|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   baby chek
26.11.2007 18:04:01   
leonida
oj!   Do menstre imam še 4 dni.Že par dni se počutim full čudno,utrujeno imam rahle krčke v spod.delu trebuha napihnjena sem kot slon.Po obrazum mozoljev...Danes sem naredila Baby chek pokazala se je komaj vidna res komaj vidnauser posted image . ali mislite da je to to? Se je kateri že to zgodilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: baby chek
26.11.2007 18:14:22   
stunfek
velika verjetnost je, da je to to. ampak kar nekaj primerov je bil, ko je baby check pokazal lažen plusek (sama sem med takimi primeri). vsekakor ponovno preizkusi z jutranjim urinom čez dva dni in če bo črtica vedno bolj močna, bo to zagotovo to. se pa zgodi, da pokaže že toliko pred M.
Držim pesti in srečno. Pa seveda poročaj! user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2007 19:25:39   
moci
jaz pa mislim, da je to kar touser posted image
pri meni je bil tudi najprej čisto rahel plusek.
čestitamuser posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2007 19:28:09   
leonida
Testek sem pokazala mojemu, tudi on vidi user posted image ....jupiii

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 26.11.2007 20:45:34 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2007 19:45:24   
Skye
Iz srca ti želim da ta druga črtica pomeni user posted image , ampak iz mojih izkušenj (3 letne) ti povem, da mi je baby check vsaki drugi mesec pokazal šibko drugo črtico (in vedno se je izkazala za lažno - t.i. evaporacijska črto, ki se pojavi cca. 7-10 min po stiku z urinom - vsaj pri meni se je)...če mene vprašaš, jaz bi jaz ta test vzela iz prodaje, oz. ga prepovedala user posted image .
Ko pa mi je končno uspelo ugledati magičen + ( na Clear blue in + je bil zelo močen), pa sem iz radovednosti kupila če baby check in črtica je bila zelo šibka - čudno, ko pa naj bi bil najbolj občutljiv , oz. naj bi najprej zaznal nosečniški hormon.
Jaz ti toplo priporočam, da si kupiš kakšen drug test, in če bo pozitiven potem ti tud jaz čestitamuser posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2007 19:49:26   
moci
saj to pa piše v navodilih, da test velja nekaj (ne vem več koliko) minut. 

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2007 20:00:11   
Skye
Vem kaj piše v navodilih...test naj se ne odčitava po 10 min, ker naj ne bi bil več veljaven.  Ampak če se ti črtica pojavi po 6-7 min, to ni 10 minuser posted image  

Da ne bo pomote, jaz ji iz srca privoščim, da pomeni ta druga črtica nosečnost, ampak na žalost poznam vse preveč punc, ki so bile zelo razočarane, ker iz te tako imenovane druge šibke črtice pozneje nič ni bilo (na čelu z mano).

Držim pestiuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2007 20:14:07   
Anonimen
Nekaj mimo teme: punca,kaj se s tabo dogaja? Čisto resno no. Ker vsakih par dni pišeš drugače. user posted image

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.11.2007 20:22:27   
rebeca
Tudi meni je pokazalč rahel user posted image  4 dni pred user posted image , mislim, da si srečka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2007 20:31:40   
leonida
oj!!!

Opažam neke spremembe.Zdaj sem prišla iz kadi,opazovala sem svoja prsa.Bradavičke imam izbočene stalno,kolobar je temnejši,prsa bolj polna.Pa žilice modre se mi poznajo.( nikoli se niso). Boli me bolj špika tam okrog popka malo bolj desno.Ne tako kot preduser posted image to je drugačna bolečina. Pa tudi nekaj čudno me šravfa. Da ne pozabil,križ v ledvenem delu me boli.Vaše mnenje prosim.:-)

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2007 20:41:28   
oktavija
Mislim da si definitivno srečkauser posted image !

user posted image user posted image user posted image ČESTITAM IN ZDRAVEGAuser posted image !!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2007 21:13:32   
leonida
Zakaj me pečejo bradavice? A je to tud znak?????

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2007 10:06:24   
~Biba~
leonida....upam da mi ne boš zamerila...razumem te, da si otročička želiš bolj kot vse na svetu...ampak preveč si delaš preglavic in skrbi če je to to..pa če ima fant dovolj sperme, če ejakulira..ipd.
Sprosti se, prepusti se toku življenja, vem da je težko odmislit vse to; ampak če se boš vsaj malo potrudila..boš videla da bo plusek prišel sam od sebe.

Aja pa še to...nekje si napisala da imaš
ciklus dolg 24-26 dni..
zadnjo menstruacijo si imela 8.11.

tako da če malce računaš..ti moram povedat da je od 8.11. + 24 dni ..je 2.12. dan ko je ne pričakuješ.
Raje vzami ciklus s kakimd nem rezerve, saj veš kaj nam lahko
dela naša psiha.

Pa veliko sreče da je 2.12. ne ugledaš, in da ti test pokaže +

Ko si delala babycheck si imela še 6 dni do M..res želim da je tista user posted image  prava in boš čez 9 m. zibala.

A to sem ti povedala zato, da ne boš potem razočarana, če se slučajno pojavi tetka.

