|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   baby check
16.8.2005 19:21:12   
Olgica
Dans sem kupila tester za nosečnost baby chek in clearblue.
Ker je danes komaj prvi dan po izostanku menstruacije me zanima, kakšne izkušnje imate s testerjem baby chek in kolikim izmed vas je že po prvem izostanku menstruacije pokazal prav...
Clearblue bom še mal pršparala- kake tri dni, da bo bolj sigurno....:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   baby check
16.8.2005 19:24:04   
chips
Tudi jaz sem naredila test z baby chek pa mi je pokazalo:modri: samo moraš tedt narediti zjutraj s prvim urinom da je 100%.
Jaz sem ga delala kadar se mi je zdelo ampak mi je pokazalo na tistem ki sem ga naredila zjutraj.

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   baby check
16.8.2005 19:24:30   
mimica
Meni je BC pokazal prav, prvi dan izostanka menstruacije. Clearblue je tako slabo pokazal plus, da če ne bi prej naredila testa z BC ne bi vedela, da sem noseča.

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   baby check
16.8.2005 19:54:36   
marty5
Meni je baby check mini pokazal :roza: že kar 4 dni pred predvideno M. Sicer rahli :roza:, ampak :roza:

Pa še 2 sta noter, tako, da se lahko dvojno prepričaš, če rezultat drži.

Srečno!

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   baby check
17.8.2005 6:50:09   
Anonimen
BC pokazal 1 dan prej, zjutraj. Sem pa morala pustiti skoraj 10 min (to je maksimum!) za zelo rahlo črtico.

(odgovor članu Olgica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?