|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bazalna temperatura 37,2°C
15.4.2008 13:20:46   
atina1
Danes sem si merila temp. in mi je pokazalo 37,2. Zdi se mi malce visoka.

A je to normalno?

Danes je 33 dan ciklusa s Klomifenom in že cel teden me nekaj scipa v spodnjem delu trebuha, pa ko grem na wc se mi zdi da mi bodo jajcniki padli ven pa se za sladico imam ene tri dni ful hude vetrove  user posted image .
Cikluse pa mam ful ful neredne tak da sploh nevem kdaj bi naj imela ovulacjio.

vceraj sem delala CB in mi je pokazal -  user posted image .

Ce je katera v taki situaciji naj mi prosim pomaga.user posted image

LP
Anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bazalna temperatura 37,2°C
15.4.2008 14:29:48   
atina1
aja pa danes sem se zbudila tud z bolecinami v krizu.

Prosim za odgovore.

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2008 17:26:54   
julika
kdaj približno pa ne pročakuješ user posted image ?temperatura pri nosečnosti je povišana.jaz sem imela najvišjo 37°C.bolečine v križu bi ble tud znak.poskusi naredit test pa boš videla.drugače pa še počakaj.držim pesti da siuser posted image

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2008 18:38:30   
Anonimen
Če si si le en dan merila BT to ne pomeni nič. Morala bi si meriti cel cikel, da bi ti lahko povedaj kaj ta temperatura pomeni. O znakih ej pa tako - lahko so isti znaki pokazatelj user posted image ali user posted image . Tako, da ti tudi tu ne morem pomagati.

Če ej CB -, potem že nisi user posted image , ampak če user posted image še nekaj časa ne bo pa naredi še kakšen test, mogoče je bil včerajšnji prezgodaj narejen, sploh če imaš neredne cikle. Pa fajn je, da veš kdaj si imela O, da veš kdaj jo ne-pričakuješ, če pa tudi tega ne veš... potem pa lahko samo čakaš.

(odgovor članu julika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2009 8:38:45   
Nobeden
Živijo!

Mene pa zanima tiste, ki imate zjutraj temperaturo 37, do koliko vam naraste do večera? Ali je povišana temperatura tudi med menstruacijo?

Jaz sem cca 4 dni pred menstruacijo in si zjutraj namerim 37, do večera pa nekje do 37,3.

Hvala in lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2009 10:24:06   
kattix
Hojla..jst mam tudi s tem težave. user posted image ne vem kdaj naj pričakujem ker imam neredno, bi pa mogla kmalu prit. Dva dni nazaj me je ful špikalo spodaj, pa temperatura 37,4..zjutraj spet 36??..naslednji dan 37,2.., pa joškice me bolijo;( Pa ful jem zadnje dni?;(preveč;(
Kaj je to..malo me zafrkava vse skupaj..

Jst tudi ne vem kaj se dogaja..ima kaera idejo kaj bi to blo?

papa

(odgovor članu Nobeden)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2009 11:35:57   
S*
Temperatura je pravi pokazatelj le, če si jo vedno merite zjutraj preden vstanete in vedno na istem mestu in če je le mogoče ob isti uri. Pa še to ne deluje pri vseh ženskah. Priporočljivo pa je, da se T spremlja vsaj 3 mesece. Jaz si jo merim že nekaj ciklusov in pri meni pokaže O in tudi kdaj bom dobila user posted image  vem, saj ko mi T pade za 0,2-0,4°C jo dobim v roku 24h.

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2009 8:55:14   
Polonca s piko
Jaz sem pa očitno podhlajena, ker mi redno pokaže 35,7°C (Merim zjutraj približno ob istem času, preden vstanem - no ponadavi prej dam tamalo k sebi, ki mi zdej že poišče termometer in mi ga vtakne v usta :D (15m)).
Zdaj me pa moti, ker je že skor konec ciklusa, pa se mi ni nič dvignila T ne zzarad Ovulcije ne zarad nosečnosti... očitno spet en mesec, k ni blo nič :(

Sicer pa ja, tako kot je ena zgoraj napisala; Tako visoka T je lahko, če si jo meriš tekom dneva, če si malo prehlajena, če si ga ponoči žurala pa še kaj bi se našlo. Je ravno pravi pokazatelj, da se telo z nečem bori, zato mu pusti, da opravi svoje delo in je niti slučajno ne zbijaj. Mislim pa, da sem že nekje brala, da imaš lahko normalno T tako visoko. Najbrž res. Tako kot imam jaz tako nizko (no, če bi jo pa pri podplatih merila, bi pa najbrž minus pokazalo :D)

Želim ti, da se čimprej prime, če delata na tem!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?