|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   baby love mleko
16.8.2009 11:42:48   
julija140
Mene pa zanima ali katera uporablja dm-ovo mleko baby love in kako ste zadovoljne z njim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
16.8.2009 14:05:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu julija140)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: baby love mleko
17.8.2009 23:39:23   
anika87
To je bilo prvo in edino do sedaj kar sem kupila, Nejc ga je sprejel dobro, sicer ga polno dojim, sem pa na začetku parkrat dodala in ga je popapal in mislim, da je čisto v redu, baje ima iste sestavine kot Aptamil.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2009 7:15:19   
bambika
Mi uporabljamo to mleko od 2.meseca naprej.Smo probali z bebo, aptamilom in novalacom, ampak edino to mleko ji paše in nima težav s prebavo, kot jih je imela prej.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.8.2009 11:59:49   
vanilla
Tudi mi uporabljamo to mleko. Je izključno samo na adaptiranem mleku že od drugega meseca dalje.
Prednosti tega mleka: nasitno, poceni
Slabosti: jih pri naši pupi ni user posted image .

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2009 11:43:55   
mamica2009
mi lahko poveste kolko je cena tega mleka in koliko g je pakirano.hvala

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2009 13:21:38   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009

mi lahko poveste kolko je cena tega mleka in koliko g je pakirano.hvala

Cena je približno 5€ (mislim da 4,95€) za 600g.

Prej je bila ta cena za 800g, pa so zdaj zmanjšali pakiranje.

Mi ga uporabljamo že od 2. meseca. Do takrat sem ga dojila in dodajala različna mleka (Aptamil, Aptamil Comfort, Novalac, Milumil,...), pa mu nobeno ni pasalo. Po babylove nima nobenih težav. Star je 8m.

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2009 13:24:01   
mamica2009
Hvala
moj je star 4 tedne in mu moram dodajat ker svojega nimam zadosti.zdaj uporabljam od alete, pa je kar v redu

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2009 13:51:15   
julija140
Mi ga zdaj uporabljamo že en teden. Prej smo uporabljali aptamil, pa je imela naša punčka težave s prebavo. Zdaj pa kaka vsak dan. Tako, da smo s tem mlekom zaenkrat zadovoljni, s ceno pa tudi.

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2009 19:49:57   
.soncek.
cenovno ugodno user posted image , nam pa je povzročalo driske in driske,tako da ga ne uporabljamo več.

(odgovor članu julija140)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2009 21:47:32   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: .soncek.

cenovno ugodno user posted image , nam pa je povzročalo driske in driske,tako da ga ne uporabljamo več.

naš je bil pa po drugih zaprt in ima po tem normalno prebavo.
Sem pa gledala deklaracijo in je podobna sestava kot pri hipp-u. Ampak hipp ga je zapiral  pa ne user posted image

(odgovor članu .soncek.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2009 22:39:24   
anika87
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Sem pa gledala deklaracijo in je podobna sestava kot pri hipp-u. Ampak hipp ga je zapiral  pa ne user posted image

Saj ne vem - zato vprašam - a ni hipp sladki? Tako sem slišala... Nimam tolk izkušenj, ker nam je HB dojenje steklo in ga imam samo še za rezervo doma (Babylove), ampak prodajalka v trgovini mi je rekla, da ima enake sestavine kot Aptamil in tudi omenila, da ni sladki, kar pa naj bi Hipp bil.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.8.2009 22:44:13   
Leela
Doma sem imela Aptamil škatlo in od Hippa škatlo. babylove je čisto drugačen od Aptamila in skoraj identičen hippu. Samo očitno ni čist isti.
Babylove je pa sladko-sem probala user posted image  (enako kot hipp). Po moje ima več laktoze zato tudi lažje kakajo.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.8.2009 9:10:44   
sonček85
mi imamo to mleko ker dodajam in sem z njim zelo zadovoljna.Pakiran je v škatli po 2 vrečki.Smo imeli prej aptamil  in je imel mali krče po njem čeprav je bil un proti krčem,sedaj pa nima več in je ok,pa še boljši okus ima kot aptamil.je sladek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?