Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 1.1.2010 18:05:31
|
|
|
|
anckabancka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca zelooooooooo žleht,tečno,zoprno babico Ne. 3x sem rodila od leta 2005, pa nisem srečala v lj. porodnišnici nobene takšne Seveda so nekatere imele kdaj tudi slabe dneve ampak spoštujem njihovo delo in trud in sem bila nasploh zadovoljna.
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 2.1.2010 9:52:05 >
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 1.1.2010 18:49:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Služba je služba, zato mora slaba volja ostat doma al pa v sobi za počitek. Porodnici s tistimi strašnimi bolečinami res ni potrebno prenašat še zoprno babico. Aja, sem pa 3x rodila v NM P in imam slabo izkušnjo le iz prvega poroda. Naslednje 2x sem imela fantastične babice. Res, vsaka jim čast . Ti porod ostane v čist drugačnem, prijetnejšem spominu.
< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 1.1.2010 18:51:47 >
|
|
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 1.1.2010 20:03:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca pri porodu sem imela zelooooooooo žleht,tečno,zoprno babico B.... Je imela še katera to babico????? pa kako moreš tako grdo govort, no? bom povedala moji sestri, ki dela v Lj porodnišnici, pa ji bo prenesla tvoje sporočilo.
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 2.1.2010 9:52:39 >
|
|
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 1.1.2010 20:11:57
|
|
|
|
Najaa
|
Ne, sem mela pa pri prvem porosu eno drugo, kako ji je ime sem že zdavnaj pozabila. Na srečo sem dočakala jutranjo smeno, ker ta nočna je bila res smotana. Nobenga občutka, ko en robot je bila pa groba ful.
|
|
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 1.1.2010 20:15:26
|
|
|
|
Taula
|
Da nisi ti bila ta tečna, zoprna prav sama. V porodno sem šla ponoči, rodila že podnevi, tako da sem imela dve babci. Obe ful prijazni kljub gužvi.
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 2.1.2010 9:53:01 >
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 1.1.2010 20:48:59
|
|
|
|
moci
|
jaz sem med porodom dočakala tri izmene, vsi trije so bili zelo prijazni.
|
|
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 1.1.2010 21:56:39
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Jst sem mela babičarja Anžeta. Je bil kljub nočni smeni in več porodnic naenkrat ful prijazen.
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 1.1.2010 22:40:27
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi sama sem imela z babicama v ljubljanski porodnišnici pozitivne izkušnje. prijazni do mene kljub gužvi.
|
|
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 2.1.2010 2:58:04
|
|
|
|
Biba Buba
|
Moja je bila ful stroga, a kljub vsemu zelo prijazna... Res je, da se me je usmilila sele 5 min pred koncem in mi dala "masko", ampak je trdila da z njo upocasnimo porod(umetni popadki-se kar dolg porod). Ej, pa se mozu je dovolila priti gor, da malega vidi, ob 23h(vratar )i. Nisem sigurna kako je babici ime, hm, Sonja,Sanja(rdeci kratki lasje). Profi!! Se ene mlajse babice se spomnim, ki je prihajala gledat koliko sem odprta, z rjavimi skodranimi lasmi do ramen, o kasn angelcek. Volga, kako lahko tako govori?! Z lahkoto! Tudi sama sem slisala veliko pripomb nad ljubljanskim babicam. Kot je napisala jaknik1, ni treba jeze stresat nad bogimi zenskami, ki ze tako dovolj trpijo!
|
|
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 2.1.2010 6:59:48
|
|
|
|
moci
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Jst sem mela babičarja Anžeta. Je bil kljub nočni smeni in več porodnic naenkrat ful prijazen. jaz tudi, samo da v popoldanski. dočakala sem še nočno in dopoldansko faca je, hehe
|
|
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 2.1.2010 10:11:53
|
|
|
|
anckabancka
|
Tudi jaz sem 2x imele Anžeta zraven. On je res zakon!
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 2.1.2010 10:14:29
|
|
|
|
kajajaka
|
Sem bila v porodni le 3 ure, izmenjala dve babici in lahko samo rečem BRAVO Maruša in Mateja. Obe krasni, potrpežljivi, prijazni! Česar pa o dežurni zdravnici ne morem reči... Ne bom omenjala imena, da ne bom obrekovala..., ampak je pa bila coprnica na kvadrat. Če bo ob mojem naslednjem porodu tudi ona, jo vržem ven... lastnoročno. Pras...i.c.a
|
|
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 2.1.2010 13:10:58
|
|
|
|
blazka
|
Bila v ljubljanski porodnišnici 4krat, videla veliko babic, vse so bile prijazne in profesionalne. Same pohvale.
|
|
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 2.1.2010 15:57:30
|
|
|
|
nikolinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca pri porodu sem imela zelooooooooo žleht,tečno,zoprno babico B.... Je imela še katera to babico????? pa kako moreš tako grdo govort, no? bom povedala moji sestri, ki dela v Lj porodnišnici, pa ji bo prenesla tvoje sporočilo. ja me prov zanima kako bi ti govorila , če bi te med porodom zmerjala???????????????????????
|
|
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 2.1.2010 15:59:18
|
|
|
|
nikolinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Da nisi ti bila ta tečna, zoprna prav sama. V porodno sem šla ponoči, rodila že podnevi, tako da sem imela dve babci. Obe ful prijazni kljub gužvi. jst?????????ti pa si faca sm skor umrla pri porodu....
