|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   barvanje las
6.2.2007 10:23:30   
Anonimen
Živjo!

Ali ste si med nosečnostjo barvale lase? Baje ni ok, vaše izkušnje ....

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: barvanje las
6.2.2007 10:26:21   
Dejča
Barvala na vsaka dva meseca - ker s prevelikim narastkom pa res ne morem hoditi okrog user posted image . Mislim, da res ni nobene nevarnosti, saj nisi toliko časa tam, da bi lahko škodovalo tebi ali otročku. Pa najbrž ima kakšna frizerka tudi otroka, kajne user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2007 10:26:38   
CUKRČEK
Od glave do trebuha je dolga pot, tako da nima kaj škodit.user posted image Tud jaz sem se barvala.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2007 10:40:57   
pupi
Tudi jaz se barvam, pa sem tudi slišala da ni dobro. Pa saj vsemu pa se tudi ne moremo odpovedat, jaz taka ne morem hodit okrog user posted image .

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2007 10:46:56   
asso
V obeh nosečnostih vsake 2 meseca... današnji preparati ne škodijo, včasih je bilo mal drugače...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2007 10:56:28   
Anonimen
Ja siva pa nisem hotela na okoli letatuser posted image Hotela sem biti lepo zrihtana nosečnica(da ne bi vsi samo napihnjen balon pred sabo videli)in sem se seveda barvala.
Že zato,da se ne bi moje dete,ko se je rodilo prestrašilo,ko me je prvič ugledalouser posted image ježeš kakšno čarovnico pa imam za mamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2007 11:04:23   
Baucka
Jaz si nisem barvala las med nosečnostjo in niti sedaj ko dojim se ne. Pa tudi nohtov si nisem lakirala, ker naj bi bil ravno aceton v čistilcih zelo škodljiv. Izogibala sem se preveč močnim čistilom, in raznim lakom in barvam. Ko smo prenavljali stanovanje, je to delal moj dragi. Ne vem točno če škodi, vendar mi ni bilo to tako pomembno in se raje nisem izpostavljala, pa še smrdelo mi je vse tak. Hvalabogu še nisem siva, no en siv las mi je frizer našel, pa se še ne vidi tak fejst.

Jaz sem v reviji Bombon, priloga Večeru brala, da je neodvisna nemška organizacija testitara barve za lase in so samo tri dobile oznako sprejemljiva. Brala sem pa tudi, da se zgodi dosti spontanih splavov, ko nosečnice začnejo prenavljat stanovanja. Pripisujejo pa to izpostavljanje lakom in barvam. 

Gremo veselo.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2007 13:31:25   
flower power
jaz sem si barvala lase vsak mesec in sem tudi  ginekologinjo vprašala kako je s tem, pa je rekla, da je to taka nedokazana teorija in da ni nič narobe. pa morm povedat da mam res dobro priznano ginekologinjo. nič ni narobe.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2007 14:08:01   
Lea77
V prvi nosečnosti samo enkrat, potem pa za boljši občutek raje nisem več. Zdaj, ko sem v drugo noseča se še nisem, se pa nikoli ne ve. Res pa je, da nisem še siva, tako da se mi ne zdi to tako nujno-bo že počakalo še teh nekaj mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?