Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: barva vozička-umazanost 2.7.2009 14:29:16
|
|
|
|
Aja32
|
Sigurno Moka... MI ga imamo.
|
|
|
|
RE: barva vozička-umazanost 2.7.2009 14:29:17
|
|
|
|
misa4
|
Ta drugi mi je lepši
|
|
|
|
RE: barva vozička-umazanost 2.7.2009 14:31:23
|
|
|
|
resnično srečna
|
definitivno bo Moka manj umazan...bela ali bež barva pri nogicah in pri rokicah...eh to kar kliče po pranju non stop...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: barva vozička-umazanost 2.7.2009 16:52:27
|
|
|
|
babylove
|
Meni je rdeč lepši, dokler je čist... Sama bi izbrala moka barvo, ker se na daleč ne bo videlo, da je umazan...
|
RE: barva vozička-umazanost 2.7.2009 16:54:44
|
|
|
|
BUŠICA
|
moka za fantka! rdeč mi je bolj za punce.
|
|
|
|
RE: barva vozička-umazanost 2.7.2009 17:19:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Škrlatni je res lepši, a se bo res bolj umazal
|
|
|
|
RE: barva vozička-umazanost 2.7.2009 20:49:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi neglede na spol izbrala prvo varianto. Res je mogoče rdeč lepši, samo na razne flekce je pa prvi veliko manj občutljiv.
|
|
|
|
RE: barva vozička-umazanost 2.7.2009 20:51:57
|
|
|
|
Skorpija
|
ja moka ja, boš manj pucanja imela
|
|
RE: barva vozička-umazanost 2.7.2009 21:08:20
|
|
|
|
Rubin.
|
Zakaj bi se pa umazal? Mi smo imeli rdečega Quinnya, pa je bil po enem letu uporabe kot nov. Sicer se pa da povečini vse oprat. Mi smo edino ročaj, ki je bil prevlečen z blagom (kar pp ni) oprali, drugega nič. Sem definitivno za drugo varianto, prva se mi zdi tako turobna.
|
|
|
|
RE: barva vozička-umazanost 2.7.2009 22:08:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Kateri se bo bolj mazal? Šktlatni mi je lepši, a me je strah, da se bo ful mazal. Kakšne so vaše izkušnje z umazanostjo vozičkov? Vrzes v pralni stroj in operes.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2009 22:33:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: barva vozička-umazanost 2.7.2009 22:36:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kateri se bo bolj mazal? Šktlatni mi je lepši, a me je strah, da se bo ful mazal. Kakšne so vaše izkušnje z umazanostjo vozičkov? Vrzes v pralni stroj in operes. Ni res. Zakaj ne ? Imela PP, ista firma kot na sliki, in je pralni stroj veselo laufal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?