Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
barvanje oblačil/roza-???? 26.1.2009 22:33:13
|
|
|
|
glen
|
Pozdravljene. Doma imamo 4,5 letno in zdaj pričakujemo Že tako mi bo zelo zelo malo stvari prišlo prav, da bi še v 2. ponucala,(zaradi modelov,letnega časa in barve). No,ker sem par stvari le zbrskala ,ki bi mi prišle prav, bi jih pa mogla pobarvat, ker so več ali manj vsa nežno roza. Prijatlca mi je rekla, da če roza pobarvaš v plavo, rata viola. Kakšno barvo mi svetujete? Naj probam pobarvat v rjavo ali sivo(svetlo roza oblačila)? lp
|
|
|
|
RE: barvanje oblačil/roza-???? 27.1.2009 9:18:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej naj te opozorim, da barve za blago, ki so na tržišču res da poavajo tkanino, samo ni več lepa, ni več taka kot je bila prej. Če daš temno plavo morda ne bo vijola postala, al pa rdečo, zakaj pa ne bi fantek bil v rdeče oblečen.
|
|
|
| Stran: [1] |
REAKCIJA NA CEPLJENJEnataly33Ali je imel vaš otrok (dojenček) reakcijo po cepljenju?DA (
38%)
NE (
62%)
Število vseh glasov: 169Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!