Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedež King TS Plus NICKI - Römer 1.10.2009 12:08:45
|
|
|
|
abi
|
Jaz ga že imam in sem zelo zadovoljna z njim. Je pa MC Priori v istem rangu po kvaliteti, tako da ni dosti razlik ( no, malce lažji je že ) Pri meni je Romer dobro zapisan . Sem ga pa danes tudi jaz naročila preko akcije ker rabimo še enega.
|
|
RE: avtosedež King TS Plus NICKI - Römer 1.10.2009 13:02:30
|
|
|
|
2.2.
|
ti ga kar kupi nebo ti žal
|
|
|
|
RE: avtosedež King TS Plus NICKI - Römer 1.10.2009 13:03:57
|
|
|
|
lukec
|
Smo ga imeli, dokler ga ni čist, čist prerasel . Kot je pa že predhodnica rekla, je pa nekje v istem rangu z MC. Mislim, da sta tudi po testih tam-tam.
|
|
RE: avtosedež King TS Plus NICKI - Römer 28.4.2010 16:09:21
|
|
|
|
naomy
|
tudi mi kupujemo avtosedež in mi je tale akcija zelo mikavna! zanima me samo, če se ga da namestiti na isofix?? nikjer nič ne piše ali pa jaz ne najdem...
|
|
|
|
RE: avtosedež King TS Plus NICKI - Römer 28.4.2010 16:13:22
|
|
|
|
naomy
|
Zanima me tudi, kakšna je razlika med sedežem king plus in king ts plus...
|
|
|
|
RE: avtosedež King TS Plus NICKI - Römer 28.4.2010 19:40:28
|
|
|
|
biba26
|
mi smo ga tud imeli in je bil res super dokler nista ugotovili,da si laho dasta roke ven iz pasov pol pa je bilo konec. In smo morali menjat sedeže,zdaj pa imamo kiddya in je konec težav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?