|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež spredaj ali zadaj?
5.10.2005 15:06:01   
barbaw
Toliko je bilo govora o avtosedežih, vseeno pa nisem nikjer zasledila ali imate otroke spredaj ali zadaj ko se same vozite z otroci. Kdaj so dovolj "veliki", da sedijo sami zadaj? Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtosedež spredaj ali zadaj?
5.10.2005 15:10:02   
Anonimen
Jaz jo imam zadaj. Res je, da je včasih nerodno, če joka ampak se je to zelo malokrat naredilo.

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2005 15:47:55   
taška30
Naša je zadaj že od začetka. Ko smo v avtu trije, jaz sedim spredaj, le v izjemnih primerih (ko je mala bolj slabe volje - redko) grem sedet k njej zadaj.
Ko sva sami, je pa sama zadaj (je pa res da se tam do 4 mesecev nisva nikoli vozili sami).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2005 16:01:22   
mojčca
Kadar se voziva z mojim avtom Manca sedi spredaj user posted image user posted image , ko pa se vozimo z očkovim, pa sedi zadaj - na očkovo žalost, (bi jo imel spredaj, samo ne more izklopiti zračne blazine).

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2005 16:16:26   
Lunca1
Mi tudi ne moremo izklopit airbaga, tako da je bila vedno zadaj. Če smo skupaj jaz sedim zadaj. Definitivno pa mora otrok nazaj ko lupinico zamenjaš za avtosedež in otrok gleda naprej.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2005 16:34:41   
špelin@
Kadar malo vozim s svojim avtom (ahhh, kmalu bo moja rdečka odslužila... user posted image ), je lupinica spredaj. Zame je to zelo praktično, ker je naša user posted image  fajn navihana. Kadar se avto v križišču pred rdečo ustavi, začne tuliti njena sirena user posted image  user posted image  In pomaga samo to, da ji hitro potisnem v usta dudko user posted image  Če bi jo imela zadaj, to ne bi bilo izvedljivo in bi potem besno iskala mesto, kje ustaviti, da bi šla iz avta in jo mirila.

V moževem avtu se sprednji airbag ne da izklopiti, zato sedi zadaj. Itak smo takrat vsi skupaj v avtu in ji jaz ali pa starejša sestrica ponudiva dudko user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2005 22:26:47   
SashaB
Pri nas je Lan zadaj. Včasih sedim pri njemu (sedaj malo manj, ko pa je bil rojen pa sem skoraj vedno). Tudi če greva sama je zadaj. Do sedaj je še vedno pridno zaspal komalu po odhodu, tako da ni bilo težav z jokanjem. Bi pa se v takem primeru ustavila, tudi če bi bil spredaj.
Pa še zaradi airbagov...
by byuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2005 6:31:25   
Anonimen
Dokler je bila lupinica in smo imeli avto brez airbagov, je bila spredaj. Po moje bi bila zadaj, ampak je obveljala moževa. Potem smo kupili avto, kjer se airbagi niso dali izklopiti, in sem se oddahnila, ker smo Tiboja preselili zadaj. Kamlu smo ga dali nato v večji avtosedež, tudi zato malo hitreje, ker je tulil, ko je gledal zadaj v sedež.
Jaz načeloma nisem nikoli sedela zadaj pri njim. Ker sem vedela, da bova v avtu večlinoma časa sama in sem ga na to navajala.

(odgovor članu SashaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2005 6:38:54   
CUKRČEK
Pri nas je vedno sedela zadaj....od začetka, sama. Nikoli nisem zraven nje sedela, ker bi se tega navadila in otem adijo sedenje spredaj zame. Tudi če sva sami v avtu in jaz vozim je zadaj in nič ne protestira.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.10.2005 7:46:37   
tinatona
Mi pa našega vedno vozimo spredaj. To pa zato ker je zadaj prekratek pas in lupinice ne morem pravilno pripet. Ko pa ga bom presedla v vecji sedež (ga mamo že doma, samo še čakam da se še malo poredi) bo pa definitivno zadaj. Sem ogledovala Römerja in prva stvar k sem jo sčekirala je bla ta če se ga zadaj da pripet.

LP tina

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.10.2005 8:48:50   
viv_
Midve z Mirno sva se veliko vozili sami okrog in sem jo imela v lupinici do nekega 4 meseca vedno zadaj, pa ogledalce da sem gledala. Potem je pa začela telovadit po lupini, pa dudo ven metat, pa dolgčas ji je postalo zadaj, tako da sem jo preselila na prednji sedež.

Pri 7. mesecih smo jo preselili v večji sedež in je vedno zadaj.

Od vsega začetka sedi zadaj sama, nikoli nisem bila pri njej. Damo pa za daljše vožnje v atijevem avtu njen sedež na sredino, tako da je med nama. V mojem avtu je pa na sopotnikovi strani zadaj.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.10.2005 11:24:36   
Pajaca

Pri nas je od prve vožnje iz porodnišnice sama zadaj. Spredaj je nisem imela nikoli, ker se mi je zdelo, da je bolje da je zadaj, pa jo gledam v špeglu, pa če je nuja pač ustavim in pogledam kaj dogaja. Če bi bila spredaj bi skoz gledala kaj dogaja, pa bi ji dajala flašo pa igrače pa.... ma nazadnje bi pristale v kakšnem grmu ob cesti, če bi imeli srečo. Sem pa parkrat sedela pri nje zadaj, če je bila kaj bolna, pa z morja, da sva se lepo igrali. Se mi je zdelo da je bolje, da se navadi, da pač sedi sama zadaj in ji je kar čudno če gre kam z dedijem in pol babi zraven nje sedi......

No decembra pa itak dobi sopotnika, pa ji ne bo več dolgčas.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?