Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bazalna temperatura prvi znak? 15.8.2007 9:32:55
|
|
|
|
Anonimen
|
BT je znak da je bila ovulacija. Če je BT povišana 18 dni ali več je to lahko znak zanositve in je priporočljivo opraviti test.
|
|
|
|
RE: bazalna temperatura prvi znak? 15.8.2007 9:42:43
|
|
|
|
Katja 271
|
florita, jst ti lahko povem kako je bilo pri meni, ki sem ta mesec zagledala +. BT sem vpisovala v fertility friend, bilo pa je tako: moji ciklusi so dolgi 28 dni. Pred O, ki je bila na 15 dan sem imela T okoli 36,3-36,4. Po O mi je oposkočila na 36,6-36,7. In potem na 23 dan ciklusa, 8 dan po O, je začela T rasti vse do 37,1. To je bila tako zvana 3 fazna T, ki recimo da je prvi pokazatelj nosečnosti. Meni je tudi fertility friend po tem 2. porastu sam določil dan za test (30.dan ciklusa), vendar nisem zdražala in sem naredila CB že 29. dan, ki me je osrečil s +. Uf, upam, da se kej znajdeš iz tega pisanja.... Jst mislim, da če je iz tvojih temperatur oz. grafka razbrati še eno porast T po O, da je lahko to dober znak, da si noseča. Vendar nikakor pa ni to 100% pokazatelj. Prepričana boš lahko šele takrat, ko bo test pokazal . Stiskam pesti da je to to. Kako pa kaj ostali znaki?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?