|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 14:25:37   
Skabi
Mislite, da lahko naredim večjo količino sadne kašice z bananami (dodala bi še drugo sadje) in shranim v zmrzovalnik? :zmeden: Ne bo vse počrnelo (tako kot zmrznjena banana)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 14:54:46   
Jančika_
Tista zadeva, ki jo je zadnjič Vasja jedel v Celei, saj veš, tista kašica, ki jo je naredil Joe, tam je bilo veliko banane not - včeraj zvečer sem dala en kozarec iz zmrzovalnika, da se je odtalila, pa je bila prav fajn. Malo temna, itak, saj je bilo not tudi jabolko, a nič slabšega okusa.

Tule pa še nekaj koristnih nasvetov za zamrzovanje:

http://www.ext.nodak.edu/extnews/askext/freezing.htm

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 14:59:06   
Jančika_
Pa še to, nekje na tej strani piše, da je pri zamrzovanju sadja dobro dati zraven malo antioksidanta, da sadje ne počrni - recimo limonin sok. No, jaz sem dala brez, pa je bilo glih tak OK.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 16:42:19   
niki5
A je katera poskusila zamrzniti tudi kupljene kašice? Jaz sem eno od Hippa z breskvo in sedaj ko sem jo odmrznila je delovala 'gumijasta' :zmeden:

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 17:11:33   
Jančika_
Ne, tega pa še nisem počela.:zmeden2: Gumijasta, hm? Pojma nimam:zmeden:.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 19:58:59   
Pia73
Po mojem pa banane ni dobro zamrzovati. :zmeden2: Jaz je ne bi, no.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 20:25:03   
Skabi
Prepozno. Sem poslušala Jančiko (vajina kašica v Celeii me je vzpodbudila) in dve uri polnila kozarčke. vam sporočim, kaj bo ratalo.
Jančika, če ne bo za jest, te bom v Savinjo potunkala :)-

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 21:01:14   
Seven*
Banan in jagod se naj nebi zmrzovalo. Zakaj tocno niti ne vem, lahko pa poiscem, ce hoces..

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 21:13:46   
Pia73
Ja, seven take informacije so vedno dobrodošle.

:)-:)-:)- Jančika bo pa mokra,...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 21:30:41   
Blanka77
Zakaj bi blo pa treba sadne kaše zamrzovat. Sej jo ja lohka sprot narediš. Če pa nieš časa, pa kupiš Frutkove al pa Hippove, pa jih vzameš s seboj.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 21:33:26   
Seven*
Zato, ker so domace zmrznjene se vedno dosti bolj kvalitetne, kot umetne, kupljene.. Nazalost. Pa vsak dan clovek res ne utegne kuhati..

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   banane v zmrzovalnik?
18.6.2005 8:04:51   
skuštrana
Ej, draga moja žlahtnica upam da ti banane uspejo..Javi mi, kajti nas so v šoli učili, da se banane ne zmrzujejo..Pa se ne spomnim zakaj..:)-:)-

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?