|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   baby shower
16.3.2009 8:46:43   
babyshower
pozdravljene

baby shower je zabava za nosečnice:) zanima me kakšne izkušnje imate s tovrstnim praznovanjem?kako poteka zabava?kakšne igre imate? sama sem imela baby shower zabavo, kasneje pa sem jih začela organizirat kolegicam....več si lahko preberete v rr katalogu

http://www.ringaraja.net/katalog/baby-shower-spletna-trgovina

Prosim za mnenja in izkušnje ter predloge o baby shower zabavi:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: baby shower
16.3.2009 15:17:25   
Lenck
meni se to bere kot ena grozljivka user posted image ampak jaz sem pač očitno čudna user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu babyshower)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2009 15:37:04   
tojeto1
Men bi se super zdelo, če bi mi prijateljice to organizirale.
Sam, da bi pa jaz kateri organizirala? no, če ne bi imela otrok, ponavadi nimaš pojma o tem, če pa imaš otroke, pa nimaš časa za takšno organizacijo.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2009 6:50:17   
Ella123
Še en uvoz nečesa, ki spodbuja potrošništvo.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2009 10:18:25   
TomTaylor
Mogoče bi kakšno, ki je prvič noseča še prepričali v tovrstno zabavo, mene, ki sem že drugič user posted image pa težko. Pravzaprav se mi zdi ta baby shower ena hudo pocukrana...reč.

Pa itak mi grejo majice v stilu "pridem aprila" na živce...Kogar zanima kdaj pride bo že vprašal, ni pa treba celi Sloveniji vedet..Alpa tiste "baby inside".....
še čudno, da se niso izmislili majice z napisom "made by ****"...aja, valda da ne...to ni pocukrano

(odgovor članu Ella123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2009 10:25:30   
Splišni
Menine to čisto v redu, če so ljudje srečni. Sreča nikoli ne škoduje.user posted image

Samo da bi pa za to plačevali kakšnega organizatorja, se mi zdi pa škoda denarja, pa še ni tako iskreno. Saj ne rabiš veliko, da 5 babnic uživa v klepetanju.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2009 10:27:44   
Felicita
men se zdi da se dojenčka proslavlja ko pride, ne preden pride... družiš se pa lahko s prijateljicami (pred porodom) tut brez konfetov in tort iz plenic.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2009 10:35:23   
Najaa
Kaj pa vem. Imam toliko druženj s prijateljicami, da ne rabim še tega. Bolj mi je všeč pol, ko se otrok rodi, da ga pridejo pogledat.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2009 10:39:15   
nejcko
Meni tudi te uvožene ultra pocukrane zadeve ne ganejo in si jih niti v sanjah ne želim ... OK, če komu paše, naj, drugače pa se mi zdi, da se da komot na čisto preprost in vsakdanji način to proslavljati, če se že mora.

Pa s TT se tudi strinjam.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2009 10:54:53   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor
Pa itak mi grejo majice v stilu "pridem aprila" na živce...Kogar zanima kdaj pride bo že vprašal, ni pa treba celi Sloveniji vedet..Alpa tiste "baby inside".....
še čudno, da se niso izmislili majice z napisom "made by ****"...aja, valda da ne...to ni pocukrano

O đizus,user posted image , ena boljših.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2009 11:15:23   
piko12
Zame, ki sem očitno iz enega starega filma, je to še ena totalno mimo zadeva, ki si je res ne želim doživeti. Vsaj ne na opisani način z "domiselnimi" darilci in pod tem imenom.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2009 11:30:46   
babyshower
zanimivi odgovori:) ja meni osebno se ne zdi super, če nekdo želi deliti trenutke sreče s tabo ali obratno... očitno imam same dobre in zabavne ljudi okoli sebe, ki se jim rojstvo otroka zdi zelo "pocukrano" in nepozabno:) tako imam za sabo že nekaj zabavnih žurov:) nič slabega ne vidim v tem da se prijateljice dobimo tik pred rojstvom in kakšno rečemo ter imamo baby shower zabavo:) drugače pa Tomtaylor zanimiv predlog : made by ****:) doma imam slinček z napisom mothersucker, katerega mi je prijateljica iz londona prinesla in prav vsakomur pritegne pozornost in nasmeh na obraz:) sej pravjo da je smeh pol zdravja:)))))))

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.3.2009 11:45:24   
mladamamika

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Mogoče bi kakšno, ki je prvič noseča še prepričali v tovrstno zabavo, mene, ki sem že drugič user posted image pa težko. Pravzaprav se mi zdi ta baby shower ena hudo pocukrana...reč.

hei:)..no men se pa ta zadeva babyshower zdi prou super:)..pa k pravš da je pocukrana reč..jaoo pa sj če si mal človeški oz. ženski tip u pravem pomenu besede...bi ta pocukranost mogla obstajat v tebi sami.. in v vsem kar se spravš delat...js mam cel življenje pocukran zato ker si ga tako naredim in ne vidim v tem nič slabega...še več...pozitivne stvari in dobra volja mi nikoli ne zmanjkata in to prenašam na vse druge..tako svoje otroke kot prijatelje in se imamo vsi skupaj odlično:))))...pa tut te majčke so mi čist kul...neki nouga pač...k še kšn let nazaj oz. dve tega sploh ni bilo..in tut js sm jo nosila...in so bili odzivi samo pozitivni in ''meni nič tebi nič'' nobenega negativnega...tko da si ena od redkih k ji to ni všeč...oz.se opravičujem....mogoče imam pa okoli sebe samo pozitivno naravnane ljudi(k bi jim ti rekla da so pocukrani)...ti pač tega nimaš:)...in se ti zdi use to brez veze...škoda zate ubistvu:)...2x globoko vzdihni in seveda brez izpiha ne gre:)..in probi gledat na life malo drugače...mogoče bi loh temu rekli ''pozitivna plat'':)...

