|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bakterija v urinu
3.11.2004 11:27:54   
Anonimen
hej!evo pa vam se javljam;)...danes sem bila pri ginekologinji in mi je povedala da imam bakterijo snaford(mislim da nekaj takega):(in se morala danes se enkrat dati urin(srednji curek,posodico takoj zapret).imela katera podobne izkusnje??:zmeden:zelo me je strah da bo to vplivalo na malceka v busceku:((
sicer se enkratno pocutim, danes sem kupila vitaminske dodatke(PIKOVIT)->ki so fulllll dobre:)- to pa je tudi vse.
Lep pozdravcek,
nina_nana:angel: 10t3d:duda:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   bakterija v urinu
3.11.2004 12:00:23   
Anonimen
malo sem nerodno napisala..imam preiskavo sanford:) to sem misla...da me nbote cudno gledale kake bedarije pisem:angel:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   bakterija v urinu
3.11.2004 12:26:27   
VALENTY
Kako je s tem pri odraslih ne vem.Sta pa moja otročka oba to mela.Mali je bil star komaj 2mes. ko sva pristala na infekcijski,ker niso našli žile v rokici je imel transfuzijo napeljano kar v glavco--tok je bil bogi,da sva oba jokala,ko mu je v žilo tekl.:((:((
NO,prvo dobiš antibiotik,po nekako 3 tednih pa ti naredijo pregled(do takrat si na zaščiti-jemlješ tabl.)če je to tko pol ti skoz " tamalo"cevko not porinejo,spustijo barvilo,da vidijo kam gredo mehurčki,če ledvice oz.tista zaklopka prov dela. Upam,da te nisem prestrašla,sam drugač se temu pregledune reče tako (se tud jaz zdele ne spomnem) Sanford je pa bakterija oz.okužba s to bakterijo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bakterija v urinu
3.11.2004 12:27:40   
Lejči
ojla,
če se prav spomnim :zmeden:, mislim da je to preiskava, s katero določijo, katera bakterija je tista, ki jo imaš (vrsta).mislim, da so meni to naredili, ko sem imela vnetje ledvic.vem,da sem pri tem, ko je bilo treba dati vodo, dobila zraven še dva ali tri robčke, s katerimi se moraš obrisat v določenem zaporedju, pa treba je blo dat prvo jutranjo vodo.mogoče je to, to.
upam, da bo vse ok. pa nič se sekirat, karkoli je, te bodo že pozdravili.:)

lp,
Lejča

p.s. pa zelo veliko pij, to res ful pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bakterija v urinu
3.11.2004 12:37:00   
Anonimen
aham, superca.sem danes nabavla celi karton pijace pa bom pila da bo joj, upam da res ni kaj hudega:muca:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   bakterija v urinu
3.11.2004 12:38:32   
Urška//
Ojla

Ja meni so tudi nasli bakterijo v urinu in dobila sem Hiconcil antibiotik, pa sej ni panike, otrocku to baje ne more nic skodit, je pa res da mores pit veliko tekocine.Kupi si kaksen caj za mehur pa bo.

lep pozdrav

papa Urska//in:duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   bakterija v urinu
3.11.2004 12:42:23   
Anonimen
ja ja sej so rekli da caj za mehur ali pa za ledvice..ali pa pac veliko tekocine pit:kuza: .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   bakterija v urinu
3.11.2004 12:45:49   
Lejči
sem ti prej pozabila povedat - v lekarni dobiš poseben čaj za ledvice za nosečnice. deluje blago protivneto, pa pospešuje odvajanje seča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   bakterija v urinu
3.11.2004 13:59:35   
Lenny
Nina_nana, verjetno ni panike. Jaz sem enkrat precej dolgo čakala v čakalnici pri moji G, potem je sledil pregled urina in takoj napotnica za to isto preiskavo. No, izkazalo se je, da je vse b.p., problem je bil samo v tem, da sem tisto jutro premalo pila, pa dolgo čakala, ....
Držim ti pesti, da bo tudi pri tebi vse v redu, pa veliko tekočine bo zagotovo dobrodošlo!
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   bakterija v urinu
3.11.2004 21:36:14   
Anonimen
Lenny hvala za lepe besedice, mi zdaj ful prav pridejo:bravo: . upam res da bo vse okei..morem poklicati v ponedeljek, da vidim ce bo ze izvid...do takrat pa drzim pesti:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   bakterija v urinu
3.11.2004 23:33:11   
Urška*
Ojla nina_nana!

Jaz pa sem imela zadnjič preiskave za to bakterijo. Pa mi je moja G rekla, da je to pri nosčnicah normalno, tako da se jaz ne bi sekirala na tvojem mestu.

Ha, ha jaz tudi moram v ponedeljek poklicat za izvide. Tako da sva že dve, ki komaj čakata na ponedeljek.;)

Uživaj in LP:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   bakterija v urinu
4.11.2004 10:37:30   
Anonimen
a ti tudi v ponedeljek?torej ce bo zasedena linija vem kdo klice:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   bakterija v urinu
4.11.2004 13:30:49   
Urška*
:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?