Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: banjica za kopat novorojencka 14.7.2009 17:39:33
|
|
|
|
Ploha
|
jst uporabljam tisto ki ima luknjico za odtok,....je lažje, kaj bi težko vzigala če ni treba,...imam od bebe jou.
|
|
|
|
RE: banjica za kopat novorojencka 14.7.2009 18:37:19
|
|
|
|
ksenija12
|
odvisno je tudi od tega, kje boš imela banjico, ko ga boš kopala. Mi smo imeli majhno kopalnico in smo ju kopali v dnevni sobi, tako da je bilo vseeno, če imamo spodaj za odtok ali ne in smo imeli eno čisto navadno banjico..
|
|
RE: banjica za kopat novorojencka 14.7.2009 20:04:42
|
|
|
|
Hope2
|
Tale odtok je meni čist mim . Če imaš banjico v banji, kjer lahko tudi odtok uporabiš, lahko banjico zvrneš in izliješ vodo brez napora ali naprezanja, torej je odtok odveč. Zame je bilo bolj pomembno, da je banjica čim večja, ker kasneje lahko kupiš fliper in ga postaviš not. Meni je bilo kar težko držat malega v rokah in ga umivat, pa tudi mali je bolj užival v fliperju, kot v rokah.
|
|
|
|
RE: banjica za kopat novorojencka 14.7.2009 22:27:02
|
|
|
|
misa4
|
Jaz sem bila z najbolj navadno najbolj zadovoljna Imela sem še oblikovano, da kao otroka ni treba držat, pa z odtokom... so kar vozili, jaz pa jemala Pa v teh cevkah se ful svinjarija nabira, tako,da jih moraš, kar pogosto menjat.
|
|
|
|
RE: banjica za kopat novorojencka 17.7.2009 17:23:25
|
|
|
|
tinkara 2
|
Pozdravljene punce. Mene pa zanima, kaj je to fliper in če ima katera banjico na stojalu ter kakšna se ji zdi. Ko brskam po internetu, sem jo našla le v eni trgovini. Če jo katera ima, me zanima, kako je zadovoljna z njo, kje jo je kupila in koliko je stala.
|
|
|
|
RE: banjica za kopat novorojencka 17.7.2009 20:04:34
|
|
|
|
Pika Zoja
|
Nič banjice, čebriček, iz čebrička pa v fliper.
|
|
|
|
RE: banjica za kopat novorojencka 17.7.2009 21:38:27
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkara 2 Pozdravljene punce. Mene pa zanima, kaj je to fliper in če ima katera banjico na stojalu ter kakšna se ji zdi. Ko brskam po internetu, sem jo našla le v eni trgovini. Če jo katera ima, me zanima, kako je zadovoljna z njo, kje jo je kupila in koliko je stala. Jaz imam banjico s podstavkom in sem zadovoljna...mogoče bi bila lahko še kak cm višja ampak jaz sem med večjimi (172). Kupila sem jo tukaj: http://www.recinko.si/proddetail.php?prod=6E, lahko zbiraš tudi barvo. Fliper pa je tak stolček brez nogic, v katerem sedi dojenček v vodi, da ti ga ni treba držat. To je bolj za po 6., 7. mesecu. Majo ga v BC pa si ga poglej ampak mislim, da se ga bolj splača kupit v Leclercu.
|
|
|
|
RE: banjica za kopat novorojencka 18.7.2009 7:07:08
|
|
|
|
eternety
|
Jaz sem kupila v kompletu previjalno mizo na stojalu in banjico. Zgornji del previjalne se lahko odstrani in se položi banjica. Kupila sem v BC, ko so imeli akcijo za 50 eur. Tu si lahko pogledaš http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182424. Kako se dejansko obnese pa bomo videli, ko začnemo uporabljat .
|
|
|
|
RE: banjica za kopat novorojencka 18.7.2009 7:21:00
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha jst uporabljam tisto ki ima luknjico za odtok,....je lažje, kaj bi težko vzigala če ni treba,...imam od bebe jou. enAKO
|
|
|
| Stran: [1] |
Ali podpirate stavko JUMC09Podpirate stavko javni uslužbencev 18.4.?da, delam v gospodarstvu (
24%)
ne, delam v gospodarstvu (
38%)
da, sem JU (
28%)
ne, sem JU (
10%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!