|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   baterijska metla
9.7.2010 11:55:40   
blanč
Nujno bi rabla eno metlo-sesalec brez žice za elektriko za kaj na hitro posesat in sesanje balkona.
Katere pa ve uporabljate? Sem gledala tole, ki ima še ročni sesalec.
http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/izd_1687_EL8710103395126_Sesalnik_Philips_FC6095

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: baterijska metla
9.7.2010 13:50:39   
TomTaylor
Ah, te metle so en k** mi imamo Elektrolux-ovo ergorapido, in sem razočarana zelo, ker sem pričakovala, da bo metla "pobrala" kaj več kot pa par drobtinic in nekaj las. Za orenk posesat je pač premalo zmogljiva. Za sesanje balkona je pa sploh zanič. Ni vredna svojega denarja. Moje mnenje pač. So pa luštkane za pogledat - samo to.

user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2010 13:53:04   
EMILY 3
jaz jo imam tudi i mi je zeelo žal da sem jo kupla,ker se z njo da nekaj na hitro posesat ampak ne temeljito posesat.ni vredna svojega denarja.sem pričekoovala veliko več.za mene je to zgrešen nakup.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2010 15:17:12   
blaža
Sej to je namen takih sesalčkov, za drobtine na hitrco posesat po kuhinji. To niso sesalci za cela stanovanja.

meni je všeč en od top shopa, ga ma ena kolegica ma je res tak samo za posesat drobtine v kuhinji. mogoče si ga kupim, da bo ta starejši sin malo za sabo in ta malim posesal pod mizo, ko nehata jest.user posted image Ker pravi, da mu je to zabavno. No koristno z prijetnim.user posted image

Drugače so mi pa mimo tudi vsi ti sesalci brez vrečk. Ker vsak misli, da je to zelo izi, da samo streseš,... pa sploh ni tako. Iz izkušenj vam povem, da se vse zabaše in je vedno po vsakem čiščenju stanovanja treba vzet ven filter in vse lepo spucat, pa spraznit, če ne se vse zabaše.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu EMILY 3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2010 18:31:45   
mateyka
mah, saj vem blaža, samo res so en šajze. meni je bil ful všeč in smo ga kupili (ergorapido). in je crknila po letu in pol. mislim, za 150evrov pričakujem več. na servis je pa ne bom dajala in spet plačevala - za ta denar grem raj nov mali sesalec kupit. bo samo 40€ in še nov bo..

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2010 21:25:28   
blanč
Včeraj v harvy normanu kupla hooverja in sem danes posesala kuhinjo , hodnik, balkon in ker je v enem še ročni sesalaec vse špranjice okrog balkonskih vrat...
Uglavnem, zaenkrat zelo zadovoljna.
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2010 21:57:47   
ly117
Blanč kolko si pa dala za njega?

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2010 22:10:37   
blanč
127€

(Mark Twain)

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2010 20:40:46   
mateya24
Tega Hooverja...no en model nazaj..imam tudi jaz... 5 mescov delal superca, kot nov..pol pa ne vprašat..je bil več na servisu, kot pa doma...pol ga raje niti več nisem dajala nazaj na servis, ker je po domače rečeno za en drek... 

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2010 20:46:09   
blaža
ena kolegica je mela tudi Hooverja , ma unega klasičnega na vrečko in sem si ga pol še jaz kupla. ma je bil samo ene 100e. no in v roku enega leta, se je odlomu prednji kolešček, nastavek za metlico je šel,... Skratka nezadovoljna kar precej, čeprav ga še mam, ker nimam trenutno za enega malo buljšega.

ma pa moja mama tudi hooverjevega in je tudi na vrečko in je pa kar ok. je bil pa okoli 170e, v akciji 130e. ta pa vleče kot hudič. No zgleda, da je treba malo več prispevat,..

za tega Hooverčka, ko je na sliki, pa če je brez vrečke,... močno dvomim, da bo dolgo zdržal, ker se tile brez vrečke takoj zabašejo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.7.2010 11:16:03   
blanč
Jaz imam tudi tavelik sesalec brez vrečke. Takrat, ko ga praznim, obvezno vzamem ven še filtre in jih spiham s pištolo na zrak in sesa kot nor. Mami ima istega, samo nima lufta za spihat pa vedno jamra, da ne vleče.

(Mark Twain)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.7.2010 11:39:56   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaz imam tudi tavelik sesalec brez vrečke. Takrat, ko ga praznim, obvezno vzamem ven še filtre in jih spiham s pištolo na zrak in sesa kot nor. Mami ima istega, samo nima lufta za spihat pa vedno jamra, da ne vleče.

ja sej lih to je meni smotano pri teh brez vrečke, da je treba po vsakem čiščenju vse fajn očistit ni samo, da sprazneš posodo, ampak tudi vse je treba spihat al pa filtre ven,... Pri teh z vrečko pa samo vrečko zamenjaš in enkrat na tolko filtre očistiš, ma res enkrat na tolko.

Steve Jobs

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?