Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 13.12.2007 9:10:39
|
|
|
|
zmajči25
|
Izredno zadovoljni (imamo tudi Romerja in Bebe-comfort, ki pa mi nista tako všeč), udoben za otroka, veliko se poleže (naša kar dosti spi v avtu), lahek način zapenjanja varnostnih pasov, kvaliteten material, ki se ne znuca, lahka montaža v avto. Če bi še enkrat kupovala, bi vsekakor kupila Tobija.
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 13.12.2007 9:36:08
|
|
|
|
blue sky
|
Tudi mi smo izredno zadovoljni s Tobijem, predvsem s tem, da je zapenjanje čisto preprosto, se lahko lepo poleže, predvsem pa zelo varen avtosedež.
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 13.12.2007 9:39:07
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Imamo Tobija in Priorija, oba sta super.
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 13.12.2007 10:41:16
|
|
|
|
eya
|
Mi imamo tudi Tobija in smo zelo zadovoljni, predvsem pa se je na testih dobro obnesel.
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 13.12.2007 13:24:18
|
|
|
|
asso
|
Jaz ga lahko tudi pohvalim. Vse našteto velja. Imam tudi Chicco in Bebe Confort. Chicco je v redu le na testih ni v redu, Bebe Confort pa vsaki krat znorim z zapenjanjem. To je pa pomembno pri živih otrocih, ki nimajo mira je Tobi zakon.
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 13.12.2007 13:59:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo kupili priori xp in je super.
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 14.12.2007 13:57:50
|
|
|
|
arielca
|
Meni je super... Funkcionalen, varen in lep .
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 16.12.2007 21:46:17
|
|
|
|
Putka
|
Bomo videli! Sem ga v petek prek ebaya naročila za 199€.
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 17.12.2007 9:23:14
|
|
|
|
katra55
|
Danes je v Baby Centru akcija, tobi za 175,23 eur.
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 17.12.2007 21:05:06
|
|
|
|
Naja30
|
Pri nas se super obnese.
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 21.12.2007 16:28:56
|
|
|
|
crci06
|
tudi pri nas. V njem je šele pol leta, pa nimam pripomb. Imam dober občutek da otroka pripnem v dober sedež. V njem nikoli ne trmari - očitno mu mora bit udobno. Za pripenjat je super. Edino v najin slabši avto gre rahlo na tesno not s pasom, ker v tem avtu ob nakupu nismo testirali dolžine varnostnega pasu. če imate kakšen "slabši" avto, mogoče preverite pasove, drugače pa SUPER!!!!
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 9.2.2009 21:09:36
|
|
|
|
majaS80
|
Kakšna je pa razlika med Tobi in Priori xp in Priori sps? je kateri bolši oz. bolj praktičen?
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 9.2.2009 21:45:05
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: majaS80 Kakšna je pa razlika med Tobi in Priori xp in Priori sps? je kateri bolši oz. bolj praktičen? Mi imamo Tobi in Priori sps, pa je Tobi neprimerno boljši: - lažje se pripne v avto in bolj stabilno, - je bolj udoben, - ima oporo za glavo, - višino opore za glavo in višino pasov se enostavno nastavi s sprednje strani - je višji
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 9.2.2009 22:00:40
|
|
|
|
majaS80
|
Aha, hvala, ker je Priori sedaj v akciji v E.Leclerku in stane samo 119 EUR in sem razmišljala če bi ga imela? ker si mi napisala pa kar nekaj pomanjkljivosti ..... pa bom še razmislila....
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 10.2.2009 5:04:37
|
|
|
|
anajmad
|
Mah, mi pa nismo lih bli zadovoljni. Sej lepo sedi. Sam,če pa postane otrok preveč dolg po domače,pa ni lih. Mi smo ga kar po dobrem letu in pol prodali in zamenjali z Britax Evolvo.
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 10.2.2009 12:39:35
|
|
|
|
miška81
|
Tobi je bil na testih nekje na sredi, je bil pa maxi cosi priorifix drugi. Prvo mesto je zasedel kiddy.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?