|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   baby check plus
15.3.2007 14:13:35   
mala zirafa
kakšne izkušnje imate z njim?Po dvodnevni zamudi sem opoldne testirala in je negativen.Pred tem pa sem spila čez dopoldan  1l vode.je kateri od vas isti test v takem primeru pokazal - pa je bla vseeno noseča?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: baby check plus
15.3.2007 14:19:45   
Anonimen
Probej nares BC mini. Je ful bolj občutljiv. BC je tolk občutljiv kot CB(25), BC mini pa 10.Pa še cenej je in dva dobiš.

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2007 14:39:30   
sonchek
ne vem mala žirafa...jest sem naredila BC-mini...pa mi je takoj pokazalo....

...držim pesti....

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2007 15:00:30   
mala zirafa
nekatere BC mini ful kritizirajo, vsekakor pa bi moral pokazat.če je še jutri ne dobim ga grem kupit.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2007 15:26:56   
kaja80
Tudi jaz sem prvo testirala z BC mini in je pokazal rahlo črtico, potem pa sem letela v DM po First sign pa je še bolj močno pokazal.

Držim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2007 17:57:17   
Putka
Sej gre pri vseh testih za isti princip, za biokemijski strip test, ki išče protitelesa v urinu. Samo Clearblue je še v plastično škatlico zapakiran, pa zato več stane. Jaz sem Baby Check mini ponovila čez par dni, pa je bil pozitiven. Vse je odvisno od količine protiteles in hormonov v krvi.

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2007 18:38:50   
Anonimen
A je možno da 14 dni po O test še ne pokaže +?

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2007 18:39:12   
mala zirafa
Zaenkrat ni še nič.Vam sporčim ko bo kaj novega.Mislim me pa ciklus ta mesec zaj..user posted image .
Se pravi da v bodoče kupim BC mini, pa bomo vidli pri čem je stvar.

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2007 18:54:22   
stunfek
Seveda je možno, da 14 dni po O še ne pokaže. Pravijo, da 18 dan po O je tisti datume, ko je rezultat pa že zelo realen.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2007 19:02:27   
Katina
Jaz sem ta mesec prvič zaključila s K. M imam na 26-31 dni, včeraj popoldan sem naredila test in je bil - (30 dan ciklusa). Kakšnih znakov mislim da nimam (le domišljam si, da imam bolj velike prsi). Od O bo 17.3. mililo "famoznih" 18 dni.
A mislite da je še možno da zagledam user posted image user posted image ?
Po vseh razočaranjih sem postala pesimist.

Kdaj mi priporočate, da se oglasim pri G, če M še nekaj dni ne bo in bo test ostal -?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.3.2007 19:13:44   
stunfek
Katina...po mojem ni možno. Če je famoznih 18 dni mimo. So sicer redke izjeme, ki jim je tudi tako pozno še vedno kazal minus, samo iz izkušenj vem, da sem se jaz odvadila oprijemat takih zadnjih biljk user posted image . A si meriš BT? Jaz sem imela zadnji M cikel (sicer imam super redno in najdaljši ciklus dolg 29 dni) dolg 33 dni...5 dni mi je izostajala in BT povečana 18 dni...no, pa je prišla user posted image  33. dan. Tako, da še  malo počakaj. Še teden dni, potem pa če je ne bo pa pokliči G.

Stunfek

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.3.2007 19:22:29   
Katina
Ne, merjenja BT se še nisem poslužila. Žal pa postajam že prava izvedenka v skrivnostih povezanih z zanositvijo.

Če ne bo nič, grem na HSG in prišparam K za potem.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.3.2007 20:39:18   
stunfek
Koliko časa pa se že trudiš zanosit katina?

Stunfek

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.3.2007 21:03:02   
Katina
Kmalu bo eno leto, pa tudi Emšo mi pri tem ni v pomoč.
Imaš kakšno idejo?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.3.2007 21:04:40   
stunfek
Edina ideja je ne obupat :) Tudi moj emšo mi počasi že diha za vrat delamo pa na tem sicer "šele" pol leta. Res, da imamo doma že en pridelek ampak mi bi še enega.

