|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   barvanje omar
1.1.2011 15:24:43   
emibu
No kupila sva otroško sobico v lesnini,sama sem želela barvno ampak ker je bila za tako smešno ceno 200 eur čisto vse od komode postelje... sva uzela belo-lešnik...nekako bi popestrila...ali mislite da je bolše če pobarvam stene na bolj živo ali naj se spravim barvat omare?..vem da me bo moj ubiluser posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav Emibu!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: barvanje omar
1.1.2011 17:54:41   
Spark
Jaz bi raje sobo prebelila malo bolj odštekano. Na omare pa bi polimala nalepke. V ikei sem enkrat videla zelo lepo polimano.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2011 21:13:07   
bskrle
Omare pusti, z nalepkami in barvo stene anrediš sobo zelo luštno. Pa kake zavese, lepa posteljnina. Ni vse v barvi pohištva.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.1.2011 21:49:33   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

No kupila sva otroško sobico v lesnini,sama sem želela barvno ampak ker je bila za tako smešno ceno 200 eur čisto vse od komode postelje... sva uzela belo-lešnik...nekako bi popestrila...ali mislite da je bolše če pobarvam stene na bolj živo ali naj se spravim barvat omare?..vem da me bo moj ubiluser posted image user posted image user posted image

Verjetno gre za isto sobo kot našo otroško.Lešnik-bela kombinacija.Tudi kupili v Lesnini,že nekaj časa nazaj.Nekako sem tudi jaz tuhtala,da bi vse od komode,pa do omare prebarvala,a sem si premislila.Zidove smo pobarvali v sve različni barvi-oranžno-modro.Zaves še nimamo,iščem kakšne lepe,da bi povlekle na kakšen odtenek oranžne barve.Ker mi je ta barva zelooo lepa.
Stenske nalepke pa morem kupit tiste od Me To You.. So lepe barve in lepo se podajo na modro podlago.
Razni medvedki Puji,Carsi in podobni junaki se mi ne dopadejo.
In mi ni lepa neka čiračara varjanta.
Mal smisla uporabiš pa zna pridet zelo lepo.
pa še s kakšnim mini tepihom popestriš prostor.

Moj smisel življenja...
Neli 16.02.2007-3.580g 52cm
Noemi 22.07.2010-3.000g 49cm

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
1.1.2011 22:08:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2011 19:45:35   
Freya88
Ko sem js imela se svojo otrosko sobo... so bile fronte v osnovi bele... taksne so ostale glih ene pol leta... kasneje sem jih pobrusila in prebarvala na modro... in ko sem se tega navelicala... sem cez to prebarvala s crno...

Eno od teh omar, moj oce se vedno uporablja na balkonu za orodje... in je se vedno lepo crne barve... tako da... barvanje front je najmanjsi problem!:)

Imata pa starsa drugace tudi v kuhinji del front prebarvanih, tako da izgleda 10let stara kuhinja popolnoma drugacna... tako imata ze 2-3 leta... in ni nobenih tezav... tako da ce te moti barva... go for it:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kuhanje
Siana

Pustite svoje otroke, da z vami kuhajo?

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 70

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!