Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedež Romer - žamet 19.3.2007 9:29:43
|
|
|
|
NAVT
|
Mi smo namerno kupili žametno prevleko. Sicer nimamo Romerja, ampak MaxiCosi. Menda je v tem našem žametu nekaj bombaža, medtem ko je v ostalih prevlekah 100% poliester. Naš mali se je od začetka intenzivno potil, ko je pogledal kaj nebombažnega. Sicer imamo tudi letno prevleko, ki je bombažna, a kadar je vroče ,je vroče in ne pomaga drugo kot senca ali klima. Sicer je še nicem snela in oprala, ker perem zgornjo prevleko.
|
|
|
|
RE: avtosedež Romer - žamet 19.3.2007 11:13:02
|
|
|
|
mika
|
mi imamo romerjev avtosedež z žametom. oprala sem ga enkrat, ko je pupa v avtu bruhala. drugače pa sploh ni občutljivo blago.
|
|
|
|
RE: avtosedež Romer - žamet 19.3.2007 11:30:49
|
|
|
|
Nixxon
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Prek BC spletne trgovie smo naročili avtosedež Romer king (so v akciji). Ko sem odprla škatlo, sem videla, da je prevleka iz žameta Ima katera tak sedež? Kako se obnese? Jaz sem pričakovala tak gladek material, ne pa žameta Ti raje poglej kakšno oblazinjenje imaš (Classicline, Trendline, Highline), od tega je odvisna tudi kvaliteta materiala. Mislim da je tisti "žamet" na voljo samo v Highline paketu.
|
|
|
|
RE: avtosedež Romer - žamet 19.3.2007 12:34:38
|
|
|
|
mika
|
Pa je primeren tudi za poleti? seveda je, naša se ni potila . res ti ni treba skrbeti, sedež je zelo udoben, blago pa prijetno za otrokovo kožo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?