Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: barvanje kuhinjskih omaric 12.8.2008 8:39:39
|
|
|
|
t5t6
|
Mi smo prebarvali omare v otroški sobi v svetlo modro, prej so bile res grde barve. Kupili smo že barvo, da bova prebarvala sama pa smo se potem premislili in dala mizarju, da nam prebarva s pištolo, tako je barva enakomirna. Odvisno je tudi izkakšnega materiala je kuhinja. Splača pa se, ker strošek barvanja ni tako velik, imela pa boš kuhinjo lepe barve in v njej se boš boljše počutila.
|
|
|
|
RE: barvanje kuhinjskih omaric 12.8.2008 9:26:08
|
|
|
|
sonchek
|
Moja sestrična je tudi sama predelala svojo staro kuhinjo in sedaj je kot nova... Mislim pa da so dalo vratca in une dele k se vidijo na novo prevlečt z neko folijo k mizarju, ali so celo kupili nove prednje dele...uglavnem rabiš veliko časa in volje in ti bo uspelo.... Malo se pri mizarjih pozanimaj oni ti bodo najbolje svetovali kako in kaj je dobro... pa srečno in velik uspeha-...pol pa pokazi končni izdelek, sem prepričana da bo izgledal fenomenalno...
|
|
RE: barvanje kuhinjskih omaric 12.8.2008 10:24:34
|
|
|
|
76suza
|
Jaz sem sama barvala. Zmešat sem si dala barvo po želji in se sama lotila dela. Najprej sem vsa vratca dobro spucala z razmaščevalcem, pošmirglala in z penastim valčkom dvakrat pobarvala. Zdaj bom pa barvala otroški sobi. V Ikei bom kupila bele predalnike (najcenejši) in omaro in nato fronte pobarvala. Se mi zdi, da je otroško pohištvo preveč drago samo zaradi barv.
|
|
|
| Stran: [1] |
IMESkepsa7Katero ime bi izbrali za fantka (sestrica je Ema)?Jan (
41%)
Tim (
31%)
Nobeno (
28%)
Število vseh glasov: 390Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!