Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedež I, kako vidiš otroka? 14.2.2007 22:18:36
|
|
|
|
ribica.
|
Ja obstaja, , sam ne vem več kje sem že to vidla, in kako se reče. V neki otroški trgovini. V Bušiju mogoče? Mal pogrskaj.
|
|
|
|
RE: avtosedež I, kako vidiš otroka? 14.2.2007 22:20:40
|
|
|
|
ribica.
|
Ja, v bušiju imajo, sem pogledala, sam mora bit otrok obrnjen v nasprotni smeri vožnje.
|
|
|
|
RE: avtosedež I, kako vidiš otroka? 14.2.2007 22:29:39
|
|
|
|
Marogica
|
Mi smo naredili tako, da smo namontirali sedež na drugo stran, ko sedi voznik, da ga lahko vsaj pri kakšnem semaforju pogledaš, mu pobereš kakšno igračo ali dudo. Pa seveda vzvratno ogledalo tudi pomaga.
|
|
RE: avtosedež I, kako vidiš otroka? 14.2.2007 22:35:36
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Mi smo naredili tako, da smo namontirali sedež na drugo stran, ko sedi voznik, da ga lahko vsaj pri kakšnem semaforju pogledaš, mu pobereš kakšno igračo ali dudo. Enako je pri nas. Sicer pa itak ni preveč varno, da med vožnjo gledaš otroka, v sekundi ali pa še prej lahko pride do nesreče. Jaz sem navajena, da ga med vožnjo ne rabim gledat, ker smo imeli prej lupinico za voznikovim sedežem.
|
|
RE: avtosedež I, kako vidiš otroka? 14.2.2007 22:46:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali obstajajo kaka ogledala, da otroka vseeno vidiš? Kje se jih kupi? Pri določenih modelih avtov ( v bistvu vem konkretno samo za enega) se dajo dobit t.i. komunikacijska ogledala, ki so namenjena ravno temu, da v njem vidiš otroka. Dobiš jih pri prodajalcu vozila.
< Sporočilo je popravil Mič -- 14.2.2007 22:47:22 >
|
|
|
|
RE: avtosedež I, kako vidiš otroka? 15.2.2007 0:06:18
|
|
|
|
zmajči25
|
Mi ga imamo v avtu že original noter, videla pa sem jih tudi v Rutarju na baby oddelku. V bistvu ga napopaš zraven vzvratnega ogledala (ima prisesek) in naštimaš tako, da vidiš.
|
|
|
|
RE: avtosedež I, kako vidiš otroka? 15.2.2007 0:39:25
|
|
|
|
petra81
|
Zadnjič sem brala, da eni vozijo otročka tudi spredaj v takem avtosedežu, kot sprašuješ! In da so klicali na policijsko postajo, in da so jim rekli, da z njihovega vidika, ni nič narobe! Jaz je sicer ne bi tako vozila, ampak, če boš ti bolj mirna??? Mislim, da je bilo na tem forumu, malo pobrskaj v iskalniku, če boš kaj najdla!
|
|
|
|
RE: avtosedež I, kako vidiš otroka? 15.2.2007 9:03:59
|
|
|
|
Nixxon
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra81 Zadnjič sem brala, da eni vozijo otročka tudi spredaj v takem avtosedežu, kot sprašuješ! In da so klicali na policijsko postajo, in da so jim rekli, da z njihovega vidika, ni nič narobe! Jaz je sicer ne bi tako vozila, ampak, če boš ti bolj mirna??? Mislim, da je bilo na tem forumu, malo pobrskaj v iskalniku, če boš kaj najdla! Seveda ga lahko, saj ni več nevarnosti zaradi airbaga.
|
|
|
|
RE: avtosedež I, kako vidiš otroka? 15.2.2007 9:07:10
|
|
|
|
Jančika_
|
Ne vem, če je otroka tako zelo nujno imeti ves čas na očeh. Na splošno sem mnenja, da ko se vozimo, se vozimo. Ne obračam se nazaj in če se mali dere, ustavim ob prvi priliki. Pred vožnjo poskrbim za to, da je dobro in udobno privezan, da nima v roki nič takega, s čimer bi se lahko zadušil in da mu kapa ne more zlesti na oči - če se bo pa par minut drl, mu pa tudi ne bo hudega. Ko imaš enega otroka, še lahko malo kompliciraš, kje boš imel sedež in kam bo obrnjen, ko pa imaš dva, se ti pa manevrski prostor drastično zmanjša in otroka priheftaš pač tja, kjer je plac, ne . Pri nas se recimo ne da izklopiti sprednjega airbaga, tako da je tamali v lupinici za voznikovim sedežem, seveda obrnjen nazaj. In če sva sama v avtu, ga celo pot ne vidim. Če je zraven tavečji, ga še lahko vprašam, kaj dela tamali (odgovora sta ponavadi samo dva: "spi" ali "neki gleda" ). Ogledalo: moj mož je pri AMZS kupil ogledalo, ki je namenjeno za gledanje mrtvih kotov pri tovornjakih - je na taki dolgi gibljivi "roki" in če ga pritrdiš ob vzvratno ogledalo, čisto lepo služi za gledanje otrok. Ampak tamalega še vedno vidim samo v čevlje ...
< Sporočilo je popravil Jančika -- 15.2.2007 9:08:38 >
|
|
|
|
RE: avtosedež I, kako vidiš otroka? 15.2.2007 10:39:43
|
|
|
|
sazi
|
jaz vedno samo na semaforjih nazaj pogledam, kako je mali sem pa iz tega razloga imela že lupinico zadaj - mali se je navadil voziti se zadaj in da je sam ima pa naša soseda otroka na sprednjem sedežu (18 mesčnico) - ampak ej mamica invalidnka in ji je verjetno tako lažje - nisem je nikoli vprašala zakaj
< Sporočilo je popravil sazi -- 15.2.2007 10:40:04 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?