Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedež Solution Cybex 30.1.2010 22:17:23
|
|
|
|
zaspancek1
|
Ce gledas samo ADAC teste, je Cybex Solution X boljsi od npr. Roemer Kid, Kid Plus in enako varen kot Roemer Kidfix (isofix varianta). Seveda pa ni tako hudih razlik med vsemi temi, so vsi kar dobri. :-)
|
|
|
|
RE: avtosedež Solution Cybex 30.1.2010 23:09:50
|
|
|
|
Najaa
|
Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni z njim. Na teh testih je pa itak vsakih par mesecev drug sedež najboljše ocenjen.
|
|
|
|
RE: avtosedež Solution Cybex 31.1.2010 9:51:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
mi ga imamo in smo full zadovoljni; ga imamo že dve leti in je super; ne menjam
|
|
|
|
RE: avtosedež Solution Cybex 31.1.2010 11:27:28
|
|
|
|
AnciM
|
Ti testi so narejeni tako, da so rezultati primerljivi med seboj. Če vas zanima, kateri sedež je bolje ocenjen, samo primerjate številke med seboj, saj so vedno enaki kriteriji.
|
|
RE: avtosedež Solution Cybex 31.1.2010 11:34:27
|
|
|
|
sabina9
|
Ojla! Mi smo ga kupili ravno v tej akciji. ..zaenkrat smo zadovoljni.Malo imamo sicer probleme z našim Timotejem, ker ni navajen na njem sedet... Tisti, ki imate namen sedež kupiti se vam splača sedaj ko je v akciji...sem ga pa že gledala tri dni pred akcijo in še dobro, da ga nisem takrat kupila.Prodajalka pa je bila seveda takrat čisto tiho in ni omenila nobenih akcij... pa-pa
|
|
|
|
RE: avtosedež Solution Cybex 31.1.2010 13:03:19
|
|
|
|
Ribica **
|
Ga imamo ze vec kot 3 leta in je se vedno kot nov prakticno. Pac en model prej, ki je bil takrat aktualen.
|
|
|
|
RE: avtosedež Solution Cybex 31.1.2010 14:44:20
|
|
|
|
rumenasoncnica
|
Punce, hvala za odgovore...-) Kako pa se tkanina obnese poleti? Tako na oko se mi je zdela taka, da bi se lahko otrok precej potil v njej....?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?