Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
barve, kuhinja, dnevna.. 14.4.2010 9:36:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, da imate zadnje dva dni precej tem na to temo, zato bom še jaz postavila vprašanje. Kuhinja, jedilnica in dnevna so v enem prostoru, cca. 50m2, z veliko svetlobe. Ploščice so položene 60x60, v svetlo sivi-beli barvi. Kuhinja bo takšna (temno sivo-bela), le, da bo visok sijaj. V dnevni bo pohištvo minimalistično in sicer v beli barvi, sedežna bo črna. Sedaj pa razmišljam o barvah. V kuhinjo bi dala med zgornje in spodnje elemente sončnično rumeno, v dnevno pa za TV nekakšno roza-vijolično barvo (težko pojasnim, takšna "ubita" barva - nekje med tole in tole barvo - zgornji krogec ). Kot dodatki bi bili npr. pogrinjki v rumeni oz. v "roza" barvi, blazine na sedežni in kakšna vaza. Bo ok? Ali mi svetujete kakšne druge barve?
|
|
|
|
RE: barve, kuhinja, dnevna.. 14.4.2010 10:22:17
|
|
|
|
baguSka
|
jst bi za moj okus rajsi lila+zeleno barvo.. bi pa z veseljem mela tako stanovanje kot je na slikah...
|
|
|
|
RE: barve, kuhinja, dnevna.. 14.4.2010 10:36:01
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
Mi smo se pred kratkim odločili za barve v stanovanju. Hodnik je lila (sem si res želela imeti lila) kot je na prvi sliki (mi imamo črte), kuhinja pa zelena kot na drugi sliki (bela kuhinja visoki sijaj). Otroško smo pa pobarvali v rumeno -oranžno. Spalnica bo verjetno bež (ena stena), dnevna soba pa nimam pojma. Ideje in izvedba so pa od mojega. MOgoče dam slike gor.
|
|
|
|
RE: barve, kuhinja, dnevna.. 14.4.2010 10:40:14
|
|
|
|
baguSka
|
Ja mi2 mava tud eno zelo zelo staro stanovanje... in ker trenutno se ni najino, sva ga le osvezila kakor sva ga pac lahko. In res barve nardijo svoje. Evo, pa bom se jaz prispevala svoje slikce. Samo da link najdem. Je pa drugace v planu nova osvezitev in nove barve, tokrat bolj nevtralne s kaksnimi lepimi barvnimi dodatki (vaze, povstri...).
|
|
|
|
RE: barve, kuhinja, dnevna.. 14.4.2010 11:03:08
|
|
|
|
baguSka
|
no ok ne bom... tiste slike so se cist zacetne... zdej je vse drugac...
|
|
|
|
RE: barve, kuhinja, dnevna.. 14.4.2010 12:35:22
|
|
|
|
naja17
|
Prvi dve sliki sta čist po mojem okusu ... Torej jaz bi uporabila vijolično ali ****sijo za kuhinjo, prav tako za dnevno, če sta povezani. Lahko daš tudi kako tapeto, ki poveže. K tej barvi gre zdej zelena in super izpade . Jaz imam stene v kuhinji v barvi ****sije (v albumu skica), dnevno, eno steno, kjer je TV v tapeti ****sije s tem da so gor še vzorci. Barva kuhinje je umazano bela, v dnevni mam še za kupit sedežno in omarco kar bo v črni ali temno sivi barvi. Ostali prostori su tudi živahni - oranžna, rumena, lila ...
|
|
|
|
RE: barve, kuhinja, dnevna.. 14.4.2010 13:02:26
|
|
|
|
zara13
|
biba12 - če boš dala rumeno in vijolično barvo, ne boš nič zgrešila, ta kombinacija bo v kontrastni shemi, kar seveda zelo paše. Ali veš, da sta ti dve barvi zelo trendy letos, poleg turkizne in sive? Vsekakor go for it ;) Drugače pa kot je rekla BaguSka, tudi lila-zelena pašeta skupaj, takšna bo moja tapeta v dnevi, odštekana :) naja17 - lepo kuhinjo in dnevno imaš ;)
|
|
|
|
RE: barve, kuhinja, dnevna.. 14.4.2010 13:36:21
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: zara13 naja17 - lepo kuhinjo in dnevno imaš ;) A bejž bejž, a da mam ? Ti men rajš mojo coffe table najd, da bo še lepš ...
|
|
|
|
RE: barve, kuhinja, dnevna.. 14.4.2010 13:53:34
|
|
|
|
zara13
|
naja17...če pa sam bele obstajajo te take retro, ko bi ti rada imela...ma mora bit nekje tud črna pa da je nekje bliz za kupit, ne pa v Angliji
|
|
|
|
RE: barve, kuhinja, dnevna.. 14.4.2010 15:04:00
|
|
|
|
Poka
|
Men so ful všeč take odbite barve, sam me moj izseli... Oba se rada ukvarjava s tem, da urediva prostore po svojem okusu, ampak vsak ima svoj okus, zato morava najt kompromis. Meni je že od nekdaj všeč vijolična barva, temno vijolična, zato sva zdaj našla način,kako združiti eleganco s tem, da je tu in tam kak detajl, ki pa izstopa čisto v drugi smeri. Ni še narejeno, ampak bo pa fajn. Vijolično sem si izborila za barvo stekla v kuhinji, verjetno bo tu in tam še kak detajl v tej barvi. Vse slike in stanovanja so mi pa ful všeč, najbolj prvi dve.
|
|
|
| Stran: [1] |
ime za fantkamarkicaaKatero ime vam je bolj všeč?Ožbi (
12%)
Bit (
1%)
Liam (
28%)
Maj (
59%)
Število vseh glasov: 601Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!