Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:02:20
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi ste dobile danes bančni izpisek ljubljanske banke , jaz ga nujno rabim za en trajnik.... Mojega?
|
|
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:03:05
|
|
|
|
tanjusi
|
ja tvojega ja ,saj pa po mojem vsem približno isto pošiljajo
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:04:09
|
|
|
|
pob@linček
|
Volga te sprasuje ce njenga rabs.
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:05:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanjusi, tvoji posti imajo zmeraj naslove kot so: ali, kdaj, kje, koliko,kdaj, Potem nas pa firbec matra, in ga moramo odpreti
|
|
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:06:39
|
|
|
|
tanjusi
|
ne svojega rabim in to nujno
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:07:59
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi ne svojega rabim in to nujno Ja, ljubica, kako ti potem mi lahko pomagamo? Verjetno bi ti banka lažje al kako? Msilim, včas te pa ne razumem...
|
|
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:08:53
|
|
|
|
tanjusi
|
Potem nas pa firbec matra, in ga moramo odpreti pol pa nič kaj pametnega a ne na žalost, sam men je tole res pomembno
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:09:20
|
|
|
|
Freycha
|
žal, jaz tvojega nimam
|
|
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Potem nas pa firbec matra, in ga moramo odpreti pol pa nič kaj pametnega a ne na žalost, sam men je tole res pomembno Morda pride jutri.
|
|
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:12:16
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Potem nas pa firbec matra, in ga moramo odpreti pol pa nič kaj pametnega a ne na žalost, sam men je tole res pomembno Morda pride jutri. Ja, morda bo Miklavž prinesel.
|
|
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:12:28
|
|
|
|
tanjusi
|
jaz ne vem kako ne zastopite, mene zanima če je blo kako vsesplošno pošiljanje danes , pa saj ni važno,
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:13:53
|
|
|
|
Freycha
|
jst v osnovi čisto razumem, ampak se malo norca delam na način, kako je bilo napisano......
|
|
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:18:12
|
|
|
|
tanjusi
|
ampak se malo norca delam to pa ni lepo veš
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:18:36
|
|
|
|
leaberni
|
Pri nas je to čisto različno pe Kamnik pošje kak teden prej kot pe Domžale. Iz Kamnika sem dobila danes.
|
|
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:18:38
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi ampak se malo norca delam to pa ni lepo veš zakaj ne?
|
|
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:24:04
|
|
|
|
tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi ampak se malo norca delam to pa ni lepo veš zakaj ne? ko je dans miklavž pa ne bo daril, če se boš norca delala
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:24:41
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi ampak se malo norca delam to pa ni lepo veš zakaj ne? ko je dans miklavž pa ne bo daril, če se boš norca delala Saj jaz se ne, ja sem pridna.
|
|
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:26:10
|
|
|
|
tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi ampak se malo norca delam to pa ni lepo veš zakaj ne? ko je dans miklavž pa ne bo daril, če se boš norca delala Saj jaz se ne, ja sem pridna. saj ne ti, miklavž že ve
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:26:49
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi ampak se malo norca delam to pa ni lepo veš zakaj ne? ko je dans miklavž pa ne bo daril, če se boš norca delala Saj jaz se ne, ja sem pridna. saj ne ti, miklavž že ve Ve, da sem pridna, ne?
|
|
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:30:41
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi ampak se malo norca delam to pa ni lepo veš zakaj ne? ko je dans miklavž pa ne bo daril, če se boš norca delala mojga "miklavža" nekaj žolč daje, zato ne bo danes predvidevam nič od njegovega "obdarovanja", pa sem lahko komot žleht
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 21:32:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:49:07
|
|
|
|
tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi ampak se malo norca delam to pa ni lepo veš zakaj ne? ko je dans miklavž pa ne bo daril, če se boš norca delala mojga "miklavža" nekaj žolč daje, zato ne bo danes predvidevam nič od njegovega "obdarovanja", pa sem lahko komot žleht pol si pa lahk daš duška no, če je tako
|
|
RE: ali 5.12.2008 21:51:13
|
|
|
|
tanjusi
|
< Sporočilo je popravil shorty -- 5.12.2008 21:09:19 > hvala shorty
|
|
RE: ali 5.12.2008 22:23:52
|
|
|
|
Petr_a
|
Sestra in oče sta danes dobila,jaz pa še ne
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?