Neposredna povezava do sporočila: 13
18.3.2009 11:55:44   
Splišni
Mlada mamika, a si ti od bejbišaver prijateljica?

(odgovor članu mladamamika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.3.2009 12:15:44   
Anonimen
Ne, hodili sta v isti tečaj tipkanja... in obe padli user posted image

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
18.3.2009 12:24:25   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: mladamamika

pa k pravš da je pocukrana reč..jaoo pa sj če si mal človeški oz. ženski tip u pravem pomenu besede...bi ta pocukranost mogla obstajat v tebi sami..

Pri vsem tem me moti samo širjenje epidemije diabetesa, nič drugega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
18.3.2009 12:27:59   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Ne, hodili sta v isti tečaj tipkanja... in obe padli user posted image

O pa res. No, tega paše opazila nisem. Spet se nekdo sam s seboj pogovarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.3.2009 12:55:25   
mladamamika
ja ja poznamo se seveda:)..amm ona je od moje prjatlce..ubistvu od te prjatlce najboljša prjatlca ma kolegico..k hod na aškerčevo in ma eno prfokso za slovenščino..no in od te prfokse hčerka ma ''spet'' eno prjatlco k se zlo dobr pozna z mamo od babyshower(končno razložila)...evo pa smo se najdl:)...drgač pa me veseli sem petra iz močnikovega trga na pobrežju 16;)...
aja pa punce tko k je tomtaylor povedala svoje mnenje ga lahko pa vrjetn tut js:)...
rada vas mam :)

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.3.2009 12:58:56   
Splišni

ja ja poznamo se seveda:)..amm ona je od moje prjatlce..ubistvu od te prjatlce najboljša prjatlca ma kolegico..k hod na aškerčevo in ma eno prfokso za slovenščino..no in od te prfokse hčerka ma ''spet'' eno prjatlco k se zlo dobr pozna z mamo od babyshower(končno razložila)...evo pa smo se najdl:)...drgač pa me veseli sem petra iz močnikovega trga na pobrežju 16;)...
aja pa punce tko k je tomtaylor povedala svoje mnenje ga lahko pa vrjetn tut js:)...
rada vas mam :)

Ja, pa prav registrirala si se zato.

Neposredna povezava do sporočila: 19
18.3.2009 13:00:14   
Anonimen
Če prav zastopim, se je v bistvu registrirala prfoksa za slovenščino. Oziroma od njene ginekologinje pedikerka. Al sem spet kej zamutila?

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
18.3.2009 13:18:50   
mladamamika
Metkaaa zakaj si taka...pa kakšna sem Sead...pa lepaaa..
jah Meta ne sekirej se...nisi zamutila...si brihtna dečva in od tebe se pričakujejo kajpak zgolj pravilni odgovori;)...user posted image

še vedno vas mam rada;) prjatlceee

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.3.2009 13:22:42   
Splišni

Metkaaa zakaj si taka...pa kakšna sem Sead...pa lepaaa..
jah Meta ne sekirej se...nisi zamutila...si brihtna dečva in od tebe se pričakujejo kajpak zgolj pravilni odgovori;)...user posted image

še vedno vas mam rada;) prjatlceee

No, če je pa takim osebam babyshower fajn, potem pa to vsekakor ni za normalne punce.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
18.3.2009 13:22:45   
mladamamika
uuuu zdej mam pa že 4 objave:)...še kšna objava več mi manjka...pa mogoče celo nebi dobila vprašanja...če sem se samo zaradi babyshowerja prjavla:)...loh mi pomagate...20 bo dost?...ali pač več?...hvalaaa
ajaaaa da ne pozabim...rada rada mucho vas mam rada*

Neposredna povezava do sporočila: 23
18.3.2009 13:27:49   
Volga

uuuu zdej mam pa že 4 objave:)...še kšna objava več mi manjka...pa mogoče celo nebi dobila vprašanja...če sem se samo zaradi babyshowerja prjavla:)...loh mi pomagate...20 bo dost?...ali pač več?...hvalaaa
ajaaaa da ne pozabim...rada rada mucho vas mam rada*

pa drugače, zdravje pa to, v redu?

Neposredna povezava do sporočila: 24
18.3.2009 13:30:28   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Če prav zastopim, se je v bistvu registrirala prfoksa za slovenščino. Oziroma od njene ginekologinje pedikerka. Al sem spet kej zamutila?

V bistvu si ja...od prfoksine hčere ginekologinje pedikerka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?