|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   banke
2.6.2009 9:47:24   
flora1
Ne vem, če je to pravi forum, ampak zanima me, pri kateri banki imate odprt račun, koliko plačate mesečno, ali uporabljate elektronski način bančništva in na splošno kako ste zadovoljni z banko? Meni je NLB predraga in bi verjetno zamenjala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: banke
2.6.2009 11:32:10   
Felicita
jest sm lani zamenjala na unicredit... ker mi je nlb začel presedat z vsemi stroški. sem zadovoljna, sicer mam še študentski račun, ki je dejansko ZASTONJ (za razliko od nlb), dvigi so brezplačni na vseh bankomatih, online banka tut čist ok funkcionira, čeprov pač drugače kot klik (nimaš certifikata, ampak generator kode... ampak ajde, to je malenkost),... drugih reči (trajniki, kreditne kartice,...) pa ne uporabljam, tko da ti ne znam povedat... se pa pač pozanimi, jest sm šla kr v njihovo poslovalnico, so mi vse razložili pa še prijazni so bli (spet za razliko od nlb kjer sm se vedno počutla kot zadnji kekec). edina reč, ki me moti je, da nimajo Vise electron (to mata pri nas samo abanka in banka koper)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu flora1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2009 12:19:52   
Tanik
iz NLB šla na SKB, uporabljam skb net-elektronsko bančništvo. zaenkrat nad banko nimam pripomb, koliko pa plačam mesečno pa ne vem, ker mi trgajo z računa.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2009 12:58:46   
Kliki
Jast imam tudi unicredit in se mi zdi zelo fajen.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2009 15:19:21   
Ribica **
Volksbank in Abanka, ampak imam pri obe studentski racun, tako da nimam nobenih stroskov.

Plus Volksbanka je, da placas opticni citalec (16€) in se lahko v online banko logiras iz kateregakoli racunalnika (in ne placujes mesecnih stroskov online bancnistva), dvigujes lahko brez provizije na vseh bankomatih in pri placilu v tujini ti ne racunajo nobene provizije.

Z Abanko pa tudi nimam nobenih pripomb, nimam pa Abaneta, ker je pac placljiv, pa se mi zdi, da ga za svoje potrebe ne rabim.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2009 21:44:07   
jar
imam pri abanki
imam abanet, brez izpiskov
vodenje računa = 1,71
abanet uporaba = 0,42
provizija za trajnik = 0,15
dvig govotivne na drugih bankomatih = 0,46

imam tudi varčevalni račun, mislim, da je brezplačen, je pa možno brezplačno prenašanje na varčevalni račun in nazaj (ampak mora 30 dni tam odležat), obresti so boljše

imam tudi avtomatski prenos dobiža - kar plačam z bančno kartico se mi iz računa zaokrožin navzgor, razlika mi gre na varčevalni račun

(odgovor članu flora1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2009 22:18:27   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
edina reč, ki me moti je, da nimajo Vise electron (to mata pri nas samo abanka in banka koper)

Banka Celje jo ima tudi.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2009 8:40:21   
Nika v službi
Prešla z NLB na Sparkasse. Izredno zadovoljna, pa imam kar nekaj izkušenj z bankami, saj sem bila (preko moža) na Unicredit (oz. prej BankAustria) ter na SKB.

Vodenje Zlatega računa je okoli 6€, notri je všteto praktično vse:

• zlata bančna kartica BA Maestro (brezplačna članarina!)
  • limit, lahko tudi do petkratnika osebnega dohodka,
  • brezplačno podaljšanje in odobritev limita,
  • brez provizije za uporabo elektronske banke Net.Stik,
  • brezplačno plačavenje posebnih položnic (PP02), plačilnih nalogov (BN02) ter internih plačil prek elektronske banke Net.Stik,
  • brezplačna otvoritev direktnih bremenitev in trajnih nalogov,
  • brezplačno izvajanje direktnih bremenitev,
  • vodenje računa v več valutah,
  • brezplačno osebno svetovanje,
  • brezplačne dvige na vseh bankomatih po Sloveniji in Evroobmočj

Kar se mene tiče, lahko samo priporočam. Pa še eno zame pomembno prednost ima - lokacija je v neposredni bližini moje službe + imajo parkirišče za stranke, vstop z BA kartico.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
    F. Lainšček

(odgovor članu zmajaz)
  • Neposredna povezava do sporočila: 8
    3.6.2009 8:46:53   
    Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: flora1
    pri kateri banki imate odprt račun

Pri Hypo banki.
    koliko plačate mesečno

Za vodenje? Nimam pojma. Kaj hudo veliko že ne more biti, glede na to, da še nisem opazila zneska. Je pa res, da ne gledam izpiskov, no.
    ali uporabljate elektronski način bančništva

Ne (razen, če je bankomat elektronika user posted image ).
    in na splošno kako ste zadovoljni z banko?

V redu je.

(odgovor članu flora1)
    Neposredna povezava do sporočila: 9
    3.6.2009 23:36:18   
    flora1
    Uf, ste me pa zasule s podatki. Sem spet zmedena :). Kako pa je z dviganjem denarja na bankomatih druge banke? Ker ene ti to kar fino zaračunajo?

(odgovor članu Kerensa*)
    Neposredna povezava do sporočila: 10
    4.6.2009 8:45:08   
    Felicita
    flora, mislm da to delaj slovenske banke oz. tiste z več bankomati - nlb, abanka, skb, nkbm. ostale si tega ne morjo privoščit (moja banka ma v celi lj 3 bankomate, se mi zdi), tko da pač tega ne počnejo.
    sicer ti pa na spletnih straneh vse piše user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
    philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
    that when you were young prices were reasonable, politicians were
    noble and children respected their elders.

(odgovor članu flora1)
    Neposredna povezava do sporočila: 11
    Stran:   [1]
    Stran: [1]
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    To so najbolj redka otroška imena
    Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
    Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
    photo
    Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
    Recepti: Potica na sedem načinov
    Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
    пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?