|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   b kompleks
18.5.2006 9:00:05   
Vanja-7
Sem v četrtem tednu nosečnosti in do sedaj sem vsak dan vzela en b kompleks, ki sem jih kupila v DM, če jih katera pozna. A katera ve ča lahko to kaj škodi otročku.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: b kompleks
18.5.2006 9:19:46   
milla
Vitamine in takšne preparate raje kupuj v lekarni, tako lahko za nasvet prosiš farmacevta.

(odgovor članu Vanja-7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2006 9:41:48   
Sandra*
Jaz sem jedla tut b-kompleks in tifol prve 3mesece. To je pomoje dobr. To so sam vitamini. A maš b-kompleks od nutrilab? Te sm js jedla in sm nek celo zasledila da je to zelo dobr za nosečnico in user posted image .

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2006 9:44:41   
Vanja-7
Bom doma pogledala če so od nutrilab na steklenički je plava etiketa, not jih je 90 kipila sem jih v DM.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2006 9:52:23   
zojaB
Pozdravljene,

Jaz sem tudi v lekarni kupila B-complex od KRKE, mi jih je priporočala, ker ne jem mesa, niso nič nevarne, celo priporočljive, tudi v navodilih piše, da so primerne za nosečnice. Kolikokrat na dan pa jih vzamete? Jaz 2-3x na dan po eno tableto.

Lep sončni pozdrav

(odgovor članu Vanja-7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Lesene ali plastične igrače
lola85 RR

Katere igrače so vam ljubše?

Lesene (88%)

Plastične (8%)

Naredi sam kompleti (4%)

Število vseh glasov: 49

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!