pravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy bi mogla dat kakšno bež al pa bodobno zraven? pa rada bi borduro oz. trak, pa me zanima, če majo to kje pri nas za kupit. v BC mi ni nič všče oz. sploh nimajo kaj konkretnega. na netu so sicer lepe, so pa nekatere take, da ne vem, če bo moj sinko vedel, kaj predstavljajo recimo živali sploh niso živali, ampak nekaj skupaj spacanega je pa že tako velik, da ve kaj je krava pridejo pa v poštev kakšne živalce, medvedki, takšno, kar on pozna... a lahko kakšen nasvet prosim? meni pa te bordure niso všeč...raje kaj v stilu živalic nalepk, ki se poljubno polepijo po prostoru naš ima večino sten v rumeni barvi, ena, ki ni založena z visoko posteljo, omarami, oknom ter vrati (torej na 3 stenah 2 različni barvi ne bi prišli do izraza, kakšne bordure pa še manj), je pa v večini živo zelene barve (kot travnik)...v obliki hribov (torej ni stena z ravno črto, ampak so 3 različni visoki hribi, če razumeš) in gor smo polepili živali s kmetije (iz BC)...meni je všeč nalepke pa lahko kadarkoli odstranimo