Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: barvanje las v nosečnosti 14.1.2010 23:14:18
|
|
|
|
rija
|
ja, definitivno. barvanje povzroči, da se naravna barva las spremeni za par odtenkov in moji sosedi so potem trdili, da je otrok poštarjev
|
|
RE: barvanje las v nosečnosti 15.1.2010 7:17:36
|
|
|
|
petruska
|
Izberi naravno barvo, kot je kana.
|
|
|
|
RE: barvanje las v nosečnosti 15.1.2010 7:37:56
|
|
|
|
n.nati
|
Jaz sem se celo nosečnost barvala in to vsak mesec
|
|
|
|
RE: barvanje las v nosečnosti 15.1.2010 8:16:06
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: n.nati Jaz sem se celo nosečnost barvala in to vsak mesec Tudi jaz,na ene dva meseca.
|
|
RE: barvanje las v nosečnosti 15.1.2010 8:25:53
|
|
|
|
tt79
|
blabla... to pravjo verjetno stare mame Js sem se barvala prvo in drugo nosečnost, pa je vse OK! Nč bat!
|
|
RE: barvanje las v nosečnosti 15.1.2010 9:02:52
|
|
|
|
SaaS
|
Jaz sem si v vseh treh nosečnostih delala pramena.
|
|
|
|
RE: barvanje las v nosečnosti 15.1.2010 9:03:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, definitivno. barvanje povzroči, da se naravna barva las spremeni za par odtenkov in moji sosedi so potem trdili, da je otrok poštarjev današnje barve so tako nežne, da se ni več za bat. s kano ali drugimi naravnimi barvami na že barvane lase pa jazne bi eksperimentirala, zna nastat katastrofa.
|
|
RE: barvanje las v nosečnosti 15.1.2010 12:03:59
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, definitivno. barvanje povzroči, da se naravna barva las spremeni za par odtenkov in moji sosedi so potem trdili, da je otrok poštarjev tud jaz se že celo nosečnost barvam.....pa kaj če smo noseče moramo bit potem zanemarjene, sive z narastki joj so mi smešna taka vprašanja .....pa brez zamere res pa ni za eksperimentirat z novimi barvami, ker zaradi naših hormončkov, lahko barva drugače prime....moja prijateljica je prišla domov skoraj sivo zelena.....to pa resno mislim!
< Sporočilo je popravil crvicek -- 15.1.2010 12:07:31 >
|
|
RE: barvanje las v nosečnosti 15.1.2010 12:28:10
|
|
|
|
charlyka
|
Se strinjam. Ne eksperimentirati z nekimi novimi barvami, drugače pa normalno. Noseča sem 5 mesecev, barvam se vsak mesec. Lp
|
|
|
|
RE: barvanje las v nosečnosti 15.1.2010 16:36:23
|
|
|
|
ellie
|
Jaz imam ravnokar barvo na laseh 3. v tej nosečnosti..
|
|
|
|
RE: barvanje las v nosečnosti 15.1.2010 16:45:13
|
|
|
|
Jada82
|
Jaz sem se v nosečnosti dvakrat pobarvala ... nič panike. Pa tudi ginekologinja je rekla, da ni problema, tako da ... kar! Brez skrbi. Sam rajš pa ne preizkušat kakšnih novih barv. Če ti je določena do sedaj sedla, tudi sedaj ne bo problema!
|
|
|
|
RE: barvanje las v nosečnosti 15.1.2010 17:38:55
|
|
|
|
lunka1
|
... meni ne prime in ne prime . Sem pa v 32tednu...
|
|
|
|
RE: barvanje las v nosečnosti 15.1.2010 17:57:50
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz niti pomislim ne, da se ne bi barvala. Res je, da grem k frizerju nekje na 3 mesece, ampak si vsakič naredim pramena in mi primejo tako kot prej, ko nisem bila noseča. Ti si kar privošči!
|
|
RE: barvanje las v nosečnosti 15.1.2010 20:36:53
|
|
|
|
vaney
|
Jaz sem se pobarvala okrog 30. tedna nosečnosti, ampak me je frizerka večkrat vmes pogledala, kako barva prijema kot pa ponavadi (moja frizerka že okrog 6 let). Dobro, da je bilo tako, ker mi ponavadi barva prime v 35-40 minutah, tokrat pa mi je v pičlih 10 minutah. Tako da, je malo bolj za pazit in ni glih najboljši čas za kakšne eksperimente, drugače pa ni panike.
|
|
RE: barvanje las v nosečnosti 16.1.2010 22:03:18
|
|
|
|
naja78
|
eh eh. jaz sem 2-ič noseča v prvi sem se najmanj 5x prebarvala,sedaj do 19 tedna pa tudi že 5x. imaš možnost zbrati med miljon barvami,bolj je sreča če ti bo barvanje sploh prijelo-hormoni.ko sem se jaz barvala na blond sem prišla ven zelena. pa prej nikoli.
|
|
|
|
RE: barvanje las v nosečnosti 19.1.2010 8:47:41
|
|
|
|
endrina
|
Glede na današnji čas, ko obstaja cel kup naravnih barv, mislim da barvanje ne škoduje otroku. Sem se barvala pri prvem in pri drugem, pa sta oba ok. No jaz si na tvojem mestu sama doma ne bi barvala s kakšno kupljeno barvo, sploh če si misliš lase barvat prvič, ampak bi šla v salon, da ti pobarvajo s profesionalno naravno barvo - jaz recimo uporabljam barvo od Paul Mitchell, ki je izredno dobra, pa še njegove šampone in balzam uporabljam in se mi je kvaliteta las res izboljšala. Sama si doma nisem upala barvat, pa še dobro da si nisem, ker mi je frizerka povedala, da je ena prišla z zelenimi lasmi, ker so njeni blond lasje tako oksidirali. Grozno. Če pa si si že prej barvala doma, pa imaš že izkušnje z določeno barvo, potem mislim, da tudi ne bi smel bit problem to nadaljevat. To je počela tudi moja noseča kolegica, pa je bilo tudi vse ok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?