Stunfek

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.3.2007 15:46:24   
mala zirafa
Punce danes je 3.dan zamude.Bi že maral pokazat +, če bi.Naj še malo počakam?Niti duha ne sluha o kakem izcedku, zato mi je vse čudno, pa sploh ga nisva načrtovala,ampak bi pa bil dobrodošel.
lp

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.3.2007 16:01:55   
Anonimen
A danes si delala test?

Če je jutri še ne bo ga naredi zjutraj, bi ti že mogl pokazat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
16.3.2007 16:09:15   
mala zirafa
ne danes ga nisem.Jutri ga bom 100%, če je prej ne dobim.Po eni strani si ga tako želim po drugi pa se mi obeta dobro delo, seveda na začetku začasno.kako sem zmedena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.3.2007 16:11:55   
Anonimen
user posted image Tudi meni se obeta služba ampak če bo prej dojenček tudi prav. Ga že predolgo čakam da bi ga zaradi službe dala na stranski tir. Službe bodo tud čez leto in poluser posted image
Mogoče še boljšauser posted image

No poročaj jutri kaj boš izvedela-sm firbecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
16.3.2007 16:14:47   
mala zirafa
Ok.Prav imaš.Poročam stoposto.Pa lep dan še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.3.2007 16:19:10   
metuLJchy
ko že debatirate o testih in kdaj pokaže črtice bi še jaz prosila za nasvet..pred 2 tedni se mi je pojavila zelo blaga krvavitev, ki se je v enem dnevu končala s par kaplicami. Pred 3 dnevi so se mi kapljice spet pojavile, mislila sem da gre za M., ampak po dnevu spet zelo blagih krvavitev o M. ni ne duha ne sluha...razmišljam če je možno, da je bila prva krvavitev okoli ovulčacije, druga pa vgnezditvena...nekaj dni po prvi sem naredila Mullerjev test, ker so me čakale neke preiskave, pa je pokazal -... torej če še ne bi prišlo do vgnezditve, verjetno tudi nobenih črticv ne bi pokazalo...??

Saj verjetno pri meni gre spet za kaj čisto levega, ma upanje ostaja....

Neposredna povezava do sporočila: 21
16.3.2007 16:19:20   
Anonimen
Enakouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
16.3.2007 16:21:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy

ko že debatirate o testih in kdaj pokaže črtice bi še jaz prosila za nasvet..pred 2 tedni se mi je pojavila zelo blaga krvavitev, ki se je v enem dnevu končala s par kaplicami. Pred 3 dnevi so se mi kapljice spet pojavile, mislila sem da gre za M., ampak po dnevu spet zelo blagih krvavitev o M. ni ne duha ne sluha...razmišljam če je možno, da je bila prva krvavitev okoli ovulčacije, druga pa vgnezditvena...nekaj dni po prvi sem naredila Mullerjev test, ker so me čakale neke preiskave, pa je pokazal -... torej če še ne bi prišlo do vgnezditve, verjetno tudi nobenih črticv ne bi pokazalo...??

Saj verjetno pri meni gre spet za kaj čisto levega, ma upanje ostaja....

Če je bila šele vgnezditvena takrat ti nebi še user posted image pokazalo. Lahko je bila ovulacijska krvavitev. Tudi v tem primeru ti še nebi pokazalo. Sedaj bi ti pa že mogl. Probi še en test narest, pa boš vedla pri čem si.user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
17.3.2007 18:54:04   
mala zirafa
Sporočam da je bil danes BC mini negativen, mi pa ni najbolj všeč ker sem ful časa razmišljala do kod ga moraš pomočit v urin.Izrisala se je samo desna črtica.Malo sem razočarana.Mislite da je možno da mi kasneje pokaže drugi lističuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?