|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   baby check mini
8.10.2005 21:34:47   
jasny
Jutri bom prvič opravljala test. Imam pa nekaj vprašanj glede BC testa:
  • ali lahko uporabim čist jogurtov lonček?user posted image
  • moram zbrati celotno količino urina ali le toliko, da vanj namočim trakec?user posted image
  • kam postavim testni trak ko čakam na rezultat?user posted image

Upam, da se ne boste user posted image mojim vprašanjem. Sicer ga bom delala 1 teden pred nepričakajočo user posted image , na željo mojega user posted image  (ne more dočakati izostanka).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: baby check mini
8.10.2005 22:24:06   
Jančika_
Seveda lahko uporabiš jogurtov lonček, urina potrebuješ le toliko, da vanj pomočiš trakec, le-tega pa lahko položiš kamorkoli (jaz sem ga kar na pralni stroj).

Ti pa resno priporočam, kar verjetno že sama veš: počakaj vsaj do izostanka M. Kajti če bo test negativen, še vedno ne boš vedela, pri čem si, ker je enostavno še prezgodaj. Poleg tega Pušenjak pravi, da 30% nosečnosti tako zgodaj propade (torej pred izostankom M).

(odgovor članu jasny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2005 0:49:22   
KODA
A ni malo prezgodaj?Probaj pa boš videla.Če ne pa  čez nekaj dni še enkrat.Držim pesti zauser posted image .

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2005 0:59:40   
jasny
Ne, sej sem si premislila. Bom raje počakala še en teden, da ne bom preveč razočarana. Me je kar malo strah delat test, ker tolk zgodb o negativnih berem na forumu.
Upam, da bo moj pozitiven. Močno stiskam user posted image za user posted image .

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2005 14:08:53   
zojaB
Čav čav punce,

j0oj, jest se tud tresem  od negotovosti že 3 dni, v petek bi mogla dobit menstruacijo, do dans jo še ni, navadno je točna, cel dan imam občutek slabosti, špika in trga me v sp. delu trebuha že več, kot 1 teden...v bistvu so bolečine takšne, kot pri menstruaciji, tako da skos hodim na wc čekirat a je pršla user posted image , a ni pršla....čist se že živčna. Prvi test sem se odločila, da naredim jutri zjutraj...bomo videli.

Vsem tistim, ki v teh dneh tudi čakate na črtice želim veliko veliko uspeha.

LP

(odgovor članu jasny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2005 10:09:25   
lucika
zojaB, kako je? vidis vse crtice?

jaz sem tudi zjutraj naredila test:)

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2005 10:12:09   
simi73
Lucika , jst sem firbčnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kakšen je bil pa tvoj rezultatuser posted image

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2005 10:22:02   
lucika
dajte mi se kak dan...

prejsnji mesec je bil test plus, potem pa cez nekaj dni krvavitev. groza. ginekologu je blo ravno do ne vem kot, eh, vzamite kot menstruacijo. jaz pa vem vem vem da sem bila noseca.

nocem, da se mi isto naredi. ampak trenutno je crtic vec ko ena. sam vseeno bom se par dni pocakala, da zacnem do stropa skakat. hvala za razumevanje.

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2005 10:27:26   
simi73
Lucika, vseeno pa stiskamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image , da je to touser posted image user posted image user posted image .

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2005 10:35:22   
lucika
prosim prosim

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2005 11:21:55   
zojaB
Najprej iskrene čestitke luciki  user posted image

Jaz sem test naredila kar včeraj zvečer, nisem in nisem mogla počakat, da bi ga naredila danes zjutri, črtica je bla samo ena, ampak sem optimistična,  bom počakala par dni in test naredila še 1x.
Čas bo vse pokazal.
LP

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.10.2005 12:13:32   
ana25
Čestitke Lucikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tebi ZojaB pa srečno čez nekaj dni, tudi sama sem delala test danes zjutraj in je neg. Bom mogla še mal počakati.

user posted image

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.10.2005 22:49:08   
pot
dajte raje uporabit drug test kot baby check mini, ker je tista 2. user posted image  sibka, da boste mislile da niste, ker jo mores z lupo iskat in proti soncu gledat in nevem kaj se vse. jaz sem naredila test se 1x danes zjutraj po malo vec kot 1 tednu izostanka pa je isto kot par dni nazaj: zelooo sibka crtica. test pa sem polozila kar na rob jogurtovega loncka.

zato pocakajte se par dni, da M res ne bo... pol pa le lulajteuser posted image user posted image  v loncke

pa veliko srece in user posted image  za vse nas, prav? 

(odgovor članu ana25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.10.2005 13:21:32   
DrejcDrejc
nasapot, meni pa se je zdel BC mini najboljši test, in takrat, ko sem morala črtico z lupo iskat, je bil to odločilen NE. Ko pa sem res bila noseča, se je druga črtica prav lepo izrisala.
Sicer pa, na pretiravajte z zgodnjim delanjem testov, ko je menstruacija zaostala vsaj za nekaj dni, potem pa le. Pred M nima smisla, že mogoče, da se je kaj prijelo, ampak je velika možnost, da še gre kaj narobe in dobile boste normalno M in sploh nikoli vedele, da se je kaj zgodilo. Mati narava pač ima takšna čudna pota.
Držim pesti za vse, vse boste enkrat dočakale, le malo manj neučakanosti, pa bo!

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.10.2005 13:53:16   
TANTRA
No, da vam povem mojo izkušnjo. V februarju sem delala test z baby check mini 25 dan ciklusa in je pokazal tudi drugo čisto tanko črtico. Čez dva dni sem ga ponovila in še z Clear bluejem in bil je +. Ker pa sem imela tudi Romed sem še z njim pa ni pokazal 28 nič.
Tokrat sem 26 dan in sem zjutraj naredila test in glej obe črtici. Čakam še na krvni izvid, saj bi se rada prepričala da je res.. Bila sem tudi pri ginekologinji in kaže da se vidi gestacijska vrečka... No ,še malo pa bom sporočila kaj se dogaja...

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.10.2005 14:18:16   
lucika
tantra, drzim pesti! jaz sem po bc mini se en romed naredla. pa je cel spacan kot navadno, le da ni vmes niti mal svetlej roza, kot navadno je. bom se s svojim veseljem malo pocakala.

tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.10.2005 14:22:44   
TANTRA
Krvni izvid je pokazal, da nisem noseča. Torej je test lažno pozitiven. In mislim, da nisem prva ki ji je tako kazalo... Tisto kar pa je vidla ginekologinja pa ni nič.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.10.2005 14:26:48   
lucika
user posted image kako je to mozno?
pa kaj smo ze tak pametni zdaj, da lahko z mocjo misli crtice risemo, al kaj!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj ta krvni test je fiksen, al se lahko se kaj spremeni?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj te cuvajo, pa drzi se!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.10.2005 14:43:30   
TANTRA
Ja, če je tako nizka vrednost potem ni šans, bi morala biti dosti višja da bi kaj resnega kazalo....
Ma, sem razočarana..user posted image .. No, ostal mi pa je en clearblue in ta bo za naslednji mesec....Uf, sem ugotovila da bom tudi jaz kmalu šla med fosilke....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.10.2005 13:36:28   
jasny
Danes zjutraj (2 dni prej) sem naredila test in bil je negativen user posted image - samo ena črticauser posted image .

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......