|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   barvanje las v nosečnosti
14.1.2010 23:04:25   
Anonimen
Oj!

Sem nova na tem področju, prva nosečnost, vse novo. Imam to smol, da imam pri svojih 24ih več sivih las kot marsikatera 50-letnica, zato je barvanje las nuja. Sedaj ša me je strah, da ne bi s tem škodovala otroku??? Kaj men ite?

Hvala za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: barvanje las v nosečnosti
14.1.2010 23:14:18   
rija
ja, definitivno.

barvanje povzroči, da se naravna barva las spremeni za par odtenkov in moji sosedi so potem trdili, da je otrok poštarjevuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2010 7:17:36   
petruska
Izberi naravno barvo, kot je kana.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2010 7:37:56   
n.nati
Jaz sem se celo nosečnost barvala in to vsak mesec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2010 8:16:06   
miapia

IZVIRNO SPOROČILO: n.nati

Jaz sem se celo nosečnost barvala in to vsak mesec

Tudi jaz,na ene dva meseca.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu n.nati)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2010 8:25:53   
tt79
blabla... to pravjo verjetno stare mameuser posted image

Js sem se barvala prvo in drugo nosečnost, pa je vse OK!

Nč bat!

http://www.mojalbum.com/ajnat79/lesene-ogrlice

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2010 9:02:52   
SaaS
Jaz sem si v vseh treh nosečnostih delala pramena.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2010 9:03:09   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: rija

ja, definitivno.

barvanje povzroči, da se naravna barva las spremeni za par odtenkov in moji sosedi so potem trdili, da je otrok poštarjevuser posted image

user posted image user posted image user posted image

današnje barve so tako nežne, da se ni več za bat. s kano ali drugimi naravnimi barvami na že barvane lase pa jazne bi eksperimentirala, zna nastat katastrofa.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2010 12:03:59   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: rija

ja, definitivno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tud jaz se že celo nosečnost barvam.....pa kaj če smo noseče moramo bit potem zanemarjene, sive z narastki user posted image user posted image user posted image user posted image

joj so mi smešna taka vprašanja user posted image .....pa brez zamere

res pa ni za eksperimentirat z novimi barvami, ker zaradi naših hormončkov, lahko barva drugače prime....moja prijateljica je prišla domov skoraj sivo zelena.....to pa resno mislim! user posted image

< Sporočilo je popravil crvicek -- 15.1.2010 12:07:31 >

Najini princeski raseta...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2010 12:28:10   
charlyka
Se strinjam. Ne eksperimentirati z nekimi novimi barvami, drugače pa normalno.
Noseča sem 5 mesecev, barvam se vsak mesec. Lp

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2010 16:36:23   
ellie
Jaz imam ravnokar barvo na lasehuser posted image  3. v tej nosečnosti..

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.1.2010 16:45:13   
Jada82
Jaz sem se v nosečnosti dvakrat pobarvala ... nič panike. Pa tudi ginekologinja je rekla, da ni problema, tako da ... kar! Brez skrbi. Sam rajš pa ne preizkušat kakšnih novih barv. Če ti je določena do sedaj sedla, tudi sedaj ne bo problema! user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.1.2010 17:38:55   
lunka1
... meni ne prime in ne prime user posted image . Sem pa v 32tednu...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.1.2010 17:57:50   
Jessy
Jaz niti pomislim ne, da se ne bi barvala. Res je, da grem k frizerju nekje na 3 mesece, ampak si vsakič naredim pramena in mi primejo tako kot prej, ko nisem bila noseča. Ti si kar privošči!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.1.2010 20:36:53   
vaney
Jaz sem se pobarvala okrog 30. tedna nosečnosti, ampak me je frizerka večkrat vmes pogledala, kako barva prijema kot pa ponavadi (moja frizerka že okrog 6 let). Dobro, da je bilo tako, ker mi ponavadi barva prime v 35-40 minutah, tokrat pa mi je v pičlih 10 minutah. Tako da, je malo bolj za pazit in ni glih najboljši čas za kakšne eksperimente, drugače pa ni panike.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.1.2010 22:03:18   
naja78
eh eh.
jaz sem 2-ič noseča v prvi sem se najmanj 5x prebarvala,sedaj do 19 tedna pa tudi že 5x.
imaš možnost zbrati med miljon barvami,bolj je sreča če ti bo barvanje sploh prijelo-hormoni.ko sem se jaz barvala na blond sem prišla ven zelena.user posted image user posted image pa prej nikoli.user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.1.2010 8:47:41   
endrina
Glede na današnji čas, ko obstaja cel kup naravnih barv, mislim da barvanje ne škoduje otroku. Sem se barvala pri prvem in pri drugem, pa sta oba ok.

No jaz si na tvojem mestu sama doma ne bi barvala s kakšno kupljeno barvo, sploh če si misliš lase barvat prvič, ampak bi šla v salon, da ti pobarvajo s profesionalno naravno barvo - jaz recimo uporabljam barvo od Paul Mitchell, ki je izredno dobra, pa še njegove šampone in balzam uporabljam in se mi je kvaliteta las res izboljšala. Sama si doma nisem upala barvat, pa še dobro da si nisem, ker mi je frizerka povedala, da je ena prišla z zelenimi lasmi, ker so njeni blond lasje tako oksidirali. Grozno.

Če pa si si že prej barvala doma, pa imaš že izkušnje z določeno barvo, potem mislim, da tudi ne bi smel bit problem to nadaljevat. To je počela tudi moja noseča kolegica, pa je bilo tudi vse ok.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.1.2010 8:57:07   
tejči28
Jaz sem si celo prvo nosečnost barvala lase,je pa res,da me je barva malo bolj pekla kot sicer.Zdaj sem v drugo noseča in si tudi barvam lase,z narastkom mi že ni okoli za hodit.Če te pa skrbi,pa si kupi kano ali kakšno brez amoniaka.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?