|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež I, kako vidiš otroka?
14.2.2007 22:10:08   
livia
Nabavili smo avtosedež velikosti I (9-18 kg). Se pravi, da moremo it ven iz lupine. Do sedaj sem jo vozila spredaj z izklopljenim air bagom. Zdaj bo mogla bit pa zadaj. Me je kar malo strah, ker jo ne bom imela na očeh. Kako ste rešili to situacijo?
Ali obstajajo kaka ogledala, da otroka vseeno vidiš? Kje se jih kupi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtosedež I, kako vidiš otroka?
14.2.2007 22:18:36   
ribica.

Ja obstaja, , sam ne vem več kje sem že to vidla, in kako se reče. V neki otroški trgovini. V Bušiju mogoče? Mal pogrskaj.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2007 22:20:40   
ribica.
Ja, v bušiju imajo, sem pogledala, sam mora bit otrok obrnjen v nasprotni smeri vožnje.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2007 22:29:39   
Marogica
Mi smo naredili tako, da smo namontirali sedež na drugo stran, ko sedi voznik, da ga lahko vsaj pri kakšnem semaforju pogledaš, mu pobereš kakšno igračo ali dudo. Pa seveda vzvratno ogledalo tudi pomaga.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2007 22:35:36   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Mi smo naredili tako, da smo namontirali sedež na drugo stran, ko sedi voznik, da ga lahko vsaj pri kakšnem semaforju pogledaš, mu pobereš kakšno igračo ali dudo.

Enako je pri nas. Sicer pa itak ni preveč varno, da med vožnjo gledaš otroka, v sekundi ali pa še prej lahko pride do nesreče. Jaz sem navajena, da ga med vožnjo ne rabim gledat, ker smo imeli prej lupinico za voznikovim sedežem.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2007 22:46:05   
Anonimen
Ali obstajajo kaka ogledala, da otroka vseeno vidiš? Kje se jih kupi?

Pri določenih modelih avtov ( v bistvu vem konkretno samo za enega) se dajo dobit t.i. komunikacijska ogledala, ki so namenjena ravno temu, da v njem vidiš otroka. Dobiš jih pri prodajalcu vozila.

< Sporočilo je popravil Mič -- 14.2.2007 22:47:22 >

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2007 0:06:18   
zmajči25
Mi ga imamo v avtu že original noter, videla pa sem jih tudi v Rutarju na baby oddelku. V bistvu ga napopaš zraven vzvratnega ogledala (ima prisesek) in naštimaš tako, da user posted image  vidiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2007 0:39:25   
petra81
Zadnjič sem brala, da eni vozijo otročka tudi spredaj v takem avtosedežu, kot sprašuješ! In da so klicali na policijsko postajo, in da so jim rekli, da z njihovega vidika, ni nič narobe! Jaz je sicer ne bi tako vozila, ampak, če boš ti bolj mirna??? Mislim, da je bilo na tem forumu, malo pobrskaj v iskalniku, če boš kaj najdla!

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2007 9:03:59   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: petra81

Zadnjič sem brala, da eni vozijo otročka tudi spredaj v takem avtosedežu, kot sprašuješ! In da so klicali na policijsko postajo, in da so jim rekli, da z njihovega vidika, ni nič narobe! Jaz je sicer ne bi tako vozila, ampak, če boš ti bolj mirna??? Mislim, da je bilo na tem forumu, malo pobrskaj v iskalniku, če boš kaj najdla!

Seveda ga lahko, saj ni več nevarnosti zaradi airbaga.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2007 9:07:10   
Jančika_
Ne vem, če je otroka tako zelo nujno imeti ves čas na očeh. Na splošno sem mnenja, da ko se vozimo, se vozimo. Ne obračam se nazaj in če se mali dere,  ustavim ob prvi priliki. Pred vožnjo poskrbim za to, da je dobro in udobno privezan, da nima v roki nič takega, s čimer bi se lahko zadušil in da mu kapa ne more zlesti na oči - če se bo pa par minut drl, mu pa tudi ne bo hudega.

Ko imaš enega otroka, še lahko malo kompliciraš, kje boš imel sedež in kam bo obrnjen, ko pa imaš dva, se ti pa manevrski prostor drastično zmanjša in otroka priheftaš pač tja, kjer je plac, neuser posted image . Pri nas se recimo ne da izklopiti sprednjega airbaga, tako da je tamali v lupinici za voznikovim sedežem, seveda obrnjen nazaj. In če sva sama v avtu, ga celo pot ne vidim. Če je zraven tavečji, ga še lahko vprašam, kaj dela tamali (odgovora sta ponavadi samo dva: "spi" ali "neki gleda"user posted image ).

Ogledalo: moj mož je pri AMZS kupil ogledalo, ki je namenjeno za gledanje mrtvih kotov pri tovornjakih - je na taki dolgi gibljivi "roki" in če ga pritrdiš ob vzvratno ogledalo, čisto lepo služi za gledanje otrok. Ampak tamalega še vedno vidim samo v čevljeuser posted image ...

< Sporočilo je popravil Jančika -- 15.2.2007 9:08:38 >

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.2.2007 10:39:43   
sazi
jaz vedno samo na semaforjih nazaj pogledam, kako je mali
sem pa iz tega razloga imela že lupinico zadaj - mali se je navadil voziti se zadaj in da je sam
ima pa naša soseda otroka na sprednjem sedežu (18 mesčnico) - ampak ej mamica invalidnka in ji je verjetno tako lažje - nisem je nikoli vprašala zakaj

< Sporočilo je popravil sazi -- 15.2.2007 10:40:04 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.2.2007 13:07:16   
katerina
naš fant je montiran za sopotnikom, jaz ga še nisem vozila, mož pa pravi, da ga v vzratnem ogledalu vidi čisto dovolj.
tudi mene je zelo skrbelo, sploh ker je bil prej vedno spredaj, predvsem me je skrbelo, kako bo sprejel novo situacijo. in je šlo neverjetno dobro! malemu se kar meša od veselja, ko ga posadimo v avtosedež in ko speljemo!!! pogled v svet je čisto drugačen, kot iz lupinice....

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?