|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bamnjica ai čebriček
20.10.2004 9:16:54   
Natas@
Pozdravljene,

sem 8 dni po porodu, popek je odpadel danes ponoči in ker se bo verjetno kmalu zacelil bo treba kopati, jaz pa še vedno nimam banjice oz. čebrička. Kaj priporočate? Saj bi kupila oboje, ampak se mi zdi 5000 Sit za čebriček veliko, če ni preveč uporaben.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bamnjica ai čebriček
20.10.2004 9:54:57   
Anonimen
Sicer čebriček punce ful hvalijo, ampak ko sem gledala ne albumu od ene (sem pozabila na čigavem) slike, kako se dojenčka kopa, se mi je zdelo kar malo čudno. Seveda pa ne vem...

Jaz bi kupila banjico, v kateri lahko otrok uživa še pozneje, ko je že večji, čofota po mili volji, ni take nevarnosti, da se zvrne, postaviš jo lahko v tuš kabino, v kad ali pa na balkon...

Naj se ti oglasi tista, ki ima slikice v albumu, da boš lahko pogledala, kako približno to izgleda, če mogoče še ne veš.

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   bamnjica ai čebriček
20.10.2004 10:55:40   
Jančika_
Pri nas se čebriček obnese bolje kot banjica, čeprav je res malo težje umivati malčka v njem. Ampak glavno je, da se on dobro počuti. V banjici je tako nesrečno gledal, v čebričku pa pa se celo tu in tam nasmeji. Pač ni Peter Mankoč :)-:)-:)-, upam pa, da mu bo voda kmalu bolj všeč.

Imamo pa čebriček Shantala, ki je stal 14€.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bamnjica ai čebriček
20.10.2004 10:58:55   
VALENTY
Naša sta oba bila v banjici samo po 2X,potem sva šla pa skupi v ta velko bano (kopalnico),je bil žur;kt na morju,še dons uživata!Banca pa sameva na podstrehi.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bamnjica ai čebriček
20.10.2004 10:59:39   
sebtan
Pozdravlene,
jaz sm tudi v dilemi ali banjico ali čebriček, sicer imam rok 2.12. sam bi itak rada mela vse prištimano za malo TIJO.
Slišala sm že ful pohval za čebriček, v naši materinski šoli pa niso ble lih navdušene, sicer pa....vse smo čofotale u banjicah, in mislim da bom tudi jaz moji mali omogočla te užitke.
tako da ena nula za banjico (v Italiji sm vidla take lepe plastične, prozorne - u Chiccotu):bravo:

pozdravčke

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   bamnjica ai čebriček
20.10.2004 11:50:29   
jagoda
Pri nas prisegamo na čebriček !!! Po mnenju našega škrata je agggg!!! V banjici ni pol toliko zadovoljen kot v čebričku.

Sposodi si ga in poskusi kako se obnese pri tvojem malem!

LP, jagoda

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   bamnjica ai čebriček
20.10.2004 13:19:53   
Pupica
natas mi imamo sicer oboje in banco in čebriček.V banci umivamo glavo, drugače pa je v čebričku. In v čebričku 100 x bolj uživa naša priceska. Brcka, čofota, spušča glaske, v banci pa samo leži.
Pozkusi si sposodit čebriček, pa poizkusi.
Drugače je v Avstrji čebriček 15 € v Schmidu, in 22 € v Toysu(ta v toysu je manjši...za krajši čas nekje 9 mesecev). Pri nas pa ga ima Infantino v Kranju.

LP
:muca:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   bamnjica ai čebriček
20.10.2004 19:18:08   
kimi
no sedaj banjico že dobiš zraven previjalne mize. Vsaj jaz sem jo. No glede tega da je moj malček star 6 mesecev in že 2 meseca ne more več v tisto banjico ne vem kaj naj ti priporočam. Čebriček pride v poštev malo kasneje takega malčka raje kopaj v banjici. Jaz sedaj svojega okopam kar v kadi in ga potem fino stuširam pa kar uživa. No pa veliko čofotanja

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   bamnjica ai čebriček
21.10.2004 9:34:08   
Abby
Čebriček se lahko uporablja že pri novorojenčku. Mi imamo sicer oboje, ampak ji je čebriček bil nekako ljubši - dlje je lahko not, ker se voda počasneje ohlaja, primerno je tudi za oljno kopel, kar smo mi prakticirali zaradi dermatitisa. V banjici se pa lahko igra z ladjicami in račkami. Kako je z drugimi čebrički, ne vem, naš je Tummy Tub in se super obnese. Cene se ne spomnim več, vsekakor je pa vreden svojega denarja.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   bamnjica ai čebriček
21.10.2004 10:56:37   
Pupica
aja...čebriček uporabljamo od prvega kopanja dalje, smo babco prosili za prvič, pa še posneli smo, zato da nam je bilo potem lažje.Pa tudi drugače ni nobena umetnost.
:muca:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   bamnjica ai čebriček
22.10.2004 12:46:38   
Anja167
Najbrž si šla že kupit, ampak vseeno:

Jaz pravim: Čebriček, definitivno! :bravo: No, nam se obnese in banjice sploh še nimamo, najbrž bomo šli iz čebrička kar direkt v ta veliko banjo. Čebriček imamo že od vsega začetka in je bilo vse OK, nikoli nobenega joka, samo blaženi vzdihi 9nebesa. Umivanje pa pri nas izgleda tako, da na previjalni mizi z vatko in vodo očistimo vse pregibe, ker to v čebričku skoraj ni možno. Tam lahko počohaš le vse ravne dele na telesu, pa otrok se bolj kot ne namaka. Glavo pa včasih umivamo z roko, včasih pa s krpico, saj z njo dobimo na glavo malo več vode kot z roko. Včasih pa, kadar pomaga oči, glavo speremo kar tako, da vodo vlivamo iz druge posode. Res je pri pranju glave otroka malo težko držati, če si sam, ampak meni ni še nikoli padel v vodo ;).

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?