Aja pa pejd sem pogledat kak je kaj s tvojim ciklusom
http://www.ringaraja.net/zanositevkoledarovulacije.asp

pa brez zamere

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.11.2007 17:16:37   
leonida
oj živjo! Punce a je to normalno? Danes imam 2 dni douser posted image pa me pošteno šravfa,tudi driska.V ledvenem delu me špika za ****.....kaj pravite? Ma malo roza izcedka sem mela.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.11.2007 7:43:53   
leonida
Je imela kaka podobno situacijo?.......

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.11.2007 7:47:57   
Anonimen
Daj punca najprej počakaj na menstruacijo, potem pa naredi test.Tukaj ti nihče ne more reči ali si noseča.
Po moje imaš normalne predmenstruacijske težave, vendar tako veliko želje, da bi bila noseča, da že fajn pretiravaš.

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
29.11.2007 10:07:49   
~Biba~
zakaj pišete anonimno?

leonida
si prebrala moj post..pričakuješ jo komaj 2.12...če je takrat ne bo, boš vedla da ti znaki niso predmenstrualne težave, ampak si morda lahko noseča; takrat naredi test in boš videla na čem si.
Lahko vprašam koliko si stara?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.11.2007 10:33:50   
leonida
saj vem da pričakujem 2.12 user posted image .Sprašujem pa zato,ker vem da je ena nekje napisala da jo je pred user posted image fajn šravfalo in bolelo v ledvenem predelu,kot mene,potem pa je bilauser posted image .Pa saj veš nastrpna sem. SAj nočem nikomur nič hudega,iščem samo tolažbo.Res pa je da me pred user posted image ni nikoli tako šravfalo in včeraj driskalo. Joške imam kot lubenice...user posted image user posted image .Lahko pa je PMS. Ampak šravfanje mi pa ne gre.....bolečine v križu......ko se vležem prenehajo.....Ledvice pa tud vem da niso,ker sem včeraj naredila testek v urinu za bakterije...itd. ...Če pa me hoče kdo nadirat,pa mi noče odpisat mu tega ni treba. Brez zamere. Stara sem danes 28 let in po poklicu sem zdravstveni tehnik....tako da tud nekaj vem,saj veš hočemo kar nemogoče stvari zato takšne neumnosti včasih. Lp

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.11.2007 10:44:58   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: leonida
Stara sem danes 28 let in po poklicu sem zdravstveni tehnik....tako da tud nekaj vem

lej če nekaj veš, potem ti je jasno, da so znaki PMS-a in znaki nosečnosti zelo podobni! Sicer pa če imaš drisko in te šravfa možno da imaš kako virozo, možna da si kaj takega pojedla, možno da se sproščajo prostogladini ki povzročajo krče maternice in poseldično črevesja, ko prihaja M!
Sej ti nobena ne želi nič slabega, ampak lahko da so vse skupaj znaki nosečnosti-in želim si da bi bili, da si user posted image , ampak ne moremo vedt! Pa tudi psiha naredi svoje!

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.11.2007 11:00:27   
~Biba~
Nisem te hotla užalit...al nadirat ali kajkoli....sama vem da je v času ko je ne pričakujem vse tako čudno..hotla sem te pocukat za rokav in ti svetovat da se pomiriš in še malo počakaš...z nečim drugim se zamoti, ti bo lažje.

Preden sem delala na bebiki, se nisem nikoli tako posvetila in poslušala svojega telesa, kot zdaj..in zato je tudi veretno, da so znaki takšni in drugačni, bili že prej, a jim nisem posvečala večje pozornosti, kao, saj je spet mesec naokoli in se napoveduje menstruacija.
Zdaj pa je vse tako čudno, špika, boli križ, peče zgaga, pečejo prsi, driska, napet trebuh, slabost....le cele steklenice kumarc še nisem pojedlauser posted image ..a se je kljub temu prikazala menstruacija user posted image a od kod vsi ti znaki??

Če si zdravstveni tehnik, pa sama veš koliko lahko človeku pomaga/nagaja psiha.

Lorencija je tukaj zapisala http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2127067
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

Jaz nisem mislila, da bi utišali želje po otroku in pozitivne misli...jaz gledam le toliko, da želje ne kontrolirajo popolnoma mene.

Lp

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.11.2007 11:10:13   
Anonimen
Zdi se mi, da se nekatere ne morete obvladati.. A je to to, .... Poglejte, ginekologi obstajajo, odvzem krvi, ter pa zanesljivi testi...

Ker je smotano namreč to, da nas sprašujete, kaj mislimo o tem, me seveda odgovorimo, ja to ste po mojem nosečke, ko pa se dokaže, da niste, pa zamerite... Mislim, enostavno škoda časa za to..

Sprostite se, uživajte, ne mislite toliko na to če je to to, ....

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
29.11.2007 12:29:24   
leonida
joj ne se razburjat. Saj se samo pogovarjamo in en drugi svetujemo. Meni ste tu gori najboljše prijateljice,tud če kaj mimo usekam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Rada pa delim svoje občutke z vami. Včeraj sem vam pisala o bolečinah v trebuhu in križu in izcedku. Danes pa vam bom napisala,da so bolečine izginile v trebuhu in križu.Pojavila se mi je na vložki majhna pisa roza izcedka,ki ga je manj kot včeraj. Pa bradavice me pečejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.1.2008 15:20:13   
Colicka
Leonida,
želim ti, da bi bila nosečka!

KOliko si pa stara?

Colicka

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.