|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež za drugi avto
25.11.2005 18:36:26   
Naja31
Ojla,

počasi razmišljam kako se bomo organizirali ko bom šla jaz nazaj v službo in kdo bo malega peljal v varstvo in šel po njega. V večjem avtu imamo Roemerjev King TS Plus, najprej pa nisva načrtovala, da bi morala kupiti še en avtosedež za manjši avto. Zdaj pa vedno bolj ugotavljam, da ga bomo rabili, saj bo težko, da bom vedno samo jaz ali vedno samo mož šel po malega. Po murphyju bo verjetno tako, da ravno tisti, ki bo imel avto z avtosedežom v službi, ne bo mogel po malega user posted image  Verjetno ga bo zjutraj v varstvo peljal on, ker gre v službo kasneje in bi ga potem popoldan šla jaz iskati.

Kako ste vsi ki imate 2 avta to rešili?
Priznam, da za manjši avto ne bi kupovala še enega tako dragega avtosedeža, ker bo v tem avtu res minimalno., npr. samo od babice oz. vrtca do doma in obratno. Za vse ostale bolj ornk poti, bo sedel v Roemerju. Ali naj kupim kaksnega cenejsega in posledicno slabsega?  

Ok, mal sem zakomplicirala vprasanje, ampak upam, da veste kaj sem hotla vprasati. user posted image

Hvala.
Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtosedež za drugi avto
25.11.2005 19:24:32   
urška
lahko pa kupiš rabljenega....zna biti iste kvalitete pa vseeno cenejši....

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2005 19:50:54   
corfu
Tudi midva sva morala kupiti dva. Kupila sva roemerja in concorda, žal mi je le, da nisva namesto concorda vzela roemerja, kljub temu, da je dražji, za moje pojme je razlika očitna.

Veliko sreče pri odločitvi!

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2005 20:25:19   
nynna
Midva sva kupila rabljenega za 5000 sit prav iz teh razlogov kot si jih naštela. Za tisti kilometer iz vrtca domov je čist OK.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2005 21:07:28   
SaaS
Jaz zaenkrat nimam teh problemov, ker ga vsak dan peljem in pridem iskat jaz. Vrtec je 20m stran od moje službe . Ampak sem vrtcu že večkrat videla, da starši pustijo avtosedež kar v garderobi, ker po otroka pride drug kot ga je pripeljal. Ne vem, mogoče je tudi to varianta. Čeprav vsakič snemat sedež ven??!!?? Verjetno je to prikladno, če se dogaja občasno. Če pa je to vsakodnevna težava, pa najbolj kupit sedež. Sem se tudi jaz že ubadala s to mislijo...

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2005 21:49:56   
NinKa
Ojla,

jaz sem včeraj ravno pri "konkurenci" postavila isto vprašanje, ker mi RR ni delal.

Mi imamo tut Rommerja King Plus TS, ampak ravno iz tvojih naštetih razlogov razmišljam podobno, da je treba nabavit še enega. Ampak še ekrat 55.000 sit. Men se zdi pretirano. Do rabljenih je pa mož precej skeptičen.

Sem razmišljala, če bi kupila skupino II,III od Rommerja. Na ocenah je bil najboljši Rommer VIP, tisti stane cca. 26.ooo sit pa pol ko preraste tega Kinga, sam VIP nadomesti KINGa.

Ne vem, rekla sem, da bom počakala kak mesec pol bomo pa že videli kako se obnese z enim, če bo sila pa bo treba novega nabavit.

Nočko

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2005 22:27:58   
sezam
Tud jaz sem skeptična do rabljenih. Nikoli ne veš, kaj se je z avtosedežem že dogajalo (ali je bil udeležen v kaki prometni nesreči?). Bi raje kupila novega. BC ima na internetu vsak dan akcijo za nakup preko neta, pa se splača to spremljat. Vsake toliko časa (oz. sem opazila da skoraj 1x tedensko) je v akciji tudi avtisedež. Prihranek pa je očiten.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2005 0:05:58   
KODA
V tanovem avtomobilu imava nove sedeže,v tastarejšem pa rabljene(od kolegice,za katero pa vem ,da je lepo ravnala s sedeži in da ni bilo karambola).

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?