|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   baby check
14.2.2006 20:30:02   
clea
M mi zamuja 1 teden, čeprav je ponavadi redna. Naredila sem test Baby check in je negativen. Ali je katera imela isti rezultat pa je bila vseeno noseča? Malo me pa tudi skrbi,ker imam sicer redne menstruacije, zdaj pa kar toliko časa zamuja.Da ni kaj narobe z mano???

Hvala in lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: baby check
14.2.2006 20:53:43   
tasha23
Draga Clea, meni je tudi prejšnji mesec zamujala 1 teden in do takrat nikoli prej (no ja razen, ko sem bila prvič noseča), delala sem 2 testa in sta oba negativna. Nato se pa je ta zoprna pojavila za 2 dni in spet izginilauser posted image user posted image user posted image
Na srečo sem imela pregled pri G in ta mi je rekel, da se lahko zgodi zaradi hormosnskih motenj...
Počakaj še malo in naredi še 1 test, v kolikor pa je še ne bo user posted image , pa pokliči G in se naroči.

Srečno

Tasha

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2006 23:49:56   
clea
hvala tasha!upam, da bo čimprej prišla user posted image ,če že more.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2006 9:33:40   
Grizo
Hoj.
Jaz sem na istem. Meni zamuja ze 1 teden, pa so testi -. Naj ze pride, da bo mir!user posted image

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2006 10:43:54   
clea
evo moja je dons prišla, ne vem kaj ji je da je tok zamudila ampak ok,naj ji bo. Grizo tebi pa želim,da je vsaj 9 mesecev ne bo!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?