|
|
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 2.1.2010 16:00:24
|
|
|
|
nikolinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Biba Buba Moja je bila ful stroga, a kljub vsemu zelo prijazna... Res je, da se me je usmilila sele 5 min pred koncem in mi dala "masko", ampak je trdila da z njo upocasnimo porod(umetni popadki-se kar dolg porod). Ej, pa se mozu je dovolila priti gor, da malega vidi, ob 23h(vratar )i. Nisem sigurna kako je babici ime, hm, Sonja,Sanja(rdeci kratki lasje). Profi!! Se ene mlajse babice se spomnim, ki je prihajala gledat koliko sem odprta, z rjavimi skodranimi lasmi do ramen, o kasn angelcek. Volga, kako lahko tako govori?! Z lahkoto! Tudi sama sem slisala veliko pripomb nad ljubljanskim babicam. Kot je napisala jaknik1, ni treba jeze stresat nad bogimi zenskami, ki ze tako dovolj trpijo! bravooooooo
|
|
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 2.1.2010 16:03:29
|
|
|
|
alička
|
22 ur v porodni sobi, zvrstilo se je nekaj babic, medicinskih sester in zdravnikov vsi so bili prijazni, človeški, potrpežljivi, ustrežljivi...
|
|
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 3.1.2010 0:59:25
|
|
|
|
Nasy
|
Prva je bila super, druga pa obup, sicer se ni drla name, ker je bil mož zraven, ni pa kazala nobene volje do dela. Sem jo že izbrisala iz spomina tako, da ne vem imena, vem pa še ime prve, ker smo se nasmejali ful, mi je bilo prav žal, ko je končala izmeno. Nisem se nič odpirala a smo kr čakali..in čakali..dali mi niso nič..en veleznani in povsod hvaljeni doktor je prišel 2x pogledat in samo nekaj zmajeval z glavo tako, da upam, da ne bo več z mano pri porodu. Ko sem padla skupaj, me je spraševal, če se mi to večkrat zgodi, jaz sem ga pa čukasto gledala, ker nisem vedela, kaj se dogaja Kako bo v drugo pa ne vem..upam na najboljše, ker če se bo kdo name drl, se bom drla nazaj, briga me
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 6.1.2010 21:24:28
|
|
|
|
mamka3
|
Kapo dol pred babicami v ljubljanski porodnišnici. Svaka čast babicicama Nadi in Maruši. Res sta babici s srcem, ki sta mi najlepši dan naredili še lepši!!
|
|
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 16.1.2010 23:59:35
|
|
|
|
Zofy
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Jst sem mela babičarja Anžeta. Je bil kljub nočni smeni in več porodnic naenkrat ful prijazen. Jaz tudi in je bil zelo prijazen in skoraj da preveč klepetav za moje stanje .
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 18.1.2010 8:21:49
|
|
|
|
Moycaa
|
Na porod se šele pripravljam, trenutno predvsem psihično. Pa me zanima ali moraš skozi ležati ko prideš na porodno mizo ali ti dovolijo, da hodiš oz. imajo kakšno žogo za sedet? Ali imajo možnost oz. ali dopuščajo da s seboj prineseš svojo priljubljeno glasbo (CD)? Kako so ločene porodnice med seboj? Ali ima vsaka svojo sobo ali so ločene z zavesami? Mogoče so malo neumna vprašanja, toda saj veste, vse je v glavi.
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 18.1.2010 8:41:51
|
|
|
|
PC Baby
|
Vsaka ima svojo sobo, če res ni strašna gužva - potem uporabijo še eno dodatno sobo, kjer sta 2 postelji pa vmes zavesa. Ampak to se je menda zgodilo samo 2x v 5tih letih. Kar se pa tiče ustajanja je verjetno odvisno od stopnje poroda. Mene niso pustili pa čeprav sem tam ležala 21 ur. V šoli za starše toliko propagirajo porodni načrt, da sem jaz napisala, da bi imela daljinski ctg, pa da bi rada ustajala pa zatemnen prostor, skratka vse kar bi si želela. Pa ga je že ob sprejemu babica pogledala in se zasmejala in ga dala v kartoteko. tukaj se je končalo z mojimi željami.
|
|
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 18.1.2010 8:47:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby Vsaka ima svojo sobo, če res ni strašna gužva - potem uporabijo še eno dodatno sobo, kjer sta 2 postelji pa vmes zavesa. Ampak to se je menda zgodilo samo 2x v 5tih letih. Opsa, potem sem bila pa v enem od teh dveh primerov jaz. Pred 4,5 leti. S "cimro" v porodni sva bili pregrajeni le z zaveso. S tem, da se je pri njej zakompliciralo in so jo pripravljali za CR, jaz sem pa medtem tudi rodila - me prav zanima, kako bi ona opisala svojo zgodbo, ko je poslušala moj porod... Na srečo se vsaj drla nisem, sem samo renčala
|
|
|
|
RE: babice v lj. porodnišnici 18.1.2010 13:19:33
|
|
|
|
Moycaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby Na srečo se vsaj drla nisem, sem samo renčala [/color] A krempeljčke si tudi pokazala? Meni je najbolj pomembna zasebnost in pa da si naredim čimbolj prijetno. A kakšen svoj CD imaš lahko s seboj? Lp!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?