|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bakker
6.2.2008 20:28:45   
dejčka2
Pozdravljene,

zanima me če si je katera naročila gigante jagode ( gigantella ) pri bakkersu?

So res tako velike, ko rodijo? Jaz bi si jih naročila, pa jih prodajajo samo po 25 kom, pa mi je preveč, no če pa so res take kot obljubljajo pa bi jih mogoče dala še babicam.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bakker
6.2.2008 20:50:09   
valentina2006
...za te velike ne vem...vem pa, da une druge dobr rastejo...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2008 21:59:31   
ROŽICI
men niso uspevale...sem dobila že zelo slabe...tak da ni vse tak kot je narisanouser posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2008 8:25:58   
NinKa
Men so Bakkerove ostara kr rodile, pol sem jih pa lani zamenjala za ene od slovenskega prodajalca pa nisem imela niti eneuser posted image  jagode.

Letos se pa odločam, ali nabavim znova ostaro pri bakkeru al pa bom dala nekaj več denarja in še enkrat kupila najboljše jagode, ki sem jih jaz kdaj imela. Mara de Bois - velikost je normalna vrtna jagoda, okus pa po gozdnih...senzacionalno. Edini problem, v lokalni vrtnariji je lani ena sadika stala 2,25€, kar je blo za moje pojem preveč.

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2008 9:09:57   
Anonimen
Baje Bakker nam prodaja samo klump robo. Za nas Slovence je itak vse dobro. user posted image user posted image

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2008 15:17:36   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: NinKa

Men so Bakkerove ostara kr rodile, pol sem jih pa lani zamenjala za ene od slovenskega prodajalca pa nisem imela niti eneuser posted image  jagode.

Letos se pa odločam, ali nabavim znova ostaro pri bakkeru al pa bom dala nekaj več denarja in še enkrat kupila najboljše jagode, ki sem jih jaz kdaj imela. Mara de Bois - velikost je normalna vrtna jagoda, okus pa po gozdnih...senzacionalno. Edini problem, v lokalni vrtnariji je lani ena sadika stala 2,25€, kar je blo za moje pojem preveč.

Zakaj pa kupuješ nove, če si zadovoljna z neko sorto jagod? Mislim, zakaj jih nisi enostavno namnožila?

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2008 16:42:55   
Muca83
Soseda od moje tašče je kupila gigantske jagode, gor so pa malo podpovprečne navadnje user posted image

Moja sestra je pa kupila ene srednje velike in ji prav nič ne uspevajo. Navadne jagode ima zraven posajene pa ful delajo, tako da ni problem v zemlji ali negi. Kupila je tudi nekaj vrst rož, pa samo ena vrsta uspeva. Tako, da je izgleda res vse bolj klump.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2008 8:42:58   
Peteršilj
Pri Bakkerju sem naročila 2 leti nazaj , dobila pa sem največji klump od klumpa.Saj sem poslala nazaj, dobila denar vrnjen, razen poštnine, pa me je tam vprašala, če želim dobropis, in sem rekla, naj mi niti kataloga ne pošiljajo več, ker se delajo norca iz nas.
Pa mi katalog še vedno pošljejo, ampak gre takoj vstran.
Muj nasvet- Drage moje, vrtnarij je vse polno, tam kupujte, ko vidite kaj kupujete.

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2008 19:29:42   
Anonimen
Moja teta je kupila raznobarvne kale.....pa so vse bile ista barva.

Mi smo doma kupili gladiole, pa so nam jih poslali 300. Poleg tega pa ene čebulice v lončku, pa ni bilo iz vsega skoraj nič.
gladiole pa so vse skrivenčene.

tudi pri nas katalog roma direktno v koš. Niti povohamo ga ne, kljub temu, da vsakič zadenemo nevemkakšno nagrado.

(odgovor članu Peteršilj)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2008 23:26:20   
* Mateja *
jaz sem kupila te jagoce lani. tako da so mimlani rodile zelo malo, so bile pa res zelo majhne, čeprav so dišale kot gozdne, tudi po okusu so bile dobre. Bilo jih je pa malo. Bom vidla če bodo letos te gigantele kaj več obrodile. Ker lani sem bila kar mal razočarana. Zdej ko bo drugo leto bi morale bit boljše.

Sem pa načeloma zelo nezadovoljna z bakerjevimi čebulicami!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.2.2008 19:55:51   
sončnica24
Jaz sicer sadja pri njih ne kupujem ne vem malce težko verjamem. Drugače pa imama midve z mamo full dobre izkušnje z njimi, so vse rože dosedaj lepo uspele pa nisva ne vem kakšni vrtnarki čisto obični. Edino kar nama ni uspelo so bile frezije ampak letos prihajajo ven so že prav lepo velike.

