|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   baby check
10.12.2006 18:25:59   
sanci
Lepo pozdravljene

mene pa nekaj zanima in bi prosila, če mi lahko kdo odgovori in sicer:M bo dobila v decembru 22.12, in če bi jutri naredila iz čiste radovednosti test(BC),bi bilo možno da bi mi pokazaluser posted image , če bi seveda bila noseča?Zanima me, koliko dni po spolnem odnosu pride do oploditve?
Hvala vsem za odgovore in upam, da niste jezne, ampak neke stvari ne razumem, in zato tudi je forum, da povprašam.user posted image

hvala in lepo nedeljovsem,

Sanci
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: baby check
10.12.2006 18:37:18   
Anonimen
Odvisno v katerem ciklusu bi zanosila oziroma kdaj si imela ovulacijo, ker test pokaže pozitivno zagotovo v 14 dneh po ovulaciji, če je prišlo do oploditve. Lahko, da bi ti test pokazal danes pozitivno, če bi zanosila pri prejšnjem ciklusu, ali bi se ti ovulacija sprožila prej kot pa 14 dan po menstruaciji.

(odgovor članu sanci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2006 18:42:26   
Anonimen
Do oploditve pride takrat, ko se jajčece sprosti iz jajčnika in začne potovati po jajcevodu, to je v času ovulacije, če imaš takrat spolni odnos, takoj ko prispe spermij do jajčeca, lahko nastopi oploditev, to je cca  1 h po s.o. odvisno, kako hitri so spermiji in kje se nahaja jajčece.

(odgovor članu sanci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2006 18:50:02   
florita
Pomoje pred izostankom M ne bo pokazal nič, saj toliko ti testi niso občutljivi do 22.12 je še celih 12 dni???

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu sanci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2006 19:01:55   
Anonimen
Na navodilih za test piše,da je zanesljiva tudi za nekaj dni pred izostankom..Zdaj pa nevemuser posted image

(odgovor članu florita)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2006 20:29:19   
lunca2
Jaz bi raje počakala user posted image in če je nebi bilo, šele potem bi šla kupiti test.
Vem pa da je tu velika radovednost in da bi vsaka najraje naredila test kar takoj po spolnem odnosu takšne smo ženske -PRAVE RADOVEDNICE user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2006 13:53:54   
andreja2000
Ko se jajčece oplodi,potuje proti maternici,kjer se vgnezdi-včasih tudi ne.To potovanje oplojenega jajčeca pa traja v povprečju okoli 7 dni.Ko se vgnezdi začne oddajati nosečniški hormon,ki ga je na začetku še tako malo,da ga testi običajno še ne zaznajo.

želim ti,da zagledaš user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2006 15:25:53   
manda_rina
Odvisno od vsake posameznice, kdaj (ne)bo test zaznal nosečnost. Jaz sem ga delala dva dni pred izostankom (baby check) in sem dobila user posted image . Potem so bileuser posted image vsakič močnejše. ČE NE pa pojdi v ADRIALAB www.adrialab.si kjer ti naredijo krvni test (prav tako po izostankuuser posted image )

(odgovor članu sanci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2006 22:29:14   
Liona
sanci, malo pa še le počakaj. Od oploditve do vgnezditve traja od 7 do 9 dni, potem pa še 2-3 dni, da je dovolj hormona, da ga test zazna. To je skupaj minimalno 9 dni od ovulacije oz. oploditve kar pa pri tebi še ne more bit. Če pričakuješ user posted image  šele 22.12., čez 11 dni, je po moje ovulacija ravnokar za tabo. Torej, škoda testa. Počakaj še kakšen teden.

(odgovor članu manda_rina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.