|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bakterije v urinu
8.8.2007 15:14:16   
Ana Luna
Danes sem v laboratoriju dala vodo, izvid ni najboljši - številne bakterije. Kaj to pomeni? Sem v 9t, jutri pop mam pregled, jaz pa bi rada že prej zvedla, kaj me čaka. A je še katera imela to izkušnjo? In kako sploh pride do tega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bakterije v urinu
8.8.2007 15:17:01   
Anonimen
Dobila boš primerne antibiotike, ki ne bodo škodovale user posted image .

(odgovor članu Ana Luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2007 15:26:42   
speli
punca veliko pij....
to je najboljši recept..
ja pa dobila bom antibiotike...ni panike..

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2007 15:27:59   
kawasakica
tudi jaz sem jih imela, nisem dobila nobenih tablet, samo pit sem mogla več - pomaga

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2007 15:42:01   
Ana Luna
Punce, najlepša hvala, ste me kar pomirile. Že pijem ...

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2007 16:02:17   
sandra85
js sem jih tudi imela, vse do zadnjega pregleda-zaj jih nimam več (sam spijem 3-5l vode na danuser posted image ) se prisilim!polpa hodim na WC vsake pol ureuser posted image ... vse za našeuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?