Bomo pa vidli kaj bo z vrtnico smo lani  eno drevo naročili, sicer ne tisto s tremi cvetovi, ker to mi je tudi malce sumljivouser posted image

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.2.2008 20:03:41   
urskas
tudi meni bakkerjeve jagod niso uspevale.
Prav tako so mi poslali gnilo vrtnico in propadle ****sije.

Tako, da priporočam rajši obisk najbljižje vrtnarije..

Mene ne bojo več zaj...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
16.2.2008 13:43:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urskas)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.2.2008 8:18:10   
dejčka2
Ja punce, hvala za odgovore, nebom jih naročila. Bom šla res raje v vrtnarijo, so pa mi tiste viseče všeč, saj jih verjetno povsod prodajajo.

čao in lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.2.2008 15:07:55   
Gina
Dejčka, samo tolk, za info.... nobene jagode prvo leto ne rodijo ogromno, pa naj bodo to rdeče vrtne jagode ali maline ali karkoli drugega. Narejene so tako, da drugo leto rodijo boljše, pa tretje tudi. Rdeče jagode moraš potem prestaviti, presaditi na drugo mesto čez tri leta, da spet ok rodijo. Boljše bi ti rodile, če bi jih npr. že jeseni sadila. Jaz sicer nimam bog ve kaj izkušenj z bakerjem, vem sicer, da je moj oče naročal nekaj, pa da je zadovoljen, ampak na splošno je tako, da če ti kupiš nek grm, 30cm visok, da ne moreš pričakovati, da bo nalsednje leto tak, kot je na njihovi kataloški sliki. Po letih skrbne in premišljene vzgoje morda. Poleg tega moraš malo poznati podnebne razmere in lastnosti tiste rastline, pa mesto, kamor jo moraš saditi in razmere, ki ji ustrezajo. Ma kaj pa vem....težko sodim. Vem pa to, dasem lani kupovala semena in sadike na veliko koncih - od vrtnarij do bau...., obija, evrogartna, lokalnih vrtnarij, pa od slovenskih proizvajalcev do nemških, pa ital...... pa ti moram reči, da mi je lani praktično vsa zelenjava krasno ven prišla in rodila, celo zelena pa peteršilj, ki sta dostikrat vprašljiva, kar se pa rožic tiče, je bilo veliko razočaranje, ker je bilo praktično pol semen nekaljivih oz. res slabo kaljivih. Enako je bilo s čebulicami in gomolji, pa nisem niti ene pri bakerrju naročila. Od ne vem koliko dalij, so mi ven prišle 3user posted image  se mi zdi, od ne vem koliko gladiol mi je ven prišlo polovica (btw, lani je bilo izjemno vroče poletje in gladiole bi vsakemu crknile in se skivenčile, če jih ni zalival dovolj). Skratka, ne vem kaj ti svetovat. pri semenih in sadikah je pri nas še vedno loterija. izberi fajn vrtnarijo, daj rastlinam dobre razmere, kvalitetno zemljo, daj jih na pravo mesto, pa upaj, da bo šlo vse ok. Aja, jagode moraš vmes še malo pognojit, da bodo boljše rastle. srečnouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.2.2008 15:12:02   
Gina
Še to, viseče jagode so mnogo večja loterija kot navadne. Navadne niti niso toliko zakomplicirane, jih posadiš, pognojiš, zastreš in je mir. Kakšne prtlike odstraniš še, pa presadiš. Viseče pa so mnogo bolj trdne, čvrste in s tem niso enakega okusa, so mnogo bolj brezokusa, če mene vprašaš. Poleg tega ne smejo biti na preveč sonca, niti na premalo sonca, kar naprej jih moraš zalivat, ker so v loncu, na koncu pa ti jih pol crkne. No, take so moje izkušnje. Jagode sem kupila 2x v dveh različnih vrtnarijah, moja frendica ravno tako, pa ima enake izkušnje. Tako da zame viseče jagode ne pridejo več v poštev. Sicer pa imam dovolj navadnih, tako da mi niti ni treba.

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.2.2008 17:11:26   
Nea_teja_
No jest sem tud naročila jagode upam da bodo uspevale .Jih bom mela kr v koritu namesto rož ,ker rože mi že dve let kravžljajo živce.Razmišljam pa o nakupu paradižnika tud za v teglc.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.2.2008 21:11:32   
Mimika1
Ja, predlani sem naročila jagode, ki plezajo. 3 sadike so rodile 5 sadežev. Lani isto. Lani sem potem v Kaliji kupila še mesečne jagode in so super rodile, zato sadja nikoli več ne naročim pri njih.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?