Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 19:58:06
|
|
|
|
Vesna_2
|
Biba12, od srca čestitam ti. veš sej tud jaz ga mam v sobi že postavljenega sam gor se še ne morem sprevt. a maš kak nasvet ?
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 20:01:08
|
|
|
|
Anonimen
|
če si brala moj včerajšen "članek" o orbitreku, se boš najdla v njem.. tok sm se matrala, pa mi je ratal največ 3 minute, pol sm pa mislila, da mi bo srce ven skoču, pa noge odpadle... pol so mi pa urška pa albina napisale kak naj to delam: lepo na najmanjši intenzivnosti, pa počas.. prvi dan 15 minut, drugi dan 20, pol 25, pol pa mal večja intenzivnost in spet na 15 minut.. in bom probala, če bo šlo..
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 20:25:17
|
|
|
|
Annny
|
Vesna, en nasvet od mene...če bi rada dolgo vztrajala na orbitreku, si ga postavi pred TV in glej nekaj, kar rada gledaš. Drugače je dolgocajten za umret No, jaz se grem raje rekreirat v družbo...klasična aerobika, body pump, body attack, borilne veščine- to je uživancija, ampak žal ni vedno toliko časa, kot bi si ga človek želel
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 20:27:26
|
|
|
|
total
|
Jaz ga mam zunaj na terasi,moram ga noter prvlečt .
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 20:28:46
|
|
|
|
Annny
|
Ga boš najprej odkidat morala
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 20:32:48
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
moj je pa sedaj samo še za okras ja pa prah se na njem nabira bom po novem letu bolj aktivna sicer pa so to že stare želje ki se ponavljajo z leta v leto
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 20:33:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ga ktera proda za pol cene?
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 20:37:30
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Annny rada dolgo vztrajala na orbitreku, si ga postavi pred TV in glej nekaj, To je dober recept, ker imam jaz pred TV sobno kolo (sedež) lahko poleg tega vmes še pojem večerjo. V 45 minutah porabim ravno 700 Kcal, celo večerjo. Potem pa lahko dobim še prigrizek.
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 20:39:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, al bina, ti torej nimaš obritreka? Jaz sem včeraj nekaj pisala o tem, da si taka trma (v smislu pridna), da si imela žule po riti in hrbtu ali kje že od orbitreka. A potem imaš nekaj drugega? A ta orbitrek je za teči? Ja no, saj potem bi res težko imela žule po hrbtu in riti, edino če bi se nekako vozila po stezi
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 20:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
O ti pi..., spet si me opravljala ne, jaz imam Abking pro, to je tisto za trebušnjake delat. In od tega sem dobila žulj na hrbtu, pa na trtidi. čIsto prava krvava žulja, kot bi pol ure v trdo na tleh seksala Pa nisem, bog mi je priča.
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 20:45:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, a zdaj bi pa žel cel fitnes doma imela? Mater ste pridne, vsaka čast.
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 20:57:02
|
|
|
|
Anonimen
|
al bina a si dobila potem še vsaj trebušnjake poleg žuljev Verjetno, da potem si, če si toliko trenirala.
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 21:02:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, urška, je, sem videla sliko, vau, radiatorji, ti rečem.
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 21:13:42
|
|
|
|
total
|
Ja Annny je še pod streho,upam da ga ne bo zametalo .
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 21:33:47
|
|
|
|
Anonimen
|
albina, povej mi nekaj.. jaz mam mal bušija , pa tud če delam trebušnjake nimam nič manjšega.. a to pomeni, da se ne bo zmanjšal, ker je preveč špeheca, al se lahk zmanjša, čeprav je kak šlaufek okol??
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 21:36:23
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, pa še to.. nobena ni napisala, da je ponosna na mene.... babe nesramne..
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 23:33:20
|
|
|
|
Moyca_
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 22.12.2005 23:33:50
|
|
|
|
Moyca_
|
aja- ZELO SMO PONOSNI NA TEBE
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 23.12.2005 7:28:50
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Jaz imam tudi orbitrek. Najprej sem imela tistega od Neckermanna pa je bil popolno sranje. Skoc pokvarjen...naslednji pokvarjen že dostavljen. Pol sem pa raje bolj globoko v žep segla in za 100 000 jurčkov kupila en hud stroj , ki pa je zakon,. Edino napako ima to, da se ne goni sam. Pa sem kar pridna....ga skoraj vsak dan popoldne gonim pol ure. Zraven pa limonade gledam...pa Raymonda. In uživam...v limonadah seveda, v telovadbi nekoliko manj. Toda vztrajna se še kar.
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 23.12.2005 7:32:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Biba, če jih boš redno delala, se bo uspeh zagotovo videl.
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 23.12.2005 7:42:41
|
|
|
|
stela
|
Glej, meni je ratalo gonit celo uro, če sem ga postavila pred TV in zraven pogledala kakšen film, počasi ampak vztrajno. (čeprav se zdaj že 5 let na njem samo prah nabira )
|
|
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 23.12.2005 7:43:20
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 aja, pa še to.. nobena ni napisala, da je ponosna na mene.... babe nesramne.. za BIBO TI SI CAR ORBIJA
|
|
RE: babe, nov rekord-orbitrek!!!!!!! 23.12.2005 9:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi tud mela orbitrek za prah gor nabirat...
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.