Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: banjica za na veliko kad 20.11.2008 10:06:17
|
|
|
|
Najaa
|
Ali pa naj ti nekdo naredi eno desko za čez veliko banjo in daš čez malo banjico.
|
|
|
|
RE: banjica za na veliko kad 20.11.2008 10:11:49
|
|
|
|
cupacups
|
Mi smo pa malo banjico dali v veliko banjo...potem pa smo jo tako ali tako ko je dopolnila 3,5 m dali kar v veliko banjo in je neizmerno uzivala v veliki banji.
|
|
|
|
RE: banjica za na veliko kad 20.11.2008 10:14:16
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ali pa naj ti nekdo naredi eno desko za čez veliko banjo in daš čez malo banjico. Ja. To se naredi ena taka 1 m x 1 m približno velika lesena plosča, ki ima znotraj nabito deščico, da se ne more premikat. N atakem je še moja mati naju s sestro kopala.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2008 11:05:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: banjica za na veliko kad 20.11.2008 11:54:22
|
|
|
|
andrejkam
|
Jaz sem banjico s stojalom za na kad http://www.primisogni.com/productsline.php?selsezione=4&selprod=60 kupila v babycentru, zraven je še podloga za previjanje, ki se namontira nad banjico. Je fajn, ker lahko šprica kokr hoče, se je pa treba kar sklanjat. No, zdej sva pogruntala, da je lažje ob banji sedet. Tako da očka sedi na stolčku, mali pa veselo čofota. Na podlogi ga pa ne preoblačim, ker ne morem biti dolgo tako sklonjena. Tako da sem dala to podlogo na previjalno mizo, da ima lepo mehko. Tu ga slečem, zavijem v dve brisači, odnesem v kopalnico, okopam, spet zamotam in odnesem obleč na previjalno. Ko je bil pa še čisto majčken, sem ga kopala v jedilnici, banjico in podlogo na mizo, pa akcija. Ati je nosil vodo, ima pa ta banjica fajn cev za odtočit, da ti ni treba cele bane polne vode nosit. No, najprej sem mislila, da sem ga čisto polomila z nakupom te banje, ampak zdej vidim, da je kul. Je mal dražja, ampak če maš malo kopalnico, se splača.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2008 11:57:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?