaz sem jih uporabljala že prej,ker če ne sem vsakič dobila vnetje,sedaj pa je super.
jih priporočam.

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2008 20:57:17   
anakran
sama sem se kopala v bazenu, bez tampona, čeprav sem jih mela kupljene, mi ni blo nič. res pa je da sem se takoj ko sem prišla iz vode šla splaknit in zamenjat kopalke.lahko pa si prebereš tud kaj na medover.net, kjer dr pušenjak piše tudi o tem.sama sem se odločila na podlagi njegovih odgovorov. ja pa nism šla ne v davno ne v prevročo vodo

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.6.2008 21:19:27   
sandra85
kopanje v bazenu odsvetujejo nosečkam v pozni nosečnosti, in ciser zaradi možnega počasnega odteka vode, katerega nosečnica mogoče nebi opazila in zaradi možne okužbe, če je nosečka že odprta
js v  nosečnosti nisem hodila v savno in se nisem koapla v bazenu, saj sem teh 9m že zdržala brez, čeprav obožujem savno, predvsem pa turško user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu anakran)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.6.2008 22:43:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

kopanje v bazenu odsvetujejo nosečkam v pozni nosečnosti, in ciser zaradi možnega počasnega odteka vode, katerega nosečnica mogoče nebi opazila in zaradi možne okužbe, če je nosečka že odprta
js v  nosečnosti nisem hodila v savno in se nisem koapla v bazenu, saj sem teh 9m že zdržala brez, čeprav obožujem savno, predvsem pa turško user posted image

Se podpišem.

Sem pa se dosti kopala v morju, saj sem bla user posted image  glih čez poletje in je blo super.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?