|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bazeni + smučanje
10.1.2008 20:04:27   
eya
Kje so fajn bazeni, pa da je v bližini še smučišče?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bazeni + smučanje
10.1.2008 20:24:36   
bskrle
Krvavec in SNOVIK

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2008 21:30:09   
Janeja
Terme Zreče in smučišče Rogla.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2008 22:29:40   
darja72
Kranjska Gora, sicer pa avstrijski Bad.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2008 6:46:43   
nbiba
Kranjska gora h. Larix ali Kompas, Mariborsko Pohorje h. Habakuk, Rogla h. Rogla ali Planja. To so hoteli kjer imaš pred hotelom smučišče in v samem hotelu bazen. Ni ti potrebno hoditi ven, ampak se oblečeš v kopalni plašč in greš iz sobe v bazen.
Ali pa kot je napisala darja72 je v Avstriji Bad Kleinkirchheim kjer so  toplice.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2008 7:37:56   
pilar28
Kobla v Boh Bistrici in nove terme v Boh. B. Fajn in kar ugodno.user posted image

(odgovor članu nbiba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2008 9:45:10   
Mojca20
Bad Kleinkircheim

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2008 19:39:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca20

Bad Kleinkircheim

user posted image

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2008 13:41:09   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca20

Bad Kleinkircheim

yes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2008 14:37:20   
Anonimen
NE V SNOVIK!!! Bila vceraj in ne grem never ever. Voda mrzla, majhen bazen, otroski bazen je cist brezvezen .. pa drazji kot Atlantis. Grem pa veliko veliko raje v Atlantis, kjer je otroski bazen dejansko toplejsi in kjer te ne zebe ze takoj ko prides v bazen. Pa se Atlantis je cenejsi in nudi vec - imas vsaj dejansko ''reko'', pa tobogane, pa bazen z valovi, pa luskan otroski bazen (pravzaprav dva) .... Pa s karto iz Krvavca imas isti dan v Atlantisu 20% popust.

V glavnem, midva sva bila vceraj v bazenu v Snoviku natanko 15-20 min, potem sva pa lezala na lezalnikih in gledala v luft, ker je mene v vodi zeblo (NAJ BI imel bazen 31°C, pa kao terme .. ja ja. .).

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Lahko nosečnica smuča?
Kateri zimski športi so primerni za nosečnico in ali lahko smuča, smo vprašali ginekologinjo Edito Arh.
Prvič na smuči
Ko zima pobeli pokrajino, se začne obdobje snežnih dogodivšičin. Če so tudi vaši otroci navdušeni nad belo odejo in obču...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?