|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bakterija???
4.8.2009 22:29:01   
leo**tia
moj mož je ponoči imel vročino....sprva 37,7,pol38.9 zjutraj pa 39.3...sem ga peljala k zdravniku ker mu je bilo slabo in ga je bolel želodec...ima povečane levkocite v krvi...so ga poslali v bolnišnico na infekcijski oddelek na opazovanje...dobiva inguzijo,vročine ni imel sedaj ima 37.3...kaj bi lahko bilo narobe?zdravnica ni vedelauser posted image zato je dala napotnico za bolnišnico.pravijo da ima neko bakterijo.user posted image ...pa tako bogi je bil ponoč,celi prešvicaniuser posted image user posted image ..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bakterija???
5.8.2009 7:06:40   
kjava
povišani levkociti so ponavad znak za nek bkterijski infekt, ja. Drugač pa ne vem. Upam, da ne bo nič hujšega user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2009 7:34:01   
ksenjak
Moj sin je imel tri take bakterijske infekte. To pomeni, da ugotovijo sum na infekt, ni pa nujno, da ugotovijo njegov izvor. Pri našem dvakrat izvora sploh niso našli, enkrat pa je bil sum na pljučnico, vendar tudi to ni bilo potrjeno. Skratka, dobival je antibiotik v žilo in to je bilo to. Imel pa je res visoko vročino brez kakršnihkoli drugih znakov. Aja, pa CRP je imel tam okoli 170-180 (normalno je tam okoli 8 se mi zdi).

lp

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2009 8:05:12   
Pingvinčica
Ksenjak - kako dolgo pa je imel sin povišano temperaturo? In koliko je to visoka vročina? Tudi moja 16 mesečnica, ima bakterije v krvi, in visoko vročino od petka. 

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2009 9:34:45   
ksenjak
Vročino je imel okoli 39,5 in 40 in nikakor mu je nismo mogli zbijati. Pa v bistvu to še ne bi bil največji problem, ampak to, da po treh dneh še kar ni padla. Pa da drugih znakov nobenih ni bilo.
Je pa potem pri celotni stvari zelo pomemben CRP, ki je velik pokazatelj bakterijskega infekta. Še posebej v našem primeru, ko je bilo vse drugo v redu - grlo, voda, pljuča, ušesa.

lp

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2009 11:32:06   
leo**tia
počuti se vredu,vročine več nima..bo pa še v bolnišnici,pa ne vem kako dolgo....v soboto bi mogli it na morjeuser posted image ..upam da do sobote izvejo

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2009 12:28:47   
ksenjak
Če mu je vročina padla, je to že dober znak. Po moje bo še vse v redu. Najbrž so ga obdržali zaradi slabosti in bolečega trebuha, kar bi lahko bil tudi razlit slepič.

Držim pesti za hitro okrevanje in potem morje.

lp

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.8.2009 8:31:42   
ksenjak
leo**tia_kaj ste zrihtali?

lp

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2009 0:06:20   
leo**tia
vse vredu....user posted image user posted image ampak dohtarji ne vejo kaj je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2009 7:24:40   
ksenjak
Super. Predvidevam, da ste na morje tudi šli?

lp

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2009 7:28:21   
botrca
Moj sin (20 mesecev) je staknil neko bakterijo prejšnji teden, ko smo prišli iz Krka. Prvo niso vedeli od kod izvira...vročino je imel 5 dni non-stop, celo do 40. In 5 dan se je pa vse skupaj razvilo v gnojno angino, ker je imel sluz v grlu in je še bruhal zraven vsega. Hvala bogu pil je dosti in ni bilo potrebno ostat v bolnici. Dobil je amoksiklav, ker je od Cefzil-a bruhal.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2009 11:06:13   
leo**tia
moj je tud dobil amoksiklavuser posted image ...ja bili smo na morju in se super imeli..celo me je peljal z vodnim skuterjemuser posted image ....lp

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?